Biz evdeyken zaten yapamazBizim komşu da çok gürültücü.hiç sevmiyorum yüksek sesle müzik dinleyenleri.gecenin bir vakti olmadığı sürece birşey demiyorum ama en son yine saat 1-2 de başlayınca kahkahalar müzikler sinirlendim kapılarına gittim hemen müzik kesildi.kızınızı uyarmanız iyi olmuş dersini almıştır bundan sonra yapmaz.komşu da belliki açığınızı yakalamış kullanmak istemiş cevabını almış.
Bende öyle düşünüyorum açığımızı yakaladı
Bunu kullanmak istedi komşu
Aslı olmuyor bazenben kızınız olsam asla özür dilemez çat çat içimden geçen ekstraları da söylerdim.keşke özür diletip bu kadar da üstüne gitmeseydiniz sonradan o kötü olmuş.normal efendi insanlar olsa kusura bakmayın desin ya da biz onu uyarırız deyin arkada uyarın ama deliyle deli olucaksın yoksa oluru yok.mesela nasıl mı?
o şekilde kapıma gelse önce çaat diye suratına kapatırım , insan gibi konuşana kadar.sonra da sen önce gün ortasında banyoda sevişiceksen de o sesini kıs biraz , senin inlemelerini başka türlü bastıramamıştır çocuk diye iyice yerin dibine sokarım.kızımı diğer komşular için arka planda sakince uyarırım ama bak kızım apartman kuralları bu diye.
Öyle lafımı esirgeyen biri değilimdir
Yanlız böyle bir rezillede rezil olmak hiç olmuyor
Bizimde suçumuz var burada
Bütün komşuyla yaşadığımız olumsuzlukları
Evde konuşuruz büyük ihtimalle bundan etkilendi çocuk
Ve aklı sıra komşuya bir ders vermek istedi