Çok Kötü Birşey Oldu..:(

Evet aynı dediğin gibi..

Şuan o kadar üzgünüm ki gözümde yok birşey.

Sadece beklemedeyim.

demi yani niye ortalikta biraksin telefonu

kaydirigubbakcemile5 bende sinirlerime hakim olamazdim heralde
adam sok gecirmistir mavi böyle bagirinca:sinifsinif:

Çocukla konuştuğum zaman neler sorabilirim kızlar fikir verin kafam durmuş durumda şuan.

Köşeye sıkıştırmam lazım eğer yamukluk varsa hemen patlak verecektir

Kuşum sakin ol, biraz sabret, hatalı olan mutlaka açık veriri. Evet empati yap aynı mesaj sana gelse idi ve eşin senin verdiğin tepkiyi verse idin sen ne yapardın? Eşin senden kuşkulandığını söyleyecek, o sırada tlf da sorun olacak, sinirden parçalamaz mıydın o telefonu? Ne kadar üzücü bir durum bu bir düşün. Şimdi sakinleş, bir kaç gün, bir kaç gün içinde çıkack herşey ortaya ama sen bu arada eşine inanmış gibi yapmalısın, sakın kuşkularını belli etme, ve eşin haklı ise çok vicdan azabı çekersin sonra.

dur bitanem zaman herşeyin ilacı bak eşinin ne kadar iyi olduğunu anlatmışsın ..
bu adam deli değil yaa böyle bi evliliği varken aldatsın senii ....
daha fazla kurma kafanda sakinleşşşşyerimseniben

Mesajın başında koca gözlerin yazıyordu tam okuyamadım o an..

Karanlıkta ifil ifil parlar gözlerin tek hatırladığım kısmı

yani siir yazmis demi canim

gitmekten felan bahsedyosun hele bi dur canim
merak etme hersey oratay cikar nasilolsa
sabirli ol
aklina kotu kotu seyler getirme
esin nerde bu arada??

bİR TAKIM ERKEK YALAnı ıste karsı tarafa durumu anlatmısdır yakalndık gıbısınden sonrada karsı taraf ole bırısı yok gıbısnden yalanlar atmısdır .. erkek yalanlarını sırlaımmı sanan daha kuzum bence ınanma ınandırıcıda deıl zaten cevremdekı erkek arkadslarımdan kankalarımdan yola cıkarak solım sana hepsı ıle hasır nesır oldugumdan kız arkadslarına yakalanınca uydurdukları yalan bu

dur bitanem zaman herşeyin ilacı bak eşinin ne kadar iyi olduğunu anlatmışsın ..
bu adam deli değil yaa böyle bi evliliği varken aldatsın senii ....
daha fazla kurma kafanda sakinleşşşşyerimseniben

Sakinleşmem lazım migrenim tutacak şimdi :çok üzgünüm:

yani siir yazmis demi canim

gitmekten felan bahsedyosun hele bi dur canim
merak etme hersey oratay cikar nasilolsa
sabirli ol
aklina kotu kotu seyler getirme
esin nerde bu arada??

Kısa şiir tarzı birşeydi evet...

eşin bi gelin sakin kafayla bi konuşun ben inanıyorum elbet herşeyin mantıklı bi açıklaması vardır ....

İnşallah ben yanılıyorumdur ne diyim...

Ama eğer ortada bir günah alma varsa üzülen gene ben olucam o ayrı mesele

o numarayi gercekten can'in kullanip kullanmadigina kesin emin ol.bunu cözdügün an zaten gercekler cikicak ortaya..olayin üstünden zaman gecsin o numarayi tekrar ara can'i, bakalim kiminmis numara.

Son düzenleme:
Mesajın başında koca gözlerin yazıyordu tam okuyamadım o an..

Karanlıkta ifil ifil parlar gözlerin tek hatırladığım kısmı

koca gözle başlayan mesaj... sanki bi erkek yazmış gibi. ifadeye bak. ne kadar kaba.

benim aklıma bahsettiğiniz Can'ın bi şekilde telefonunu bulmanız gerektiği geliyor. numara cevap vermiyor diyorsunuz çünkü. telefonu öğrenirseniz o olup olmadığı anlaşılır. bi insanın hayatında da kaç tane Can vardır ki, o değilse belli olur. umarım odur.

bir arkadaşım da kocasının cebindeki erkek adıyla kayıtlı birinden şüphelenip aramış bayanla karşılaşmıştı, bunlar olması imkansız şeyler değil maalesef. ama en iyi ipucunu eşinizin davranışları verir.

Sakinleşmem lazım migrenim tutacak şimdi :çok üzgünüm:

Kısa şiir tarzı birşeydi evet...

ooooo migrenin varmış bide :mymeka:
sakinleşiyosun çabuk git güzelce bi elini yüzünü yıka ağlamaktan kırış kırış ninelere dönmüşündür şimdi sen çabuk toparlan benim mavişim güçlü bi kadındır hade bakem sakin kafayla daha iyi ve mantıklı düşünürsün

mavi kusum bi sakin ol önce bıraz bekle acele etme dur bakalım belkıde hepsi tesadüf sıkma tatlıcannını fıstıkolumunekankayizsmile

eğer o kız, canın kızkardeşi ise yüzyüze görüş. sesi de o telefondaki ses ise sorun yoktur.. eğer bir senaryo ise-ben öyle olduğunu pek zannetmiyorum- zaten soracağın tüm soruların cevapları hazırlanmıştır.

ama kızın canın kardeşi olduğundan emin ol. zaten bu duruma sebebiyet verdiği için can ve kardeşi bunu seve seve yapacaktır.

ama işte olayda çok tesadüf var be mavi... gece mesaj, yok efendim can diye biri yok sonra var da işe gitti çok rahatsız ediliyor da tel evde kaldı da ben sesini duymadım da..... olur mu olur ama gerçekten işkillendirici bir durum...

ama kocanı kurtaran şey tel hattının gerçekten cana ait olması.. o zaman denecek pek birşey kalmıyor..

sen de toparla kendini. böyle koyverme. biz dayanıklı kadınlarız. atıştır birşeyler , çay iç de kafanı toparla. birazdan ona ihtiyacın olacak....

Son düzenleme:
sinirlenmekte ve şüphelenmekte haklısın,kim olsa öyle olurdu.Ama ben telefonun kilitlenip,parçalanmasından şüphe duydum açıkçası. Bişey yoksa ve kendine bu konuda kendine güveniyorsa neden öyle bişey yaptıki? neden seni rahatlatmak için aksine hemen senin yanında o numarayı aramadı? Hatta sen ayrılıcam dediğinde senin elinden tutup o malum şahısla görüşmeye gitmedi? ınşallah bi yanlış anlaşılmadır ama sen yinede peşini bırakma,tetikte ol bence

Kuşum sen akıllı ve uyanık bir kadınsın. Herşeyden önemlisi de kullanmazdı, yada şu anki numarasından görüşüyor olsa telefonunu ortalarda bırakmazdı. Mutlaka ama mutlaka bir açığını yakalardın. Sakinleşmen için empati yap. Eşinin yerine kendini koy, sen olsaydın onun yerinde ne yapardın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…