Çok kötü bir gün

su-doku

sen bilirsin
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
9.602
33.185
498
Slm kızlar
Konuyu açıp açmama konusunda çok tereddüt ettim
Ama birine anlatmasam heralde çok kötü hissedeceğim
Burada üst komşumla ilgili konu açmıştım
Problemli bir komşuluğumuz var
Çok gürültü yapıyorlar günün her saati
Ordan burda birşey çırpma huyu var kadının
Bu sebeple bir çok kez çıktım kapısına
Benim bi tane aklı bir karış havada 16 yaşında asi mi asi bir kızım var
Bizim deli kız evde yanlızken yüksek sesle müzik dinlemiş
Komşu uyarmak için geldiğinde kapıyı açmamış bizim kız
Ben eve döndüğümde azrailin kapıyı çalmasına benzer bir hışımla zile basıyor
Bende bizimkine (kızım) seslendim kapıya bak
Hiç ses yok bizimkinden normalde olsa iki etmez zil sesini
La havle biliyorum bir aksilik var hadi hayırlısı
Kapıyı açtum komşu yüzü kıpkırmızı bağırıp çağırıyor
Dur bir dinlen ne oldu de hele diyorum
Ama boşuna duymuyor
Müzik çocuk kapı tek anladığım bu
Dinledim taki içini dökene kadar
Sonra sakince soruyorum cevaplıyor
Kızımı çağırdım
Bişeyler geveledi belli suçlu olduğu
özür dile dedim
özür diledi gitti odasına kızım
komşu hızını alamıyor dedikçe dedi
zaten fıtrat olarak sabırlı değilim
çocuktur diyorum anlamıyor intikam alıyor sanırım
ya dedim kadın hadi o çocuk sen ilk evvel gün ortasında yüksek sesle banyoda sevişilmeyeceğini bir öğrende sonra bu kadar bağır çağır
iki genç kız var evde kaç defa şahit olmuşumdur
eşime dediğimde nasıl söylenir bu diyerek sürekli erteliyordu bu mevzuyu
kadın sustu ve gitti
kızıma döndüm tabbi iyi bir azar bendende babasındanda ablasındanda yedi
ağladı
içim acıdı çok üzüldüm bu içten ağlayışına
asi bir genç kabul ediyorum
komşu beni okuyorsan senden nefret ediyorum

Genc kız elbette muzık dinleyecek yahu.
Keske ozur dıletmeseydınız.
Bu tip insanlar ozur den ızahtan dur bı soluklandan anlamaz.

Yarın kadın kaldıgı yerden devam edecek pisliklerine siz Yuzune vurduğunuz seylerden utandıgına inanıyor musunuz?

Nefret ediyorum böyle insanlardan, benım karsı komsum bununla aynı model. En sonunda bende ona benzedim ve sesını kestı.
İkinizde ev sahıbıysenız zor, allah yardımcınız olsun cunku cırkef insanla ugrasmak zor.

onun için değil bizimki kuralları öğrensin bunu başka yerde yapmasın diye özür dilettim
ev sahibiyiz ikimizde ama ben sabrımın sonundayım eşimle ciddi çıkmayı düşünüyoruz

özür dile dedim
özür diledi gitti odasına kızım
şurayı okuyunca size kızdım
ama şunu görünce içimin yağları eridi

Genç bir kız nihayetin de bizler de genç kız olduk evimiz de müzik dinledik annemiz sadece kızım sesini biraz kisarmisin derdi
Kisardik
Benim kapima bu sekilde üst komşum gelemez madem geliyor normal bir şekilde geldin nefes almadan sağa sola saldırmasına gerek yok
Keşke kızınıza özür diletmeseydiniz neyse hadi o olmuş
Keşke kızınıza kizmasaydınız ailecek kızmışsınız birde
Simdi komsunuza nasıl nefretle bakicak
Kızınız adına ben üzüldüm keşke olmasaydı
Ama.olan olmuş bundan sonrasına bakmak lazgim

Benim kızım olsaydı ve bu şekilde değilde daha farklı sakin bir konuşma ile daha anlayacağı seilde konusurdum
genc kız sonuçta kirmamaya özen gösterirdim.
elbette komşularımızın da rahatsız çok olmayacağı şekilde de konusurdum

kizinizi da tebrik ediyorum asi ama bir okadar da düşünceli özür dilemiş ben olsam dilemem hatta benden de bir dünya laf yiyip giderdi

Son düzenleme:
onun için değil bizimki kuralları öğrensin bunu başka yerde yapmasın diye özür dilettim
ev sahibiyiz ikimizde ama ben sabrımın sonundayım eşimle ciddi çıkmayı düşünüyoruz
Böyle durumlarda keske taraflardan biri kiracı olsa.
Agzının payını almıs sizden su saatten sonra pisliklerine devam etse de kapınıza gelebileceğini sanmiyorum.

Normal biri olsa neyse de kendisi beni rahatsiz eden, gurultucu, zirt birt tepemden bisey cirpma huyu olan biriyse hic de cocuguma ozur diletmezdim. Yallah sen once kendin bi medeniyet ogren yurruu tas arabasi falan derdim heralde afdafaf Tabi burasi isin sakasi. Kizima kendim kizardim esim kizardi ama ben oyle birinden ozur diletmezdim acikcasi. Kibarliginizin kurbani olmus gibisiniz su durumda. En iyisi ben gibi haldur huldur dalmak. Ben uzulecegime, gerilecegimee o hadsiz gerilsin banane yani.

Komşunuzun bi iğrenç tavrı karşısında,
(Asi) kızınız ne güzel özür dilemiş.
ben asla dilemezdim.
sizi Daha fazla hırslandırıp üzmekte istemem ama,
Öyle bağırıp yırtınan kadın karşısında evladınıza özür diletmek yanlış olmuş.
üstüne evde de baskı üzüldüm.
Eminim bir iki başını okşadığınızda düzelecektir.

komşunuz okursa şayet; allah senin gibi çingen komşuyu kimseye nasip etmesin. Küçük bir çocuk karşısında ancak bu kadar küçülünebilir tebrikler komşu.

kızınıza ozur dıletecegınız bırsey yoktu bırde babasıda kızmıs
kızın tek yaptıgı sey muzık dınlemek

komsunuzdan bende nefret ettım valla ne yalan soyleyeyım
haklısınız

Bizim komşu da çok gürültücü.hiç sevmiyorum yüksek sesle müzik dinleyenleri.gecenin bir vakti olmadığı sürece birşey demiyorum ama en son yine saat 1-2 de başlayınca kahkahalar müzikler sinirlendim kapılarına gittim hemen müzik kesildi.kızınızı uyarmanız iyi olmuş dersini almıştır bundan sonra yapmaz.komşu da belliki açığınızı yakalamış kullanmak istemiş cevabını almış.

Sizin anneliginizi yargilamak bizim haddimize degil ama özür dileterek hata yapmışsınız artik yetiskin yasa geliyor neredeyse kızınız ve icten ice ağlamış ben cok üzüldüm o komsuyu ben olsam kovardim siz yine iyi dinlemissiniz tatavasini.
Böyle pislik insanla uğraşmakta o kadar zor ki.
Ne diyim keske taşınsanız.

Bu laf cuk oturmuş güzel demişsiniz

ben kızınız olsam asla özür dilemez çat çat içimden geçen ekstraları da söylerdim .keşke özür diletip bu kadar da üstüne gitmeseydiniz sonradan o kötü olmuş.normal efendi insanlar olsa kusura bakmayın desin ya da biz onu uyarırız deyin arkada uyarın ama deliyle deli olucaksın yoksa oluru yok.mesela nasıl mı?
o şekilde kapıma gelse önce çaat diye suratına kapatırım , insan gibi konuşana kadar.sonra da sen önce gün ortasında banyoda sevişiceksen de o sesini kıs biraz , senin inlemelerini başka türlü bastıramamıştır çocuk diye iyice yerin dibine sokarım.kızımı diğer komşular için arka planda sakince uyarırım ama bak kızım apartman kuralları bu diye.

çok deli dolu dönemleri bazen ne yapacğımı bilmiyorum
herşeye bir lafı sözü var öğretmenleri ile tartışır defalarca konuşmuşuzdur
babası çok anlayışlı bir babadır
evde öyle baskı altında değildir
biraz şımarttık heralde

bazı insanlar kaosdan beslenir bu insanlarda böyleler
hiç üzülecek kırılacak bir halleri yok

Bu yaşlar çok normal ama canım
Ben kendimden ornek veriyim
Deliydim doluydum bir kulağımdan girer diyerinden çıkardı ama bir o kadar da iyi niyetliydim zamnla taşlar yerine oturacak diye düşünüyorum
Şurada 1.2 senesi var zamnla hayatı ogrenince kendini elbette düzene sokucaktir.

bazı insanlar kaosdan beslenir bu insanlarda böyleler
hiç üzülecek kırılacak bir halleri yok
O zaman hic takilmayin. Her gurultulerinde yuksek sesle muzik acin siz de. Kiziniz da bagira bagira eslik etsin. Hem o da enerjisini atar boylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…