Çok kotü durumdayım

şoktayım resmen

Birde adam eşine gideceği zaman kadını evden kovuyor bunu da ekleyelim tam olsun.

Ben oncelikle dedim türkçem iyi deyil.çoçuklarimi istemiyorum sevmiyorum diyen ben deyi o adamdi.yanliş anlamişsiniz.ben cocuklarimi sevmesem onlari bırakip giderdim

Ben oncelikle dedim türkçem iyi deyil.çoçuklarimi istemiyorum sevmiyorum diyen ben deyi o adamdi.yanliş anlamişsiniz.ben cocuklarimi sevmesem onlari bırakip giderdim
Kendi çocuklarını sevmeyen adam sizin çocuklarınıza mı bakacak. Sizin derdiniz ne tam olarak?

Teşekkür ederim Allah razi olsun.ben gercekleri ogrendigim zaman cok geç ti o zaman hamileydim.

Sizi bu ülkeye sokanları Allaha havale ediyorum..
Dilerim Toptan ülkenize gidersiniz de bir daha gelemezsiniz...

çocuklarını sevmeyen adamdan niye hamile kaldınız?
sizin özelliğiniz ne sizden olan çocuğunu sevsin?

O kadın değil bu arada adamın karısı. Yani sizin durumunuzda değil. Bu duruma siz kendi kendiniz düşürmüşsünüz. Bir de hemen hamile kalmak nedir ya?

Yanlış anlamıyorum ama siz yanlış yapmaya devam ediyorsunuz. Ne işiniz var çocuklarımı sevmiyorum diyen adamın yanında. Adam çocuğunu sevmiyor ya seni ve senin çocuklarını mi sevecek? Bu kadar mı kör ve mantıksızsiniz? Ya mevzu çocuk olunca deliriyorum gerçekten. Siz ve sevgiliniz gibiler yüzünden o çocuklar ortada kalıyor ya, sinir oluyorum. Hamileyim ve çocuğu istemiyorum diyorsunuz. Demek ki aldırmak istiyorsunuz. Ne hakla? Yaparken çocuğa sordunuz mu? Ne suçu var onun? Allah'ım yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…