Anlatımını çok sevdim. Ben olsam bende aynısını yapardım kendini suçlama.Kiz bana mesaj atti, benimle konusmak istedi, telefonda da anlatmaya calistim, ilk önce senk kandirmislar dedi benim sevgilim öyle bisey yapmaz dedi, sonra ben döküldüm tabi bildigim her seyi söyledim, tc'sini adresini bildigimi bana attigi fotograf ve mesajlari, kizda zaten hepsini benden istedi ben de gönderdim
Kiz bana mesaj atti, benimle konusmak istedi, telefonda da anlatmaya calistim, ilk önce senk kandirmislar dedi benim sevgilim öyle bisey yapmaz dedi, sonra ben döküldüm tabi bildigim her seyi söyledim, tc'sini adresini bildigimi bana attigi fotograf ve mesajlari, kizda zaten hepsini benden istedi ben de gönderdim
Anlatımını çok sevdim. Ben olsam bende aynısını yapardım kendini suçlama.
Oov ne kadan da sevgilisine güvenen bir kız
Kemalim yapmaza bağlayan biri daha
Sen söyledin senden çıktı olay.
Gerisini kızın midesinin emiş gücüne bırakalım.
o çocuk bir tek seninle görüşmemiştir ki 4 yılda mutlaka başka birçok ufak tefek aldatma girişimleri olmuştur. demek ki kız biraz saf, konduramıyor sevgilisine hiçbir hal hareketinden de şüphelenmiyor. yazık.
çocuğa kesinlikle hak ettiğini vermişsin. en güzelini yapmışsın. şimdi 4 yıllık sevgilisini ikna etmeye çalışsın biraz ona dil döksün bakalım.
Bence dogru yapmisin!Arkadaslar kisa anlatmaya calisacam, eger ki uzun olursa kusura bakmayin.
Ben bi 3 ay önce bi cocukla tanistim, konustuk ettik birbirimizden hoslandik, bana beni sevdigini söyle, canim cicim askim hayatim felan filan, gecesini gündüzünü benimle paylasti, kimligini gösterdi, ev arkadaslariyla tanistirdi felan filan, hic bir sekilde süphe duymadim, hersey yolunda gidiyor sandim. ara ara bana soguk davraniyordu, mesajlarima gec cevap veriyordu ama sinavlari vardir diye üstüne gitmedim. bi gün bu beni sebepsiz yere sildi, hic bir sey söylemeden, silip engelledi her yerden.
tesadüfen fotografini gördüm bi kizla sosyal medyada, hesabini inceledikten sonra farkinda vardim ki bu kiz biz konusurkende vardi ve o zamanlar da kizla konusuyordu.
cok sinirlendim, ona yazdim (ne hikmetse engeli kaldirmis), konustuk ve konusmanin basinda inkar etti, öyle biseyin olmadigini, o kizlarin arkadas veya kuzeni oldugunu söyledi, ben de fotograflarin altina yazan cümleleri okuyunca sus pus oldu, bisey diyemedi ve gercekleri anlatti. 4 senedir bu kizla birlikteymis, onu cok seviyormus ve kaybetmek istemiyormus. hatta bana biz onunla 2 aylik bi ayrilik yasadik, seninle o ara konustum dedi ki alakasi yok, söyledigi zaman icinde biz de konusuyorduk, yani cok bariz ikimizi ayni anda idare ettigi.
bu cocukla bütün mesajlar ve fotograflar duruyor bende, bunlarin ekran görüntüsünü kiza gönderdim sosyal medyadan. onun bilmesin istedim, affedip etmeyecegine o karar versin diye.
cocuk bana cok yalvardi, ben onu cok seviyorum, evet ona yanlis yaptim ama onu cok sevdigimi fark ettim, onu kaybetmek istemiyorum dedi. benimle ilgili hic bir sey demedi, yani benimle resmen oynamis, bos yere seni seviyorum, senin icin ölürüm demis, bos yere beni ümitlendirmis, ben onun icin planlarimi degistirmeye bile kalkmistim, o zaman bile dogrulari söylemedi bana.
ben onun yüzünden cok agladim (beni silip engelledigi icin), cok dua ettim ve gercekten cok üzüldüm. konusmasinda bile bi kere beni ne kadar üzdügünün farkinda oldugunu söylemedi.
ben mesajlari kiza attim ama bi yandan da vicdan azabi cekiyorum.....4 senelik sevgilisi, dünyasi basina yikilacak, aglayacak, üzülecek....offf iyi mi yapiyorum yanlis mi? o kizin hic bir sucu yok ki.....beraber oldugu adamda is yok, o sahtekar. belki ilerde bu kiza benzer seyler yasatacakti?
nasil olsa mesajlari atmissin, olan oldu demeyin...dogru mu yaptim yanlis mi yaptim, siz napardiniz benim yerimde olsaydiniz? ben simdi asagilik bir insan mi oldum?
ben dini acidan da korkuyorum....yani büyük günah mi isledim, Allaha mi birakmaliydim...hic saglikli düsünemiyorum su an...sanirim bütün gece uyuyamiyacam
Bunu bile bile zaten devam ederse kendi hatasidirCnm en doğrusunu yapmışsın belki bilmeden evlenecekti kız
Bunu bilip ona göre devam edip etmeyecegine karar vermek hakkı kızın
Bunu bile bile zaten devam ederse kendi hatasidir
Tabikide canimYani orası kızın bilecegi is
İster devam eder ister ayrılır
Kız kabul eder bence.maalesef suankı kızlar çok gurursuz.Valla çok iyi yapmışsın. Herkes yaptığı hatanın bedelini öder. Kız içinde üzülme öyle biriyle devam etmesinden iydir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?