Çok kötü bir gün

Üst kat sesine duyarlı,bu sebepten ev taşımış biri olarak söyleyebilirim ki kendisi sizden intikam almış. alt katın sesi,üst kata aşırı gitmez.tam tersi olsaydı komşunuza hak verirdim. Apartman hayatı çok zor malasef

Müzik dinledi diye azarlamak saçma geldi.
Uyarabilirdiniz ya da kızım apartman rahatsız olmuş kulaklıkla dinle istersen gibi tavsiyede bulunsaydınz

Ergenlerin ustune bu kadar gitmemek lazim. Ozrunu dilemis zaten, bir de siz azar cekmeseydiniz keske ailecek. Asil komsunuz tam sopalikmis ya. Bende de var bir tane ... Lanet ust kat komsum..

Bizim alt kattakiler hergün tavana vuruyor bende yukardan zıplıyorum iyi oluyor ne sinir insanlar var ya sanki evde düğün yapıyor uz tahammül yok hiç

Ne guzel demişsin.Ohhh agzına saglık

Genç kız tabıkı müzik dinlicek hiç mi ergen olmadık bu çocuk sımdı dınlemıcekte ne zaman dınlıcek

Bizimle küsmüş konuşmuyor
Kahvaltı hazırladım yemeden gitmiş
Ama hatalıydı inanın müziğin basını açmış pitbull dinletmiş kadına
Bide kadın kapıya gelince açmamış
Dün çok üzülmüş kızmıştım
Şimdi düşününce gülüyorum

tepkısınde haklı yaptıgı da kotu bırsey degıl kapıyı acmamasında da dogru hareket yapmıs sıze oyle carlayan kadın genc kıza neler yapmazdı
ben olsam bende kızınız gıbı davranırdım :)

Pislik kadın cok sinirlendim.
Sen bide hamilesin abla boyle yuklenmemesi lazımdı ama bilmiyodur tabi daha kucuk oldugu icin. Takma kafana bu edepsizi bosver
Kızınla zaten bugun duzelirsiniz

şurayı okuyunca size kızdım

ama şunu görünce içimin yağları eridi
Bende kızıyorum kendime ama oda doğru davranmıyor
Geçengün okuldan çağırdılar
Gittik
Öğretmeni entellektüel bakış açıma göre deyince
Bizimki
Hiçmi entellektüel görmedik demiş öğretmenle tartışmaş
Öğretmende idareye ve bize haber vermiş
Bide babası gülüyor bu duruma
Bulunduğum ilde bir hafta kar tatili oldu
Bir sabah ekmeğe gönderdim
Gelince üzerinde sadece kazak eşofmanla
Bende korktum acaba birşey mi oldu
Aşağıda soğukta titreyen bşr suriyeli görmüş ona vermiş üstünü eldivenini atkısını
Yavrum neden yaptım birşey olmaz diyor ben alırım ama o alamaz
Babası gülüyor
Durup durup ablasına çatıyor
Babasına baba bile demiyor bazen
.... bey diyor
Onu çok seviyorum ama çokta kızıyorum

Ben özür diletmenizi yanlış bulmadım. Karşısındaki insan ne kadar kötü olursa olsun suçlu olduğu çağırdığımda belliydi dediniz ya ki anneler anlar sonucuna katlanmış oldu. Ama sonrasında siz ve aile bireyleri tek tek kızmanız iyi olmamıs sonuçta sadece yüksek sesle müzik dinlemiş birdaha o kadar yüksek dinlemez olur biter hepimiz ergendik yaptık.

Kadına kızınızdan sonra ağzının payını vermiş olmanızada bayıldım. Önce kendi toplum halinde yaşadığımızın farkına varmalı birilerini suçlamadan önce. Zaten bana kapınıza öyle hışımla gelmesi müzik sesinden değilde daha önceki kendi yaptığı terbiyesizlikler nedeniyle gbi geldi.

Bundan sonra size saracağını sanmıyorum. İnşallahta sarmaz ailecek huzurla oturursunuz.

kızınız gercekten cok tatlı ya kız yıne haklı hıc mı entellektuel gormedık demıs karsısındakı kısının entellektuel bakıs acıma dıye gırızgah yapması bu elestırıye acık olması gerektıgını gosterır . ne deseydı :) karsısındakı kım olursa olsun kendıne haksızlık yaptırmayan durusu olan bır kız , sıze neden bu kadar kırıldıgını anladım ozur dıleterek haksızlık yaptıgınızı dusunmus bence bunu konusun bugun . ben sana hak verıyorum ama komsu delı ancak oyle yolumuzdan cekılecektı dıye acıklayın bılsın bence
o gun hem ozur dılemıs hem azar ısıtmıs ya . sinirinizi ondan cıkardıgınız ıcın ozur dıleyın bence duzelır

Kızınıza özür diletmek yerine "ağzından tükürükler saçan birine insan gibi konuşması gerektiğini, onun az buz pisliğini ve seks gürültüsünü çekmediğinizi, kızınızla sonra konuşacağınızı, ondan daha medeni olduğu için bir daha tekrarlamayacağını bildiğinizi" söyleyebilirdiniz.

Biz de çocuk, genç olduk. Biz de yüksek sesle müzik açtık. Annemizin bağırdığı yerde kıstık. Kimse gelmedi valla kapımıza hemen. Çünkü belli bir yere kadar herkes tolere edebiliyor.

Yahu açabilir hepimiz açtık komşular da açmıştır idare edilir bir kere oldu diye hem komşu tarafından bu kadar kıyamet koparılmaz hem de siz haksızsınız bu kadar bağırılmayo gerektirecek bir konu değil sakince yapma kızım derdim yani kulaklıkla dinle derdim ayrıca komşu da haketmiş

kızınıza ozur dıletecegınız bırsey yoktu bırde babasıda kızmıs
kızın tek yaptıgı sey muzık dınlemek

komsunuzdan bende nefret ettım valla ne yalan soyleyeyım
haklısınız
Ya zeten babası şımartıyor biraz bakma sen tatlı sert birkaç söz etti
Komşuya gelince
Ben artık bu dengesizden bahsetmek bile istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…