Cok kötü bisey yaptim, vicdan azabi cekiyorum

Normalde çok yapılması gereken olarak gördüğüm bişey değil. Ama Hani bi yandan senden de özür dilese seni oyaladım kırdım farkındayım falan dese neyse de böyle bir adama acıyamadım.

4 senelik sevgilisi üzülecekse şimdi üzülsün, evlendikten sonra üzüleceğine. Olan olmuş iyi yapmışsın. Ders olsun öyle kolay değil milleti kandırmak .ok kadar aklıyla.

Yanlış anlama açık fikrimi söyleyeceğim. Kızın bilmesi evet iyi olmuş, ileride nişan - nikah olaylarından sonra öğrense daha zor olacaktı.
Ancak senin bunu yapman kızı bu kadar düşünüp onu kurtarmak değil, resmen ben ayrıldım onlards ayrılsınlar tarzında bir mantık. Hemen araya bende ağladım vs cümleler koymak.

Hayırlısı olsun

Kız cevap verdi mi mesajlarına ?
Benim de başıma bu tarz birşey gelmişti,ben söyleyememiştim malesef..Şuan onlarda evlendi sanırım.
Aslında kızın bilmesi en doğru olan,sen korkunç birşey yapmamışsın,O da yoluna ona göre devam etsin.

çok çok iyi yapmısın , onu kızı aldatırken senı kandırırken düşünseydi şerefsiz
bu arada kızdan bir haber varmı

Ben olsam sallamazdim. Ama ben umursamaz bir insanim. Ayrica bir kadin aldatildigini bir sekilde ogrenir hisseder diye düşünüyorum.
Başıma boyle olay geldi. Bizde kadina kocasinin o yokken eve kadin aldigini ispat ettik. Kadin bizi şikayet etti ben biliyorum zaten sizene diye. Ama görsen kadin bilmiyor cok mutlu sanirsin. O yuzden sallamazdim.

Siz canınızın acısına yara merhemı olarak onun mutlu olma ıhtımalını bozarken, emın ol o kıza farkında olmadan buyuk ıyılık yapmıssın..

bence çok ıyı yapmıssın elıne sağlık.oturup beddua edecegıne boylesı daha ıyı.hem ılerde onu da aldatacaktı belkı

ben dini acidan da korkuyorum....yani büyük günah mi isledim, Allaha mi birakmaliydim...hic saglikli düsünemiyorum su an...sanirim bütün gece uyuyamiyacam

Yok canim sen sorumluluk olarak yapman gerekeni yapmışsın.
Kul hakkina girmedin bildigini anlattin.

Adamdaki utanmazlığa şaşırdım ben. Sanki sana seni seviyorum dememiş, sanki elinin tutmamış, umut vermemiş gibi bir de gelip sana başkasını sevdiğini söylüyor hadsizce ve onca alçaklığına rağmen senden sevgilisini kaybetmemek için büyüklük bekliyor. Şaka gibi. Kesinlikle kıza söyleyerek iyi yapmışsın,bence kız bu herifin gerçek yüzünü gördüğüne değil, ona harcadığı 4 yıla üzülsün. Bu saatten sonra da affederse kendi bilir, boynuzlarıyla mutluluk dilemek düşer sana.

Ya sen o kizi o cocugu bosver de 3 ayda seni seviyorum sana ölürüm diyen birine nasil inandin? Onu bi anlat.

benzer bir durumla karşılaştım diyebilirim benim karşımdaki yaratık evliydi
araştırdım benim gibi bir sürü kızla birlikte hepsine aşkım canım
böyle tiplerden uzak dur ne hali varsa gör utanmazlar insanlar

Sen niye vicdan azabi cekiyorsun ki birak o salak herif ceksin. benim basima gelse bilmek isterdim kızın yerinde olsam

Gayette iyi yapmışsın, şimdi üzülsün en azından ileride üzeleceğine.Sonuçta sen kıskançlık yapıp onları ayırmak nıyetıyle kıza soylemedın ki.Bilsin istediğin için söyledin.Bugun ağlar zırlar ama oyle karaktersız bırısıne ömrunu heba etmemıs olur.Hiç vicdan azabı cekecek bısey yok bunda.O kızın yerınde olsam bende bılmek ısterdım doğruları

Bence doğru yapmişsin,herkez yaptiğinin sorumluluğunu almali"gez,dolaş,seni seviyorum"de,sonra -ayyyyy ben aslinda onu seviyorum,bi ara ayriydik sen uzulme o üzülsün doktuklerini toplasin.......

cok iyi yapmissin cnm. o kizinda kandirilmamasi lazim. gercekleri görsün öyle karar versin. sende en azindan gercekleri görüp kendini kurtarmissin. kendini onlardan uzak tut önüne bak.

Kiz bana mesaj atti, benimle konusmak istedi, telefonda da anlatmaya calistim, ilk önce senk kandirmislar dedi benim sevgilim öyle bisey yapmaz dedi, sonra ben döküldüm tabi bildigim her seyi söyledim, tc'sini adresini bildigimi bana attigi fotograf ve mesajlari, kizda zaten hepsini benden istedi ben de gönderdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…