eşine yaptığın ihanetin bedelini hayat boyu ödeyeceksin
o çocuğun her yüzüne baktığında eski sevgilini hatırlayacaksın
güzel bir ceza olmuş sana
sakın boşanma
boşanırsan rahatlar vicdanın
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cok kotu durumdayim akil verin
- Konu Sahibi Naira
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.186
- 823
o masum yavrucağa acıdım sadece yazık şimdide olsa sonrada olsa en büyük hasarı o alıcak
Acaba bizim dert ettiğimiz kadar dert ediyormu konu sahibi çocuğunun alıcağı yaraları?????????
- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
- 498
tamam teşekkür ederim artı eksi farketmiyor yani degilmi ikiside A+ ise A+ olabilir çocuklar degilmi?
Hiç önemli değil ve evet ikisi de A+ se A+ olabilir çocukları.
Aklında bir soru varsa sorabilirsin bu konuda, yardımcı olmaya çalışırım.
- 13 Ekim 2009
- 1.834
- 702
- 163
canım hatalar insanlar içindir bence önce tövbe et ve iyi bir hocayla konuş bunun dini boyutunu öğren eğer hoca anlat eşine derse bence kimsenin günahına girme anlat her şeyi o çocuğun babasıyla büyümeye ihtiyacı var sadece kendini değil 4 dünüzü düşünmelisin sen artık annsin önce evladının geleceği düşünmelisin ve unutmamalısınki kimden olursa olsun o senin çocuğun bir başkasının hatrınamı seveceksin çocuğunu o senin çocuğun gerisini boşver dünyada ne pislikler dönüyor hesabını vereceğin tek kişi ALLAHTIR teyzemin tanıdığı vardı kadın 4. çocuğunu başkasından yapmış ooo şimdi evlendirmiş bile halen kocası bilmezmiş sakın çok takma kafayı yersin o çocuğa kim bakacak sefil etme yazık o masumada ilerde eşinin sana neler yapmayacağı ne malum kimse masum değildir
Oldu; papaz efendiye gidip günah çıkarır gibi hocaya anlat derdini aklan paklan.
Ayrıca insan günahlarını bayrak gibi sallamamalı, gerçekten pişman olup af dileyeceği makam belli zaten.
Hiç önemli değil ve evet ikisi de A+ se A+ olabilir çocukları.
Aklında bir soru varsa sorabilirsin bu konuda, yardımcı olmaya çalışırım.
teşekkür ederim şimdi google sorsam yüzlerce sayfa acılacak hepsi farklı yazacaktı ii oldu
peki o zaman kan uyuşmazlığı oluyor ya eşlerde o nasıl oluyor acaba?
- 31 Ekim 2010
- 2.284
- 12
- 358
Arkadaşlar yapmayın.
Kadın yeni doğum yapmış.
Yenilir yutulur şey değil yaptığı ama şu an sağlıklı düşünemiyor zaten.
Daha bebeğin kimden olduğu bile kesin değil.
Kötü şeylere sebebiyet vermeyelim sonra.
canım haklısın ama zaten sorun bebeğinin babasının kim olduğunu bilmemesi.
Arkadaşlar yapmayın.
Kadın yeni doğum yapmış.
dogum yapması veya yeni olması degilde kimden oldugunun belli olup ona göre hareket etmesi gerekir bence ama kendini değilde günahsız yavruyu ve aldatılan sevilmeyen eşi düşünerek tabi
- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.186
- 823
teşekkür ederim şimdi google sorsam yüzlerce sayfa acılacak hepsi farklı yazacaktı ii oldu
peki o zaman kan uyuşmazlığı oluyor ya eşlerde o nasıl oluyor acaba?
annenin kan grubu 0- babanın ki + olduğu zaman kan uyuşmazlığı oluyor.
annenin kan grubu 0- babanın ki + olduğu zaman kan uyuşmazlığı oluyor.[/QUOTE
tam tersi oldugunda olmuyor yani kafam karıştı da burdada farklı yazdılar nasıl oluyor ya dedim bi anda ondan soruyorum kusura bakmayın
Bu kadar acımasızca neredeyse öfke nöbetleri geçirecek bir galeyanla eleştiri yapılmasını doğru bulmuyorum ki aldatılan bir kadına malesef hem toplum olarak hem de hemcinsler olarak asla sahip çıkılmaz bilinse söylenmez yuva bozan olmayalım denir değil mi? İnsanların özel hayatlarını hele ki din üzerinden kafalarına vura vura sorgulamak yerine mantıklı konuşmalar yapmak faydalıdır diye düşünüyorum malum ALLAH kimsenin günahını kimseye devretmez.
Tavsiye de bulunmuyorum sadece ALLAH korusun ben olsam diye düşünüyorum ve şöyle diyorum. eğer eşiniz sizi gerçekten seviyor ailesini ve çocuğuna bağlı bir babaysa ve diğer kişi bu sorumluklukları zaten yerine getiremeyecek hatta kabul dahi etmeyip kaçacak biriyse zamanın adil kollarına bırakırım ve çocuğum için gerekli önlemleri almaya çalışırım mesela geleceğini korumak adına çalışmak gibi sevmek gibi. Pişman olmak tövbe etmek de bir haktır buna uygun yaşadığımız sürece.
Belki zamanla taşlar oturur eşiniz sizi affedecek olgunluğa gelir ya da tam tersi aslında yaşaması çok zor biri olduğu için belki siz yolunuzu ayırmak isteyeceksiniz ama buna hakkınız olmayacak çünki siz şuan da olduğu gibi yargılanacaksınız.
Olmuş bitmiş bebeğinize odaklanın
Tavsiye de bulunmuyorum sadece ALLAH korusun ben olsam diye düşünüyorum ve şöyle diyorum. eğer eşiniz sizi gerçekten seviyor ailesini ve çocuğuna bağlı bir babaysa ve diğer kişi bu sorumluklukları zaten yerine getiremeyecek hatta kabul dahi etmeyip kaçacak biriyse zamanın adil kollarına bırakırım ve çocuğum için gerekli önlemleri almaya çalışırım mesela geleceğini korumak adına çalışmak gibi sevmek gibi. Pişman olmak tövbe etmek de bir haktır buna uygun yaşadığımız sürece.
Belki zamanla taşlar oturur eşiniz sizi affedecek olgunluğa gelir ya da tam tersi aslında yaşaması çok zor biri olduğu için belki siz yolunuzu ayırmak isteyeceksiniz ama buna hakkınız olmayacak çünki siz şuan da olduğu gibi yargılanacaksınız.
- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
Arkadaşlar yapmayın.
Kadın yeni doğum yapmış.
Haklısın aslında, sert girdik biraz. Gerçi beni geren konusahibinden ziyade yapılan yorumlar :)
- 24 Mart 2012
- 247
- 478
- 323
annenin kan grubu 0- babanın ki + olduğu zaman kan uyuşmazlığı oluyor.
Annenin 0 olmasına gerek. Kan uyuşmazlığı Rh ile alakalı. Baba +, anne -, çocuk + olursa annenin vücudu Rh+ ya karşı antikor üretiyor. Eğer ikinci çocuk da + olursa ilk çocukta ürettiği antikorlar saldırıyormuş çocuğa.
- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.186
- 823
annenin kan grubu 0- babanın ki + olduğu zaman kan uyuşmazlığı oluyor.[/QUOTE
tam tersi oldugunda olmuyor yani kafam karıştı da burdada farklı yazdılar nasıl oluyor ya dedim bi anda ondan soruyorum kusura bakmayın
olmuyor canım. annenin negatif kan grubu olması babanın pozitif olması gerekiyor kan uyuşmazlığı için.
- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
- 498
canım haklısın ama zaten sorun bebeğinin babasının kim olduğunu bilmemesi.
dogum yapması veya yeni olması degilde kimden oldugunun belli olup ona göre hareket etmesi gerekir bence ama kendini değilde günahsız yavruyu ve aldatılan sevilmeyen eşi düşünerek tabi
Doğrudur ama ben sonuçlardan korkuyorum.
Her gün neler okuyoruz. Bu insanlar içimizde yaşıyor.
İfadelerinden henüz anneliği, bebeği benimseyemediği belli.
Üstüne korkusu daha da fena yapıyor durumu.
Kötü bir sonuçta, şurada yazdığımız iki kelimenin payı olmasından korkuyorum.
Doğum sonrası depresyon kolay atlatılacak bir şey değildir.
Bu kadar acımasızca neredeyse öfke nöbetleri geçirecek bir galeyanla eleştiri yapılmasını doğru bulmuyorum ki aldatılan bir kadına malesef hem toplum olarak hem de hemcinsler olarak asla sahip çıkılmaz bilinse söylenmez yuva bozan olmayalım denir değil mi? İnsanların özel hayatlarını hele ki din üzerinden kafalarına vura vura sorgulamak yerine mantıklı konuşmalar yapmak faydalıdır diye düşünüyorum malum ALLAH kimsenin günahını kimseye devretmez.
ama ya o masum eş ne olacak??? tamam konu sahibi kendini ve bebeğini korudu mutlular ama başkasının çocugunu kendi çocugu sanan bir adam var ortada bence sadece bebek değil eşde düşünülmeli burada
- 31 Ekim 2010
- 2.284
- 12
- 358
olmuyor canım. annenin negatif kan grubu olması babanın pozitif olması gerekiyor kan uyuşmazlığı için.
anladım teşekkür anne +A baba -0 bunu anlayamamıştım ondan sordum
Annenin 0 olmasına gerek. Kan uyuşmazlığı Rh ile alakalı. Baba +, anne -, çocuk + olursa annenin vücudu Rh+ ya karşı antikor üretiyor. Eğer ikinci çocuk da + olursa ilk çocukta ürettiği antikorlar saldırıyormuş çocuğa.
tamam anladm teşekkürler