Çok kotü durumdayım

Profildeki yaş doğru mu? Gerçekten 21 yaşında mısın?
Özbekler 16da evleniyor en geç. Eski iş yerimdeyken orada bakıcılar vardı 2 3 çocuklu. ben 28 yaşındaydım o zaman. Bana demişlerdi bizde 28 yaşında kimse bekar olamaz en az 2 3 çocuğu olur. Bekar olduğuma çok şaşırmışlardı.

Teşekkür ederim Allah razi olsun.ben gercekleri ogrendigim zaman cok geç ti o zaman hamileydim.
Bulunduğunuz şehrin Barosuna gidin, mülteciler için ADLİ YARDIM bürosu var. Buradan ücretsiz avukat atanır size, sürece başvururken hem suç duyurusu hem nafaka tazminat istediğinizi belirtin, sığınma evlerine gidebilirsiniz avukatınız atanıncaya kadar. Siz avukat atandıktan sonra avukatınızla görüşün vekaletname çıkartacaksınız yani tüm bunlar için bile kenarda hiç yoksa 500 TL'niz olsun. Vekaletname verdikten sonra avukatınız süreci ilerletir, telefonla irtibatta olursunuz.
Ülkenize geri dönmek için, Göç İdaresine gidin durumunuzu anlatın, sınır dışı edilenlerin uçak biletini devletimiz veriyor. Bundan faydalanabilirsiniz.

Özbekler 16da evleniyor en geç. Eski iş yerimdeyken orada bakıcılar vardı 2 3 çocuklu. ben 28 yaşındaydım o zaman. Bana demişlerdi bizde 28 yaşında kimse bekar olamaz en az 2 3 çocuğu olur. Bekar olduğuma çok şaşırmışlardı.
Akıllı insan yok demek ki aralarında 😂

Yanlış anlamıyorum ama siz yanlış yapmaya devam ediyorsunuz. Ne işiniz var çocuklarımı sevmiyorum diyen adamın yanında. Adam çocuğunu sevmiyor ya seni ve senin çocuklarını mi sevecek? Bu kadar mı kör ve mantıksızsiniz? Ya mevzu çocuk olunca deliriyorum gerçekten. Siz ve sevgiliniz gibiler yüzünden o çocuklar ortada kalıyor ya, sinir oluyorum. Hamileyim ve çocuğu istemiyorum diyorsunuz. Demek ki aldırmak istiyorsunuz. Ne hakla? Yaparken çocuğa sordunuz mu? Ne suçu var onun? Allah'ım yaaa...
Ben suçliyim farkındayim.

Cocuklarimin babasiyle ayrıyim.cocuklariyle ilgilenmez sormaz.cok iciyor.bize bakmiyordu o yuzden ayrıldik

Ben buraya geldikten sonra dedi bunlari.ben kendi ulkemdeyken deseydi bunlari gelmezdim
Profilinde 2000li yazıyor sen de daha çocuksun. Çocukların da belli ki çok küçük babaları da özbekistanda muhtemelen. Ülke değiştirirken kendini düşünmedin anladım da iki küçük çocuğu babalarından farklı ülkeye nasıl götürüyorsun? Bir de ülkende erkek kalmamış mıydı?

Cocuklarimin babasiyle ayrıyim.cocuklariyle ilgilenmez sormaz.cok iciyor.bize bakmiyordu o yuzden ayrıldik
Böyle bir tecrubeniz varken gözlerinizi dört açmak yerine internetten ilk bulduğunuzun pesine takilip gitmissiniz iki cocugunuzla bravo. Kendi babalari bakmamis elin adami mi bakacak sizin cocuklariniza.

Yani tek basına, ne yapacagını bilmeyen bır ınsan olsanız bu dustugunuz hatayı hadı bi yandan anlardık belkı ama
Basınız da anne babanızda varmıs sıze destek olmak istemişler engel olmaya calısmıslar bi ınsan bıle bıle bu hataya nasıl dusebılır. Ustelik 2 kucuk cocuğunu hıc bilmediği bır adamın yanına nasıl goturmeye cesaret edebilir. Adam in mi cin mi sapık mı psıkopatmı kendını atmıssın hadı tehlikeye de o cocuklara gunah degılmi peki. Birde karnınızda varmıs.. Ne olacak sımdı o cocuğa nasıl kıyacaksınız. Aklım almıyor
Nasıl hemen guvenebiliyosunuz ınsanlara, bu adamlara nasıl bu kadr cabuk kanıyorsunuz.. Bu kadarmı zayıfsınız.
Allah hidayete erdırsın.
Bu hikayede yanan cocuklar ve karnındakı o sabi oldu.

Esra erol konusu çok komik daha adam gibi tanımadığın adamın yanına çocukları alıp gidiyorsun hani öyle bir muhakemeden uzal durum

Git kendi ülkenin büyük elçiliğine yardım iste. Zaten kaçak yollarla duruyorsundur burda, sınır dışı etsinler sizi. Böylece kurtulmuş olun.
Cidden aklım almıyor, nasıl böyle körkütük aşık oluyorsunuz! İki çocukla, yüzünü görmediğin adama başka ülkeye gelebiliyorsunuz. Adam seri katil de çıkabilirdi, sapık da. Şükredin ki sadece evli çıkmış

X