Çok kararsızım :(

Sanki evde kalmışsın gibi ailenin seni hemen verme isteği ne Allah aşkına ya? hem aşık değilsin?
Adam cimri ben sana söyleyim eğer ısınmadıysan yol yakınken dön,iş resmiyete binerse senin için vazgeçmek daha zor olacak.
Ailenle bi an önce konuş,ilk olarak annen olabilir.

Arkadaşlar durum şu ;

Benim aklımda evlilik düşüncesi yoktu bir tanıdık vesilesiyle biriyle tanıştım daha doğrusu ailem bi görüş tanış anlaşırsın belki dedi. Bende iyi tamam dedim başta her şey olumlu gidiyordu iki defa görüştük hemen aileler devreye girdi o kadar hızlı gelişti ki her şey benim kafam karışmaya başladı. kardeşim de askerde kardeşim gelmeden yazın düğün olacak diye tutturdular.

Tamam iyi hoş çocuk çok efendi falan ama sadece kendini evliliğe odaklamış , sosyal hayatı da yok , hiç sinemaya gitmemiş kesinlikle küçümsemiyorum bu durumu olabilir ortamı farklı olduğundan gitmemiş olabilir .ilk defa benimle gitti ve ücretleri verirken demesin mi öğrenci olduğunu söyle diye belki normal bir durum ama bana ters geldi.

Ben istiyorum ki birlikte bir şeyler paylaşabilelim kitap okuyalım mesela birlikte, her konu da bilgisi olsun konuşacak çok konumuz olsun mesela . Yaşlarımız da aynı 22 yaşındayız. Aileler de araya girince çok kararsız kaldım söz falan olmadan vazgeçsem çok da umutlu bakıyordu kırmak da istemiyorum uygun bir yolla nasıl çıkarım işin içinden . Lütfen bana yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım :KK43:
22 yasındasın acelen nedir sevmediğin adamla evleneceksın?
kararsız kaldığım ayakkabıyı dahi almam ..
uygun ya da uygunsuz her yolla bu işi sonlandırman lazım.. ne mantık evliliği ne aşk evliliği bu...resmen istemediğin adamla aile için evlenmek..

herkes seni onaylamak zorundaymış gibi hissetme.. herkesi memnun etmek zorunda da değilsin. istemiyorum diyerek noktayı koyacaksın ilk basta kızarlar sonra unuturlar. saçından tutup nıkaha götürcek halleri yok

Arkadaşlar durum şu ;

Benim aklımda evlilik düşüncesi yoktu bir tanıdık vesilesiyle biriyle tanıştım daha doğrusu ailem bi görüş tanış anlaşırsın belki dedi. Bende iyi tamam dedim başta her şey olumlu gidiyordu iki defa görüştük hemen aileler devreye girdi o kadar hızlı gelişti ki her şey benim kafam karışmaya başladı. kardeşim de askerde kardeşim gelmeden yazın düğün olacak diye tutturdular.

Tamam iyi hoş çocuk çok efendi falan ama sadece kendini evliliğe odaklamış , sosyal hayatı da yok , hiç sinemaya gitmemiş kesinlikle küçümsemiyorum bu durumu olabilir ortamı farklı olduğundan gitmemiş olabilir .ilk defa benimle gitti ve ücretleri verirken demesin mi öğrenci olduğunu söyle diye belki normal bir durum ama bana ters geldi.

Ben istiyorum ki birlikte bir şeyler paylaşabilelim kitap okuyalım mesela birlikte, her konu da bilgisi olsun konuşacak çok konumuz olsun mesela . Yaşlarımız da aynı 22 yaşındayız. Aileler de araya girince çok kararsız kaldım söz falan olmadan vazgeçsem çok da umutlu bakıyordu kırmak da istemiyorum uygun bir yolla nasıl çıkarım işin içinden . Lütfen bana yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım :KK43:
arkadaşlar son durum şu :
çocukla konuştum dedim ben seni mutlu edemem düşünceler çok farklı dedim ilerde mutsuz olmaktansa yol yakınken vazgeçmek en iyisi dedim. Tamam dedi ama sonra hemen annesine anlatmış aradan 5 dk geçti ya da geçmedi bu işe vesile olan kadın aradı ne oldu falan diye olcak gibi değil istemiyorum dedim bende. şimdi arkamdan laf yapıyolarmış başkasını bulmuş da onun için vazgeçti falan diye. Küçük insanları küçük düşünceleriyle baş başa bıraktım. Çok isabetli bi karar verdim vazgeçmekle.

Hepinize teşekkür ederim. :)

nedir son durum?
çocukla konuştum dedim ben seni mutlu edemem düşünceler çok farklı dedim ilerde mutsuz olmaktansa yol yakınken vazgeçmek en iyisi dedim. Tamam dedi ama sonra hemen annesine anlatmış aradan 5 dk geçti ya da geçmedi bu işe vesile olan kadın aradı ne oldu falan diye olcak gibi değil istemiyorum dedim bende. şimdi arkamdan laf yapıyolarmış başkasını bulmuş da onun için vazgeçti falan diye. Küçük insanları küçük düşünceleriyle baş başa bıraktım. Çok isabetli bi karar verdim vazgeçmekle.

ücretleri verirken demesin mi öğrenci olduğunu söyle diye belki normal bir durum ama bana ters geldi.
Yok artık ya ! Adam dediğin bonkör olur, eli açık ve centilmen olur bu ne ya, 2 kuruş az ödemek için girdiği triplere bak.. Ve bu insan besbelli ki senin asla anlaşamayacağın, mutlu olamayacağın biri. Evlilik çocuk oyuncağı değil bu kadar hafife alma. Ve kesinlikle ama kesinlikle bu adamla ev-len-me !

Arkadaşlar durum şu ;

ay lutfen bıtır ..uzaklaş

çok iyi bir karar vermişsin..
başkalarının seni zorlamasına izin verme.. yaşın henüz genc , hayat senin keyfini çıkar..:)

AİLEN SADECE Bİ TANIŞ DEMİŞ. SONRA SANA FİKİR BEYAN ETMEDEN EVLİLİK SÜRECİNE GİRMİŞLER. BENCE AİLENLE GÖRÜŞ BUNU BEN SADECE TANIŞMAK İÇN GÖRÜŞTÜM AMA EVLİLİK BU ADAMLA OLMAZ DE. VE KARARLI OL. SENİN YAŞAM ŞEKLİNE AYAK UYDURABİLİCENİ SANMIYORUM...

Son düzenleme:
X