- Konu Sahibi Oyledeguzel
...............
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçimden geçenleri yazmışsın:)Bende çok konuşurum bazen yeteeerr derim içimden kendime;ama onu bile duymam çenemden..Nişanlım da bazen söyler bana canım bi nefes al arada diyeDediğin gibi saçmalama evresine o kadar çok geçerim ki
Kendine hakim olcaksın yani olcaz..İşyerinde de öyleyim ben arkadaşlarla da evde de..Seviyorum napıyım..Helede muhabbeti severse karşımdaki..Tam dişime göre:)
Bnde cok hizli aralarda bosluk birakmadan konusurum :)) bisey anlatacaksam siralarim ve tek nefeste anlatirim sevmiyorum bu seyi ama elimde degil.
Cok duymusumdur hic anlamadik bi nefes al sozunu(
Heleee sevdigim birileri varsaaa ortamda allah o zaman hic susmam.ama booyyle suzer suzer bakislar vardirya onlarlada cok karsilasirim mesela..
O zamsn kndime sinir olurum az gizemli olsan ne var yani bak hic konusuyor mu sevine sevine seni suzuyor diye..orda kndimu durdururum amaa sonra baska bi ortamda yine aynii.
Ama cok isterdim aslinda hep karsidakini dinleyenn nadir konusan merak edilen olmayi.en cok da esimun yaninda bunu yapabilmk isterdim![]()
Bende bazen cok konusurum.sirf laf olsun diye.birde özel hayatimi cok anlatırım orda burda.erkek arkadaşlarımı vs.herkes bilir.bu bos bogazligim yüzünden cok cektim.eskiden biriyle bulustugum zaman susmazdim hic .anlat anlat offf yani.simdi simdi daha oturakli oldum sanirim yas gectikce biraz daha dikkat ediyorsun...
bendeki en büyük gizem ne zaman susacağım olur.
Allah iyiligini versin guldum sabah sabah :))
Amannnn boşverr üç günlük dünya konuşbnada hep çok konuştugmu söylerle bi gün nişanlımın annesi görümcem birde görümcemşn nişanlısının akrabaları var ben tabi habire konuşuprum sürekli bişiylere laf yetiştiriorum en son bana ordan biri ay ne kadar çok konuşuosun ya demiştiii
o günden beri pek tanımadıkalrımla konusmuorum gevezeliğimi sevdiceğime saklıyorum :)))))))
![]()
İçimden geçenleri yazmışsın:)Bende çok konuşurum bazen yeteeerr derim içimden kendime;ama onu bile duymam çenemden..Nişanlım da bazen söyler bana canım bi nefes al arada diyeDediğin gibi saçmalama evresine o kadar çok geçerim ki
Kendine hakim olcaksın yani olcaz..İşyerinde de öyleyim ben arkadaşlarla da evde de..Seviyorum napıyım..Helede muhabbeti severse karşımdaki..Tam dişime göre:)
Aynen ya inanirmisin bundan bende cok rahatsizim halbuki agir tas yosun tutar derler ama bende ne gezer agirlik benim mesela esim cok sessiz biri bende her aksam sirf onu konusturmak icin otomatige bagliyorum en sonunda farkina varip of ne cok konustm diyorum bunu ben bile dedigime göre esimin ne cektigini düsünmek bile istemiyorm
Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsünn emiii
Amannn boşwerr kendinn gibi ol be güzelimmm...
Doğal olmak en güzeli, neden kasıyorsun ki kendini..
Boşwerrr koy wer gitsinnn :97:
ayyy ben bi kere bi yere gitmiştim arkadaşlarla.
bir kızı bi çocukla tanıştırmak istiyorlardı. bende tanıştırmak istedikleri kızla muhabbet ediyorum.
O kadar çok muhabbet etmişim ki çocuk fırsat bulup konuşamamış
çok utanmıştım bunu duyunca.![]()
Bak mesela yine cok konustumm.allahiiimmmm yani kisacik yorum yap gec demi yok illaaa vicigini cikarana kadar anlatmam lazim