Ben doğru yaptığımı düşünüyorumIyi de diyemediniz mi sizin gürültü/patırtınız,tepeme tepeme silkelediklerinizin yanında müzik sesi ne ki?diye.
Böyle yüzsüz,apartman adabını bilmeyen bir komşuya, kimse kusura bakmasın ama müzik dinledi diye kızıma özür falan dilettirmezdim.
Tabi ki komşu gidince güzel bir dille anlatırdım apartman dairesinde bu kadar gürültü yapmaması gerektiğini ama komşuya özür falan cidden manasız hemde bu kadar yakınırken. Hatta kızıma derdim ki,ona kızıyoruz gürültü için,biz de aynısını yaparsak ne farkımız kalır.
İki kardeş bu kadar mı zıt olurmerhaba
benim 14 yaşına kızım da asi mi asi bir çocuk
sizin büyük kızı da biliyorum ben huy olarak ona benziyor ama
gelene sadece karşıdan hoşgeldiniz der temas etmez vs
bizimki böyle bişey olsa sadece benim hayrıma belki özür diler
yalnız ne güzel söylemişsiniz öyle
banyoda gündüz gözü bağır çağır sevişilmez
ağzınıza sağlıklar olsun :)
Apartman hayatında gürültü rahatsız eder kim olursa olsun ne olusa olsunBen 30a doğru gidiyorum ve bazen evde ses açıp müzik dinliyorum. Gün içinde olabilir. Komşularım da ses yapıyorlar. İdare ediyoruz birbirimizi. Şu tiplemedeki kadından özür diletmenizi doğru bulmadım. Uyarırım deyip kapatacaktınız kapıyı. Kızınızı da uyarıp geçecektiniz. Tüm sülale hesap soracakmışsınız az kalsın. Kızınız mı asi yoksa siz mi problemlisiniz bilemedim. Ayrıca çocuğu da ablasına, abisine ezdirme olayından nefret ederim. Bir abim var kendim ablayım birbirimize kızacak konuma hiç getirilmedik. Bir sorun varsa babamız çözerdi sadece.
benim ufak kızımda (4,5 yaşında) sanki benim gibi muck muck olacakİki kardeş bu kadar mı zıt olur
Büyük kızım kişilik olarak sakin kurallara uyan bir çocuk evet hiç teması sevmez
Ama küçüğü mucuk mucuk
Her çocuğun fıtratı ayrı işte
Aa abla tanıdıklarin bilmiyor muydu bende yazdim oyle hamilesin bide diye ama. Kusura bakma
Valla gunun bombasi oldu bence buAa abla tanıdıklarin bilmiyor muydu bende yazdim oyle hamilesin bide diye ama. Kusura bakma
Hamileyim milana
Problem değil canım saklı birşey değilAa abla tanıdıklarin bilmiyor muydu bende yazdim oyle hamilesin bide diye ama. Kusura bakma
Bende bu yaştan sonra kabullenmekte çok zorlandımValla gunun bombasi oldu bence bu
Tebrik ederim sekerim ama pek bir mutlu degilsin sanirim bu durumdan , hayirlisi olsunHamileyim milana
Anladim zaten , zor tabi , kaç haftalik?Bende bu yaştan sonra kabullenmekte çok zorlandım
Kızlar büyüdü bende işlerimi yoluna koydum derken böyle bir süprize hazırlıklı değildim
Istemedim ben ama eşim çok istedi kızlarda çok sevindi
Şimdi bende benimsedim
Tebrik ederim sekerim ama pek bir mutlu degilsin sanirim bu durumdan , hayirlisi olsun
Teşekkürederim canımAnladim zaten , zor tabi , kaç haftalik?
Teşekür ederimSiz iyi bir ebeveyn ve iyi bir komsusunuz. Normal ve saygili olan sizsiniz.
Basiniz ve laflariniz hep dik olsun
Ben olsam ; rahatsız ettiğimiz için kendi adıma üzgünüm ama senden öğrendi gürültü yapmasını ne yapayım der, kızımla da muhattap etmezdim.
Normal bir insan olsa kızınız özür dilesin tabiki ama öyle birine değmez. Siz kendi aranızda uyarsanız daha iyi olurmuş.
Özür dile demissiniz dilemiş, hepiniz azarlamışsınız ağlamış. Bu nasıl asi kız? yazıktır ya. Ezdirmeyin evladinizi densiz komşuya. Azcik sakin olsun bu ne sinir bu ne kin! Ağzının payını iyi vermişsiniz hepimizin gürültüsü oluyor anlayışlı olmayan apartmanda yaşamasın. Kızınızın gönlünü alın büyük bir kabahati yok kiSlm kızlar
Konuyu açıp açmama konusunda çok tereddüt ettim
Ama birine anlatmasam heralde çok kötü hissedeceğim
Burada üst komşumla ilgili konu açmıştım
Problemli bir komşuluğumuz var
Çok gürültü yapıyorlar günün her saati
Ordan burda birşey çırpma huyu var kadının
Bu sebeple bir çok kez çıktım kapısına
Benim bi tane aklı bir karış havada 16 yaşında asi mi asi bir kızım var
Bizim deli kız evde yanlızken yüksek sesle müzik dinlemiş
Komşu uyarmak için geldiğinde kapıyı açmamış bizim kız
Ben eve döndüğümde azrailin kapıyı çalmasına benzer bir hışımla zile basıyor
Bende bizimkine (kızım) seslendim kapıya bak
Hiç ses yok bizimkinden normalde olsa iki etmez zil sesini
La havle biliyorum bir aksilik var hadi hayırlısı
Kapıyı açtum komşu yüzü kıpkırmızı bağırıp çağırıyor
Dur bir dinlen ne oldu de hele diyorum
Ama boşuna duymuyor
Müzik çocuk kapı tek anladığım bu
Dinledim taki içini dökene kadar
Sonra sakince soruyorum cevaplıyor
Kızımı çağırdım
Bişeyler geveledi belli suçlu olduğu
özür dile dedim
özür diledi gitti odasına kızım
komşu hızını alamıyor dedikçe dedi
zaten fıtrat olarak sabırlı değilim
çocuktur diyorum anlamıyor intikam alıyor sanırım
ya dedim kadın hadi o çocuk sen ilk evvel gün ortasında yüksek sesle banyoda sevişilmeyeceğini bir öğrende sonra bu kadar bağır çağır
iki genç kız var evde kaç defa şahit olmuşumdur
eşime dediğimde nasıl söylenir bu diyerek sürekli erteliyordu bu mevzuyu
kadın sustu ve gitti
kızıma döndüm tabbi iyi bir azar bendende babasındanda ablasındanda yedi
ağladı
içim acıdı çok üzüldüm bu içten ağlayışına
asi bir genç kabul ediyorum
komşu beni okuyorsan senden nefret ediyorum
Teşekkürederim canım
Çocuğum var hiç yeni anne olayım diye bir düşüncem yoktu
Bir çocuğu büyütmek ihtiyaçlarına yetişmek çok zor heleki bu ülke şartlarında
58 yaşında olucam babada 65 olacak çocuk 20 yaşına gelince
Kimseye muhtaç olsun yada bu konuda mağdur olsun istemiyorum
Birçok kaygım var geleceğe yönelik
Eşim abarttığımı düşünüyor belkide haklıdır
15 haftadayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?