mrb ben 4 yil olacak evliym hic svemedgm biriiyle evlendim annemlerdn esimden acisni cikmak icin once sevdiym birisyle gorsmeye basladim onunla birlikte oldum bi kac defa esimi sevmiyodum ozaman.simdi cocugm oldu hamile oldugm zaman biliyodm ondan ola bilecgmi akilsizm iste aldirmadm.dogdu cocuk umudum ondan olmaz esimden olur diyeydi ama oldu cocuk bana benzio bide ona benzio,esimle alakasi yok,kanida onun kaniyla ayni degil.cok kotuym cok ahlaksizca haraket yaptgm esimi simdi cok sviyorum cok pismanim bunu yaptgma cocuga baktm zaman deli oluyorum.ama eski sevglmden nefret ediyorum o bilmiyor cocgn ondna oldugnu gorusmuyorum zzaten onunla hamile kaldgm zamandan.esim anliycak die cok korkuyoum ne zaman cikack die oluyorum.test yaptitirmi die ona benzemio die.herkes bana nbenzetio simdi ya buyuyne benzemezse die dusunmekten deli olucam.kendimi oldurmek istiyorum ama bebgime kim bakar napar die yapamiyorum.boyle pisman olucagmi bilsem yaparmiydm.biliyorum iyi seyler soylemiyceksnz ama ben boyle degildm neden nasil boyle igrencikler yaptm bilemiyorum.akil verin bana cok ihtiyacm var sizce benzemio die supelenirmi.hatta dun bana dedi sarisn bu cocuk ya baskasindansa bende delimsn dedim.saka yaptgni soyledi.saka gercege cevrilr die kokruyorm,sizce benzememkle supelene bilirlermi benden.
sevgili naira,
böyle şeyleri hoş karşılamasam da şu an önemli olan senin başka bir hata yapmaman ve bu hatandan en kısa zamanda dönmen. zaten sen de yeterince pişman olmuşsun.
yine de seni tebrik ederim çünkü pişman olmak ve hataları düzeltmeye çalışmak herkese nasip olmayan bir lütuftur.
durumun çok zor ama unutma ki tövbe kapısı gerçekten pişman olan ve hatasından dönen insan için son nefese kadar açıktır.
şu an üzerinde çok büyük bir yük, büyük vebal taşıyorsun. bu hatayı ne kadar uzatırsan zararın o kadar artacak.
şu an çocuğun küçükken durumu eşine açıklamalısın, yoksa çocuk büyüyünce senden nefret eder, hayatın zindana döner.
bu hatayı düzeltemek senin için zor olacak ama yapmalısın, yoksa daha kötü olursun
düşünsene ağır bir çantan var ve sırtında taşıyorsun. sonra bir gemiye biniyorsun ve çantan hala sırtında. oysa o çantayı da gemiye bıraksan gemi seni de çantanı da taşıyacak ve sen o yükten kurtulacaksın
yani sen pişman olmuşsun, bu hatanı zor da olsa eşine söyle, gerisini de samimiyetle Allah a bırak. Sen pişmanlığında ve hatanı düzeltmek istemende samimi isen Allah da sana yardım eder inşallah.
sen bol bol dua et ve af dile, inşallah pişmanlığın af kapısını aralar
unutma Allah'a dost olana her şey dost olur
Bir an önce bu hatanı düzelt
Allah yar ve yardımcın olsun inşallah