- Konu Sahibi BenmasMavi
-
offff canım yaaa çok üzüldüm ama sakin ol önce durumu iyice anla hemen nereye boşanma falan aa bencede sakin davran eşine arayı yumşat unutmuş gibi yap ama takip et bakalım umarım kötü bir şey yoktur sinek küçük ama mibe bulandırıcı işte napıcaksın
demi yani niye ortalikta biraksin telefonuBurda konuları okuya okuya paranoyak olduk iyiceyanlışlıkla Bi msj yüzünden eşimizi asacak hale geldik.. kuzum mavim Bak eşin seni aldatıyor olsa Başka Bi hat alır sevgilisine o numarayı verir, ve temBihler şu şu saatlerde sakın Bana ulaşma diye.. adam Bile Bile neden ulu orta kullandiği no yu versin.. taBi ki şaşırır panikler çünkü şoka girer insan.. içini ferah tut cnm yaa Valla Boşa üzülmüşüm dersin.. günahını alıyosun eşinin
3 Kere okudum olayı..
İlk okuduğumda bir tereddüt ettim eşinin telefonu felan kırması yüzünden.
Ama sonra bir düşündüm; sen o anda lanetler yağdırıyorsun, gitmekten bahsediyorsun, dinlemiyorsun..O anda bir yanlış anlaşılma yüzünden seni kaybetmekten korkmuş olabilir, bu durumu nasıl düzelteceğini bilemediğinden kaybetme korkusu ile telefonu kırmış olabilir.
Kendini salmamaya çalış, yemeğini ye..
Bir de şöyle düşün aynı şey senin başına gelse, yanlış bir msj yüzünden eşin onu aldattığını düşünse, o an saydırıp dursa sen ne hissederdin? Nasıl davranırdın? Sakin olup olayı tatlıya bağlamaya çalışabilir miydin?
Eşin seni arkadaşların bahsettiği gibi çok seviyorsa zaten daha fazla üzülmene dayanamayıp ikna olacağın bir biçimde ispatlayacaktır bu durumu..
Allah yardımcın olsun Mavi, kendine dikkat et ama :teselli:
Olay öğlen oldu bak bu saat oldu hala gelişme yok ...:sinifsinif:
Olabilir tabiki..Her ihtimali düşünüyorum zaten.
Eşim bir dediğimi iki etmez benim hiç..Kendine almaz bana alır.İlgi desen ilgilidir ama eğer tüm bunlara rağmen gerçekten aldatılıyorsam ona tek laf bile etmicem giderken :çok üzgünüm:
Mesajın başında koca gözlerin yazıyordu tam okuyamadım o an..
Karanlıkta ifil ifil parlar gözlerin tek hatırladığım kısmı
demi yani niye ortalikta biraksin telefonu
kaydirigubbakcemile5 bende sinirlerime hakim olamazdim heralde
adam sok gecirmistir mavi böyle bagirinca:sinifsinif:
dur bitanem zaman herşeyin ilacı bak eşinin ne kadar iyi olduğunu anlatmışsın ..
bu adam deli değil yaa böyle bi evliliği varken aldatsın senii ....
daha fazla kurma kafanda sakinleşşşşyerimseniben
yani siir yazmis demi canim
gitmekten felan bahsedyosun hele bi dur canim
merak etme hersey oratay cikar nasilolsa
sabirli ol
aklina kotu kotu seyler getirme
esin nerde bu arada??
bİR TAKIM ERKEK YALAnı ıste karsı tarafa durumu anlatmısdır yakalndık gıbısınden sonrada karsı taraf ole bırısı yok gıbısnden yalanlar atmısdır .. erkek yalanlarını sırlaımmı sanan daha kuzum bence ınanma ınandırıcıda deıl zaten cevremdekı erkek arkadslarımdan kankalarımdan yola cıkarak solım sana hepsı ıle hasır nesır oldugumdan kız arkadslarına yakalanınca uydurdukları yalan bu
Mesajın başında koca gözlerin yazıyordu tam okuyamadım o an..
Karanlıkta ifil ifil parlar gözlerin tek hatırladığım kısmı
Sakinleşmem lazım migrenim tutacak şimdi :çok üzgünüm:
Kısa şiir tarzı birşeydi evet...
mavi kusum bi sakin ol önce bıraz bekle acele etme dur bakalım belkıde hepsi tesadüf sıkma tatlıcannını fıstıkolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?