- 27 Ekim 2008
- 5.963
- 2.394
- 723
- Konu Sahibi BenmasMavi
-
- #1.241
Şuan sağlıklı düşünemiyorum.
Sizlerden de tek ricam ne eşimle ne de o kızla ilgili birşey demeniz.
Gerçekten hala iyi değilim çünkü sağlıklı değilim şimdi bile.
Üstüme gelmeyin rica ediyorum.
Ben Allaha havale ediyorum.
Eşim aldatmadım diyor.Tamam aldatmamış olabilir.Ama bana yalan söyledi güvenim yok oldu benim resmen .
Sizi bilgilendirmem için açtırdım konuyu.
Mesaj kutum dolmuş dünyanın mesajı gelmiş sizlerden .Beni merak etmişsiniz çok sağolun.
Perşembe annemin yanına gidiyorum birsüre orda kalacağım.Kendimi dinleyeceğim.
Şuan sağlıklı düşünemiyorum.
Sizlerden de tek ricam ne eşimle ne de o kızla ilgili birşey demeniz.
Gerçekten hala iyi değilim çünkü sağlıklı değilim şimdi bile.
Üstüme gelmeyin rica ediyorum.
Ben Allaha havale ediyorum.
Eşim aldatmadım diyor.Tamam aldatmamış olabilir.Ama bana yalan söyledi güvenim yok oldu benim resmen .
Sizi bilgilendirmem için açtırdım konuyu.
Mesaj kutum dolmuş dünyanın mesajı gelmiş sizlerden .Beni merak etmişsiniz çok sağolun.
Perşembe annemin yanına gidiyorum birsüre orda kalacağım.Kendimi dinleyeceğim.
..Mesajda gözlerden dudaklardan falan bahsediliyordu demişsin. seni çok severim maviciğim ,bilirsin.
ama eşine böyle mesaj atan kız ,kesinlikle karşılık görmeden atmaz. o cesareti bulamaz. üzgünüm ama eşine inanmadım. kurana el basmasıda beni inandırmadı.
aynen canim..bu kurana el basmalar falan artik hikaye...inandirici olmak icin elinden geleni yapiyor millet artik...o bazi hatalari yaparken allah korkusunu unutan insan yalan yere kurana el basmakttanmi korkacak....Mesajda gözlerden dudaklardan falan bahsediliyordu demişsin. seni çok severim maviciğim ,bilirsin.
ama eşine böyle mesaj atan kız ,kesinlikle karşılık görmeden atmaz. o cesareti bulamaz. üzgünüm ama eşine inanmadım. kurana el basmasıda beni inandırmadı.
Kız da hata evet.Eşim de masum değil.
Bu konuyu kapattırmak istiyorum açmamdaki amacım bilgi vermek içindi merak ettiğiniz için.
Bugün geldim zaten eve.
ılgilerinizden desteğinizden sevginizden ötürü hepinize teşekkür ediyorum.
Lütfen hepiniz kendinize iyi bakın.
Mavi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?