cok kotu durumdayim akil verin

konunun fake olma ihtimali kuvvetle muhtemel. yeni açılmış hesap.

ya da şuna cevap verebilmeli bu yorumu yapanlar: kocası bi anına geldi ve aldattı. kadın hamile kaldı doğurdu ama çocuga bakmıyor. adam eve bir gün bebekle geldi yalvardı yakardı..masum bebegın hatırı olur mu bu durumda? Allah kimseye göstermesin.

Papağan gibi aynı şeyleri söylüyor konumuna düşeceğim ama okuduğumdan beri bu konu beni gerçekten tedirgin ediyor.
Bebeğinden "çocuk,çocuk" diye bahseden bir kadın var karşımızda.
Belli korkuyor ve sıkışmış hissediyor.
Sorundan kurtulmanın farklı yollarını ararsa...
Üçüncü sayfa haberleri geçiyor gözümün önünden.
Abartıyor da olabilirim ama başka bir şey gelmiyor aklıma.
Haklı değil, doğru değil yaptığı ama daha büyük bir yanlışla gizlemeye çalışırsa ...
Biraz sakin yorumlar yapmakta fayda var.

Hangi erkek başkasından olan çocuğu sahiplenir Allahaşkına?? kadın ya eşine kandırmaya devam edip hayat boyu korkuyla yaşayacak yada yollarını ayıracaklar eşiyle..... ama eşe itiraf edip te eşin kabullenmesi imkansızz bence... böyle bir olay bir arkadaşımın başına geldi dünyanın en iyi adamlarından karısına tapan biri arkadaşım aynı şirkette çalışıyoruz. eşi doğum yaptı falan hatta kutlamaya falan gittik.. bizim fabrika vardiyalı ve arkadaşım o akşam çalışacakken baş ağrısından eve gitti.. gidince çamaşırları makineye atayım falan demiş ve kotların cebini boşaltıp makinaya atarken bir kağıt bulmuş.. ''eşim anlar diye korkuyorum çocuğa baktıkça seni görüyorum falan yazan''... ve içine şüphe girdi hiç söylemeden dna testi yaptırdı.... ve sonuç............(bebek ondan değil...... eşi de hemşireydi ve o akşam nöbette kalmış hastanede ve o kağıdı cebinde unutmuş sabah kocasından önce gelir diye hesaplarken adam baş ağrısıyla eve gidince patladı olay......... sonrasını hiç anlatmayayım.........

Boyle seylerı kabullenmıs pek cok kadın var. Bunlardan bırıde komsum. Buyuk konusmamak en dogru sey ve hayırlısını dılemek. Kadınların daha duygusal daha vıcdanlı oldugu su goturmez bır gercek degılmı? Ama en buyuk elestırıyı en buyuk yargılamayı da yapanlar kadınlar.

Herkes yargılamanın pesınde ahkam kesıyor. Sakınlık cozum vs kımsenın derdı degıl. Herkes aa tü tü kaka dıyor o kadar.

Bunun tek çözümü psikolog destek alması......... ne desin millet helal mi desin???????yargılamak olmaz da düşünün abinizin karısı bunu yapsa aileniz sülaleniz kabul eder mi?????pembe hayaller yazmak birşey kazandırmaz!!!!!psikoloğa gitmeli bu bayan başka yolu yok

Merhaba Naira,
bu Konu'ya nasil dogru dürüst bir akil verilir bilemiyorum ama hemen kendini öldürmek gibi bir düsünceye kapilmamalisin. Herseyden önce senin bir Yavrun var...
Cocuk bu, ya Anneye benzer yada Babaya.. Bagzi cocuklar vardir ikisinede benzemez!! Ama öz Evlatlaridir..
Bencede seni vicdan azabindan cok yaptigin ayibin ortaya cikma korkusu var !!

Bence bu süphe sizi yiyip bitirecek, öyle olmadan ya oturup acik acik herseyi aciklayacaksin! veya ömrünün sonuna kadar saklayip, hesabini ahirette vereceksin bacim, baska yolu yok..

bu konu bana şerefcan davasını hatırlattı

Benzerlik gösterse de şerefcan ın annesi kadar olamaz kimse herhalde. Kadın çocuğum kaçırıldı diye milyonları ağlattı, başbakana bile duygu yüklü mektup yazdı, hiç bir anne onun kadar düzenbaz, yalancı olamaz. En büyük hesabı büyüyünce oğlu soracak ona.

çok haklısın canım,ne oyuncu bir kadınmıştı.en hayret ettiğimde kocası evliliğe devam etmişti bu kadar rezillikten sonra

Bu konuyu esıyle paylastıgında zaten bunu da goguslemıs olacaktır bu kısı. Bundan sonrası da esının vıcdanıdır.

Ne vicdanı? bu adam öğrendikten sonra eşini boşasa vicdansız mı olacak? mecbur mu kendisine bunları yaşatanların çocuğuna sahip çıkmaya? evli bir kadınla bu haltı yiyen adam çocuğuna sahip çıkmayacak ama bu adam sahip çıkacak. Kadını affedecek, çocuğu kabullenecek, kendisine yapılanları unutacak, bu kadarını beklemek çok fazla değil mi?

Allah günahlarınızı affetsin...
Eşinizede dayanma gücü versin....

çok kötü bir durum hayatınız boyunca aklınızdan çıkmayacak..

her çocuk anne babaya benzemez ki bunun çok örneği var etrafımda.benim kızlarımda bana hiç benzemiyorlar.kocanın bu çocuk bana benzemiyor deyip dna testi yaptıracağını sanmıyorumama eşini aldatarak büyük yanlış yapmışsın umarım böyle bir hataya tekrar düşmezsin

o avatarındaki hamile bayan senmisin?karnını tutanda eşinmi? çok üzüldüm eşine...seni yargılayacak değilim ama inanki akıl verecek yanında olacakta değilim.......

Kendimizi telef ettik burda konu sahibi bayan nerde yaa??????????

Oldu; papaz efendiye gidip günah çıkarır gibi hocaya anlat derdini aklan paklan.

Ayrıca insan günahlarını bayrak gibi sallamamalı, gerçekten pişman olup af dileyeceği makam belli zaten.

anlaşılan sizin dini bilginiz eksik o yüzden size birşey anlatmak gibi bir derdim olmayacak benim yazdığımdan bunu çıkardıysanız bravo sizin o zekanıza

galiba siz benim ne demek istediğimi anlamadınız hanımefendi ben vicdanı rahatlasın diye git demiyorum zaten ayrıca kul hakkınıda diğer bilgileride burda sizinle tartışmayacak kadar bilgim sağlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…