Çok konuşuyorum :(

Amannnn boşverr üç günlük dünya konuş :21: bnada hep çok konuştugmu söylerle bi gün nişanlımın annesi görümcem birde görümcemşn nişanlısının akrabaları var ben tabi habire konuşuprum sürekli bişiylere laf yetiştiriorum en son bana ordan biri ay ne kadar çok konuşuosun ya demiştiii :47: o günden beri pek tanımadıkalrımla konusmuorum gevezeliğimi sevdiceğime saklıyorum :))))))):52:

İçimden geçenleri yazmışsın:)Bende çok konuşurum bazen yeteeerr derim içimden kendime;ama onu bile duymam çenemden..Nişanlım da bazen söyler bana canım bi nefes al arada diye :9: Dediğin gibi saçmalama evresine o kadar çok geçerim ki:37:Kendine hakim olcaksın yani olcaz..İşyerinde de öyleyim ben arkadaşlarla da evde de..Seviyorum napıyım..Helede muhabbeti severse karşımdaki..Tam dişime göre:)

Aynen ya inanirmisin bundan bende cok rahatsizim halbuki agir tas yosun tutar derler ama bende ne gezer agirlik benim mesela esim cok sessiz biri bende her aksam sirf onu konusturmak icin otomatige bagliyorum en sonunda farkina varip of ne cok konustm diyorum bunu ben bile dedigime göre esimin ne cektigini düsünmek bile istemiyorm

Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsünn emiii :9:
Amannn boşwerr kendinn gibi ol be güzelimmm...
Doğal olmak en güzeli, neden kasıyorsun ki kendini..
Boşwerrr koy wer gitsinnn :97:

İçimden geçenleri yazmışsın:)Bende çok konuşurum bazen yeteeerr derim içimden kendime;ama onu bile duymam çenemden..Nişanlım da bazen söyler bana canım bi nefes al arada diye :9: Dediğin gibi saçmalama evresine o kadar çok geçerim ki:37:Kendine hakim olcaksın yani olcaz..İşyerinde de öyleyim ben arkadaşlarla da evde de..Seviyorum napıyım..Helede muhabbeti severse karşımdaki..Tam dişime göre:)

Bnde cok hizli aralarda bosluk birakmadan konusurum :)) bisey anlatacaksam siralarim ve tek nefeste anlatirim sevmiyorum bu seyi ama elimde degil.

Cok duymusumdur hic anlamadik bi nefes al sozunu :((

Heleee sevdigim birileri varsaaa ortamda allah o zaman hic susmam.ama booyyle suzer suzer bakislar vardirya onlarlada cok karsilasirim mesela..

O zamsn kndime sinir olurum az gizemli olsan ne var yani bak hic konusuyor mu sevine sevine seni suzuyor diye..orda kndimu durdururum amaa sonra baska bi ortamda yine aynii.

Ama cok isterdim aslinda hep karsidakini dinleyenn nadir konusan merak edilen olmayi.en cok da esimun yaninda bunu yapabilmk isterdim :(

Bnde cok hizli aralarda bosluk birakmadan konusurum :)) bisey anlatacaksam siralarim ve tek nefeste anlatirim sevmiyorum bu seyi ama elimde degil.

Cok duymusumdur hic anlamadik bi nefes al sozunu :((

Heleee sevdigim birileri varsaaa ortamda allah o zaman hic susmam.ama booyyle suzer suzer bakislar vardirya onlarlada cok karsilasirim mesela..

O zamsn kndime sinir olurum az gizemli olsan ne var yani bak hic konusuyor mu sevine sevine seni suzuyor diye..orda kndimu durdururum amaa sonra baska bi ortamda yine aynii.

Ama cok isterdim aslinda hep karsidakini dinleyenn nadir konusan merak edilen olmayi.en cok da esimun yaninda bunu yapabilmk isterdim :(

Bak mesela yine cok konustumm.allahiiimmmm yani kisacik yorum yap gec demi yok illaaa vicigini cikarana kadar anlatmam lazim

Bende bazen cok konusurum.sirf laf olsun diye.birde özel hayatimi cok anlatırım orda burda.erkek arkadaşlarımı vs.herkes bilir.bu bos bogazligim yüzünden cok cektim.eskiden biriyle bulustugum zaman susmazdim hic .anlat anlat offf yani.simdi simdi daha oturakli oldum sanirim yas gectikce biraz daha dikkat ediyorsun...

Bende bazen cok konusurum.sirf laf olsun diye.birde özel hayatimi cok anlatırım orda burda.erkek arkadaşlarımı vs.herkes bilir.bu bos bogazligim yüzünden cok cektim.eskiden biriyle bulustugum zaman susmazdim hic .anlat anlat offf yani.simdi simdi daha oturakli oldum sanirim yas gectikce biraz daha dikkat ediyorsun...

Aynı kızkardesımı tarıf ettınız suan :) oda aynıdır ama kendını ıcıne kapanık zannedıyor sorun orda:) aynı ısyerınde calıstık erkek arkadasını bılmeyen tanımayan yokmus bende kımse özelini bilmicek diye bastırıp duruyorum megerse herkes coktan ögrenmiş gerekli gereksiz herkes ama :) umarım oda zamanla susar biraz ne cekıyorsa cenesınden cekıyor bense tam tersıyım arkamdan konusulanlar kulagıma geldgnde bile yalan yanlıs anlatılmıs seyler bıle olsa cvb vermezdim kardeşimi bıraksam karsı tarafı cenesıyle öldurcek bana kızar nasıl susabılıyorsun madem sen susuyorsun bırak ben alıyım hıncını diye ahh ahhh :)

Amannnn boşverr üç günlük dünya konuş :21: bnada hep çok konuştugmu söylerle bi gün nişanlımın annesi görümcem birde görümcemşn nişanlısının akrabaları var ben tabi habire konuşuprum sürekli bişiylere laf yetiştiriorum en son bana ordan biri ay ne kadar çok konuşuosun ya demiştiii :47: o günden beri pek tanımadıkalrımla konusmuorum gevezeliğimi sevdiceğime saklıyorum :))))))):52:

ayyy ben bi kere bi yere gitmiştim arkadaşlarla.
bir kızı bi çocukla tanıştırmak istiyorlardı. bende tanıştırmak istedikleri kızla muhabbet ediyorum.
O kadar çok muhabbet etmişim ki çocuk fırsat bulup konuşamamış :27:
çok utanmıştım bunu duyunca.:ssz:

o kadar tatlı yazmışsınız ki bana anlatış tarzınız çok samimi içten geldi.konuşun canım ne olacak hayattta o kadar gizemli insanlar varki sizin açık yüreklilikle samimi konuşmalarınız kimsenin gözüne batmamalı.bıdır bıdır konuşan insnaları severim ben çıkarsız olurlar :3:

ay yok ben işyerinde hiç konuşmam.
Hatta çok laf sokarlar bu suskunluğum yüzünden.
Ben sevdiklerimin olduğu mekanlarda çok ve boş konuşuyorum.
Ya bi sus kadın di mi yok.
Aptal aptal muhabbet..
Sevgilimde bıktı zaten hele de kavga ediyorsak anam tek kelime ettirmiyorum.

Bir de ben takıntılıyım bi konuya taktım mı tamam o konuyu uzatır da uzatırım.

kız kardeşim geldi aklıma o da çok konuşur. aslında bende konuşkanımdır ama normal sınırlarda
karşısında sesimi çıkaramadığım tek insandır, fırsat vermez, nefes almaz konuşur da konuşur.
ve ben ne çok yorulurum onu dinlerken, hatta bazen dinlemem, çoğu zaman uyarırım sadede gelsen artık diye
çünkü ben tez canlıyım, sabırsızım ve benim 2 cümleyle anlatabileceğim şeyi kendisi nasıl 20 dk boyunca anlatabiliyor hiç anlamıyorum.
kötü niyetiniz kesinlikle yoktur ama bazen o kadar çok konuşuyor ki bu geveze arkadaşlar komik duruma da düşüyorlar
onun için en azından nazınızın geçeceği insanlara çenenizle işkence yapın, beyinlerini şapın mümkünse.:1:

Aynen ya inanirmisin bundan bende cok rahatsizim halbuki agir tas yosun tutar derler ama bende ne gezer agirlik benim mesela esim cok sessiz biri bende her aksam sirf onu konusturmak icin otomatige bagliyorum en sonunda farkina varip of ne cok konustm diyorum bunu ben bile dedigime göre esimin ne cektigini düsünmek bile istemiyorm

ay yok allahtan sevgilim çok suskun biri değil.
İkimizde sosyalizdir.
Ama, benim derdim boş konuşmuş olmak :ssz::25:

dogal ol bosver konus diyen akadaslar var ama bazen bazi yerlerde kendinizi frenlemeniz lazim,cok konustgnuzda karsinzdaki insanlarda yoruluyo,ben bi arkadasimla cok konustgu icin gorusmeyi kestim hic susmuyo ama dayanilacak gibi degil:) birde pazar gunu sinav icin dolmusa binmistm yarim saatlik yol, bi kizin yanina oturdum daha oturur oturmaz paranizi one uzatin verirler diye basladi bende tebessum ederek biliyorm dedim,ondsn sonra zaten hic susmadi. irde sesli konusuyo dolmustaki insanlar bize bakiyo rahatsz oldum.ailemdeki fertlerin mesleklerini medeni durumlarini bile sordu.neyse bazi sorulara hi hi,hmm,hii diye cvp verince anladi sanirm rahatsz oldugumu sustu:)

ayyy ben bi kere bi yere gitmiştim arkadaşlarla.
bir kızı bi çocukla tanıştırmak istiyorlardı. bende tanıştırmak istedikleri kızla muhabbet ediyorum.
O kadar çok muhabbet etmişim ki çocuk fırsat bulup konuşamamış :27:
çok utanmıştım bunu duyunca.:ssz:

Çok yaşayın siz emi okadar güzel anlatıyorsunuz ki ınsanın susma sen hıc dıyesı gelıyor :)) gizemli insanlar hep urkutur hem beni sessiz atın tekmesi pek olur derler konusan ınsan iyidir yaa :)
Bende tanıdıgm ınsanların yanında bazen ayarı kacırıyorum ama tanımadgm bır ortamda cekıngenlgmden dolayı konusamıyorum.cekıngen olmakta cok sinir bir durum aslında.

Back