Çok kötü bir gün

Bizim komşu da çok gürültücü.hiç sevmiyorum yüksek sesle müzik dinleyenleri.gecenin bir vakti olmadığı sürece birşey demiyorum ama en son yine saat 1-2 de başlayınca kahkahalar müzikler sinirlendim kapılarına gittim hemen müzik kesildi.kızınızı uyarmanız iyi olmuş dersini almıştır bundan sonra yapmaz.komşu da belliki açığınızı yakalamış kullanmak istemiş cevabını almış.
Biz evdeyken zaten yapamaz
Bende öyle düşünüyorum açığımızı yakaladı
Bunu kullanmak istedi komşu

ben kızınız olsam asla özür dilemez çat çat içimden geçen ekstraları da söylerdim :dondurma: .keşke özür diletip bu kadar da üstüne gitmeseydiniz sonradan o kötü olmuş.normal efendi insanlar olsa kusura bakmayın desin ya da biz onu uyarırız deyin arkada uyarın ama deliyle deli olucaksın yoksa oluru yok.mesela nasıl mı?
o şekilde kapıma gelse önce çaat diye suratına kapatırım , insan gibi konuşana kadar.sonra da sen önce gün ortasında banyoda sevişiceksen de o sesini kıs biraz , senin inlemelerini başka türlü bastıramamıştır çocuk diye iyice yerin dibine sokarım.kızımı diğer komşular için arka planda sakince uyarırım ama bak kızım apartman kuralları bu diye.
Aslı olmuyor bazen
Öyle lafımı esirgeyen biri değilimdir
Yanlız böyle bir rezillede rezil olmak hiç olmuyor
Bizimde suçumuz var burada
Bütün komşuyla yaşadığımız olumsuzlukları
Evde konuşuruz büyük ihtimalle bundan etkilendi çocuk
Ve aklı sıra komşuya bir ders vermek istedi

Üst kat sesine duyarlı,bu sebepten ev taşımış biri olarak söyleyebilirim ki kendisi sizden intikam almış. alt katın sesi,üst kata aşırı gitmez.tam tersi olsaydı komşunuza hak verirdim. Apartman hayatı çok zor malasef :olamaz:
Hayır, çok daha fazla gidiyor. Bizde üst komşu evi tepemize yiktiginda açıyoruz bangır bangır. Çıkıyor bağırıyor çağırıyor sinirden çatlıyor. Yok öyle ben üst kattayim istediğimi yaparım. Bunlara anladığı dilden komusacaksin

Biz evdeyken zaten yapamaz
Bende öyle düşünüyorum açığımızı yakaladı
Bunu kullanmak istedi komşu

Aslı olmuyor bazen
Öyle lafımı esirgeyen biri değilimdir
Yanlız böyle bir rezillede rezil olmak hiç olmuyor
Bizimde suçumuz var burada
Bütün komşuyla yaşadığımız olumsuzlukları
Evde konuşuruz büyük ihtimalle bundan etkilendi çocuk
Ve aklı sıra komşuya bir ders vermek istedi
Aynen. Bizimde öyle başlamıştı. Kardeşimde aynı şekilde yapmıştı. İyi ki de yapmış yoksa evde sinirden kendimizi yiyorduk. Şikayet edince ertesi gün tekrar basliyordu üst komşu. Kızınıza aşırı tepki göstermeyin ama hakkını savunmayı bilsin, tepki göstermeyi bilsin

Slm kızlar
Konuyu açıp açmama konusunda çok tereddüt ettim
Ama birine anlatmasam heralde çok kötü hissedeceğim
Burada üst komşumla ilgili konu açmıştım
Problemli bir komşuluğumuz var
Çok gürültü yapıyorlar günün her saati
Ordan burda birşey çırpma huyu var kadının
Bu sebeple bir çok kez çıktım kapısına
Benim bi tane aklı bir karış havada 16 yaşında asi mi asi bir kızım var
Bizim deli kız evde yanlızken yüksek sesle müzik dinlemiş
Komşu uyarmak için geldiğinde kapıyı açmamış bizim kız
Ben eve döndüğümde azrailin kapıyı çalmasına benzer bir hışımla zile basıyor
Bende bizimkine (kızım) seslendim kapıya bak
Hiç ses yok bizimkinden normalde olsa iki etmez zil sesini
La havle biliyorum bir aksilik var hadi hayırlısı
Kapıyı açtum komşu yüzü kıpkırmızı bağırıp çağırıyor
Dur bir dinlen ne oldu de hele diyorum
Ama boşuna duymuyor
Müzik çocuk kapı tek anladığım bu
Dinledim taki içini dökene kadar
Sonra sakince soruyorum cevaplıyor
Kızımı çağırdım
Bişeyler geveledi belli suçlu olduğu
özür dile dedim
özür diledi gitti odasına kızım
komşu hızını alamıyor dedikçe dedi
zaten fıtrat olarak sabırlı değilim
çocuktur diyorum anlamıyor intikam alıyor sanırım
ya dedim kadın hadi o çocuk sen ilk evvel gün ortasında yüksek sesle banyoda sevişilmeyeceğini bir öğrende sonra bu kadar bağır çağır
iki genç kız var evde kaç defa şahit olmuşumdur
eşime dediğimde nasıl söylenir bu diyerek sürekli erteliyordu bu mevzuyu
kadın sustu ve gitti
kızıma döndüm tabbi iyi bir azar bendende babasındanda ablasındanda yedi
ağladı
içim acıdı çok üzüldüm bu içten ağlayışına
asi bir genç kabul ediyorum
komşu beni okuyorsan senden nefret ediyorum

Mükemmelsin!

Ayyy azcık müzik sesiyle ölmedi ya komşunuz. Tamam rahatsız olabilir, kızınıza kapıyı açmadığı için kızabilir ama bu tavırda çok fazla. O da kavgasıyla diğer insanları rahatsız etmiş oluyor. Bende alt komsuma sinir oluyorum. Hangi daireye kim geldi? Kim kime ne dedi? Takip ediyor. Ve bizi de dinliyor. Merdivende ayak sesi duymasın gözü dürbünde ve bunu kendisi söylüyor😂

Bence özür diletmeniz olmamış. Tamam x hanım ben konuşurum yapmaz bir daha diyebilirdiniz. Hadi dilettiniz, tüm ailenin kızın üstüne gitmesi olmamış. Kızım birazcık dikkat et deyip geçebilirdiniz.
Genelde görüyorum aileler değmeyecek insanlar için çocuklarıyla arasını bozuyor. Çok alakalı değil ama babamın eski komşusunun karısıyla karşılaştık. İstemediğim bir şeyi söyledi diye moralim bozuldu ve akşam babam bana bağırdı eve gidince o kadın yüzünden.
Sonra ne mi oldu? O aileyle komple araları bozuldu. Hatta bu kavgayı anlatırken babama “haaa hani sen bana onun için bağırmıştın değil mi?” Dedim ve adam dondu kaldı :D

Ne yapabilir ki. Siz evde huzurla oturamiyorsaniz o da oturmasin
Ne yapabilir ki. Siz evde huzurla oturamiyorsaniz o da oturmasin
Onun derdi zaten problem çıkarmak ilaki daha çirkin birşey yapacaktır
Onun istediğini veremem ona
Pislik kadın cok sinirlendim.
Sen bide hamilesin abla boyle yuklenmemesi lazımdı ama bilmiyodur tabi daha kucuk oldugu icin. Takma kafana bu edepsizi bosver 😘
Kızınla zaten bugun duzelirsiniz❤
Çocuk bu ya anlamıyor sürekli kafasının dikine gidiyor
Ergenlik çok zor bir süreç
Evladı olana bu dönemde sabır dilerim
Bebeklik o bu şu dönem zordur taki ergenliği görene kadar
Sağol canım :KK200:

Kıza niye cümbür cemaat yüklendiniz ağlatana kadar onu anlamadım
Çok fena o yüzden
Ben kızdım
Neden yüksek sesle müzik dinledin
İnsanlar hasta olabilir bebekli olabilir
Yada en basiti rahatsız olabilir
Bana dediği
Kimse senin rahatını düşünüyor mu?
Babası kızım hadi dinledin neden kapıyı açmıyorsun ayıp değilmi ?
Çok yüksek sesle dinliyordum duymamışım
Ablası senin bu yaptığın saygısızlık dedi
Artık orda koptu
Sağnak olarak gözünden yaşlar boşaldı

Kapıyı açmamakla iyi etmiş kızınız. Alacaklı gibi özel mülke dayanmak nedir isterse açar istemezse açmaz. Hatanız özür diletmekte herkes söylemiş bunu zaten. Haklı olup olmadığına kendi karar vermeliydi eger kendisi istiyorsa özür dilemeliydi. Ben de zamanında ailem tarafından böyle haksızlıklara ugradım ve insan hırsını alamayınca saldırganlaşıyor ya da içine kapanıyor ama siz güzel bir annesiniz patavatsız olmak ile özgüvenli olmanın arasındaki çizgiyi de kızınız oturtur zamanla ona bırakın. Kızım hatalıysa benden özür dilemeli başkasının karşısında ezilip bükülmemeli. Komsu sizle muhatap olmalı sadece 16yasındaki kızınıza değil.

Slm kızlar
Konuyu açıp açmama konusunda çok tereddüt ettim
Ama birine anlatmasam heralde çok kötü hissedeceğim
Burada üst komşumla ilgili konu açmıştım
Problemli bir komşuluğumuz var
Çok gürültü yapıyorlar günün her saati
Ordan burda birşey çırpma huyu var kadının
Bu sebeple bir çok kez çıktım kapısına
Benim bi tane aklı bir karış havada 16 yaşında asi mi asi bir kızım var
Bizim deli kız evde yanlızken yüksek sesle müzik dinlemiş
Komşu uyarmak için geldiğinde kapıyı açmamış bizim kız
Ben eve döndüğümde azrailin kapıyı çalmasına benzer bir hışımla zile basıyor
Bende bizimkine (kızım) seslendim kapıya bak
Hiç ses yok bizimkinden normalde olsa iki etmez zil sesini
La havle biliyorum bir aksilik var hadi hayırlısı
Kapıyı açtum komşu yüzü kıpkırmızı bağırıp çağırıyor
Dur bir dinlen ne oldu de hele diyorum
Ama boşuna duymuyor
Müzik çocuk kapı tek anladığım bu
Dinledim taki içini dökene kadar
Sonra sakince soruyorum cevaplıyor
Kızımı çağırdım
Bişeyler geveledi belli suçlu olduğu
özür dile dedim
özür diledi gitti odasına kızım
komşu hızını alamıyor dedikçe dedi
zaten fıtrat olarak sabırlı değilim
çocuktur diyorum anlamıyor intikam alıyor sanırım
ya dedim kadın hadi o çocuk sen ilk evvel gün ortasında yüksek sesle banyoda sevişilmeyeceğini bir öğrende sonra bu kadar bağır çağır
iki genç kız var evde kaç defa şahit olmuşumdur
eşime dediğimde nasıl söylenir bu diyerek sürekli erteliyordu bu mevzuyu
kadın sustu ve gitti
kızıma döndüm tabbi iyi bir azar bendende babasındanda ablasındanda yedi
ağladı
içim acıdı çok üzüldüm bu içten ağlayışına
asi bir genç kabul ediyorum
komşu beni okuyorsan senden nefret ediyorum
Vurdu ve gol olduuu😂 valla iyi yapmışsın isabet olmuş. İyiki kızın müziğin sesini açmış da suratına çarpmaya fırsat yaratmış:süslü:

Ben özür diletmenizi yanlış bulmadım. Karşısındaki insan ne kadar kötü olursa olsun suçlu olduğu çağırdığımda belliydi dediniz ya ki anneler anlar sonucuna katlanmış oldu. Ama sonrasında siz ve aile bireyleri tek tek kızmanız iyi olmamıs sonuçta sadece yüksek sesle müzik dinlemiş birdaha o kadar yüksek dinlemez olur biter hepimiz ergendik yaptık.

Kadına kızınızdan sonra ağzının payını vermiş olmanızada bayıldım. Önce kendi toplum halinde yaşadığımızın farkına varmalı birilerini suçlamadan önce. Zaten bana kapınıza öyle hışımla gelmesi müzik sesinden değilde daha önceki kendi yaptığı terbiyesizlikler nedeniyle gbi geldi.

Bundan sonra size saracağını sanmıyorum. İnşallahta sarmaz ailecek huzurla oturursunuz.
Zor bir dönemden geçiyoruz haliyle bu gerginlik yansıyor etraftakilere ama bu konuda tölerans gösteremem
Kendi iyiliği için daha düşünceli ve doğru davranmalı
Bakalım göreceğiz ne ölçüde işe yaradığını

Iyi de diyemediniz mi sizin gürültü/patırtınız,tepeme tepeme silkelediklerinizin yanında müzik sesi ne ki?diye.
Böyle yüzsüz,apartman adabını bilmeyen bir komşuya, kimse kusura bakmasın ama müzik dinledi diye kızıma özür falan dilettirmezdim.
Tabi ki komşu gidince güzel bir dille anlatırdım apartman dairesinde bu kadar gürültü yapmaması gerektiğini ama komşuya özür falan cidden manasız hemde bu kadar yakınırken. Hatta kızıma derdim ki,ona kızıyoruz gürültü için,biz de aynısını yaparsak ne farkımız kalır.

Ben olsam özür diletmezdim, kadin kendi gurultusu için ozur diledi mi hiç?
Sonda soylediklerinizi başta soyleseydiniz keske iyi yapmissiniz 👍

Ama kadinin birseyler silkip, gurultu yapmasi bangir bangir muzigi normal yapmiyor olaydan bağimsiz olarak "genc kiz tabi dinleyecek" diyenler de beni sasirtti gercekten, kimse başinda bangir bangir muzik istemez genc kizligi filan umurumda olmaz. Cok kaliteli kulakliklar var, yuksek muzige merakliysa alsin bir tane kafasi sisene kadar dinlesin.

kızınız gercekten cok tatlı ya :KK70: kız yıne haklı hıc mı entellektuel gormedık demıs :KK70: :KK70: :KK70: karsısındakı kısının entellektuel bakıs acıma dıye gırızgah yapması bu elestırıye acık olması gerektıgını gosterır . :KK70: :KK70: ne deseydı :) karsısındakı kım olursa olsun kendıne haksızlık yaptırmayan durusu olan bır kız , sıze neden bu kadar kırıldıgını anladım ozur dıleterek haksızlık yaptıgınızı dusunmus bence bunu konusun bugun . ben sana hak verıyorum ama komsu delı ancak oyle yolumuzdan cekılecektı dıye acıklayın bılsın bence
o gun hem ozur dılemıs hem azar ısıtmıs ya . sinirinizi ondan cıkardıgınız ıcın ozur dıleyın bence duzelır
Sen bile ordan gülüyorsun
Gelde böyle birinin karşısında ciddi ol
Serin kanlılığını koru mümkün değil
Ablasına haidedeki bayan rottenmeier diyor
Ciddi soruyorum bu kız düzelir mi

Yok be valla kendi kızım diye demiyorum çok fena
Öyle masum değil
Kurban edecek adam kurban olacak adam değil
merhaba
benim 14 yaşına kızım da asi mi asi bir çocuk
sizin büyük kızı da biliyorum ben huy olarak ona benziyor ama
gelene sadece karşıdan hoşgeldiniz der temas etmez vs

bizimki böyle bişey olsa sadece benim hayrıma belki özür diler

yalnız ne güzel söylemişsiniz öyle
banyoda gündüz gözü bağır çağır sevişilmez
ağzınıza sağlıklar olsun :)

Ben 30a doğru gidiyorum ve bazen evde ses açıp müzik dinliyorum. Gün içinde olabilir. Komşularım da ses yapıyorlar. İdare ediyoruz birbirimizi. Şu tiplemedeki kadından özür diletmenizi doğru bulmadım. Uyarırım deyip kapatacaktınız kapıyı. Kızınızı da uyarıp geçecektiniz. Tüm sülale hesap soracakmışsınız az kalsın. Kızınız mı asi yoksa siz mi problemlisiniz bilemedim. Ayrıca çocuğu da ablasına, abisine ezdirme olayından nefret ederim. Bir abim var kendim ablayım birbirimize kızacak konuma hiç getirilmedik. Bir sorun varsa babamız çözerdi sadece.

Back