Aslında eşimi seviyorum gibi sözler çevreye atılan pişmanım nasıl yaptım duygu sömürüsüdür. Aslında sevdiğinden değil böyle bir insan olduğu öğrenilirse rezil olacak derdi bence o şuan rahatı yerinde o bozulacak belki acımasızca yorum yapıyorum ama çevrede çok değil mi böyle kadınlar ? Vicdan bahane bakın genital hastalıklara diktiriyorlar vicdanım rahatladı diyorlar yalan ne olduğunu gizlemek dertleri.
evet kesinlikle haklısın ama işte yani AMA....................
konu sahibi konuyu açarak kendince haklı sebepler bulmuş günah çıkarmış.
ortada kimden olduğu belli olmayan bir çocuk.
sevgilisinin bırakıpta sevgiyi tekrar eşinde aramak isteyen bir kadın.
sevilmeyen aldatılan başkasının çocuğuna baba olan bir adam.
sevgilisi eğer sahip çıkan bi adam olsaydı çocucuğunu alıp bir dakika durmaz eşini bırakırdı.
sevgiliden hayır gelmeyince pişmanlık duyuluyor.
hem bu çocuk 1 günde olmuyor doğuncamı aklına geldi eşini sevdiğin.
çocuğunun eşine benzememesi tek dek derdinin.
sen o adamı aldattın eşine benzese yada ne bileyim bu durum hiç ortaya çıkmasa bile senin vicdanın nasıl kaldıracak.
ibretlik bir durum.
Allah hakkımızdan hayırlısını versin.
bu konu bana şerefcan davasını hatırlattı
Kımse kımseyı yargılamasın herkes kendıne baksın oncelıkle. Yarın ne olacagını kımseler bılemez.Konu sahıbı ıcın soyleyebılecegım tek sey umarım esın bunları anlayabılecek ve kucucuk bır bebegı yenı dogum yapmıs bır kadını bu halde gondermeyecek kadar vıcdanlı bır ınsandır.
Kımse kımseyı yargılamasın herkes kendıne baksın oncelıkle. Yarın ne olacagını kımseler bılemez.Konu sahıbı ıcın soyleyebılecegım tek sey umarım esın bunları anlayabılecek ve kucucuk bır bebegı yenı dogum yapmıs bır kadını bu halde gondermeyecek kadar vıcdanlı bır ınsandır.
affınıza sığınarak söylüyorum ama siz bu arkadaşın eşi olsanız ve öğrenseniz ne yapardınız? yeni doğum yaptı diye anlayışı gerçekten gösterir miydiniz? benim eşim başka bir erkeğin kollarında olacak defalarca ondan hamile kalacak, cinsellik gibi kültürümüzde özel bir durumuz evliyken başkasıyla yaşayacak, kusura bakmayın da yabancı da çok tanıdığım var türk değil hiç bir erkek kabul etmez bunu. hatalar olmuş olayın derinini bilmesek bile evlilik baştan sona kocasının suçu da olsa aldatması gerekmezdi bence. bu adamı masum konuma sokuyor.
Bu tamamen kısının kendısıyle ılgılıdır yabancı yada turk olmasıyla degıl oncelıkle. Eger yabancı cok tandıgınız varsa yurtdısında da bu tarz "namus" adı altında pek çok üzücü olay yaşandığını pekala bılıyorsunuzdur. Eger benım esım olsaydı kısmını kadın oldugumdan dolayı saglıklı yanıtlayamayacagım. Aldatma kısmında da destek verdıgını sanmıyorum kımsenın. Herkes sızın benım gıbı keske olmasaymıs dıye dusunuyordur. Sadece olan olmus ve bundan sonrası onemlı.Soyle olsaydı boyle olsaydı demek bos. Tekrar soyluyorum umarım esınız o kucucuk yavruyu sahıplenecek vıcdana sahıptır. Gerısı bos gerısı laftır.
Bir arkadaş mükemmel değiliz hata yaparız falan yazmış.... ancak hayatta affedebilir hatalar var affedilemeyecek hatalar var ve hiçbir erkek karısının başkasından olan çocuğunu öğrendiğinde anlayışlı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?