Çok kararsızım :(

şimdi çocuğu kırmadan analttım durumu tamam mutluluklar dedi saedece ve anında herkes aramaya başladı annem, vesile olan kişi . henüz kimseye bi açıklama yapamadım ama üzerimden büyük bi yük kalkmış oldu.
hadi geçmiş olsun
annenlere de kafalarımız uymadı de geç

Eskilerin bir lafı var otur kızım otur bahtın açılsın...
Ne bu acele yangından mal mı kaçırılıyor en özel gününüzde kardeşiniz neden olmayacak bu bana göre bi tuhaflık yani acele etme olmuyorsa olmaz zorlamanın anlamı yok

Arkadaşlar durum şu ;

Benim aklımda evlilik düşüncesi yoktu bir tanıdık vesilesiyle biriyle tanıştım daha doğrusu ailem bi görüş tanış anlaşırsın belki dedi. Bende iyi tamam dedim başta her şey olumlu gidiyordu iki defa görüştük hemen aileler devreye girdi o kadar hızlı gelişti ki her şey benim kafam karışmaya başladı. kardeşim de askerde kardeşim gelmeden yazın düğün olacak diye tutturdular.

Tamam iyi hoş çocuk çok efendi falan ama sadece kendini evliliğe odaklamış , sosyal hayatı da yok , hiç sinemaya gitmemiş kesinlikle küçümsemiyorum bu durumu olabilir ortamı farklı olduğundan gitmemiş olabilir .ilk defa benimle gitti ve ücretleri verirken demesin mi öğrenci olduğunu söyle diye belki normal bir durum ama bana ters geldi.

Ben istiyorum ki birlikte bir şeyler paylaşabilelim kitap okuyalım mesela birlikte, her konu da bilgisi olsun konuşacak çok konumuz olsun mesela . Yaşlarımız da aynı 22 yaşındayız. Aileler de araya girince çok kararsız kaldım söz falan olmadan vazgeçsem çok da umutlu bakıyordu kırmak da istemiyorum uygun bir yolla nasıl çıkarım işin içinden . Lütfen bana yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım :KK43:

Sağlıklı iletişim kuramadığın, konuşamadığın kişi ile evlenme...
Çok yalnız kalırsın çoook

kimseyi üzmek istemezdim ama ilerde üzüleceğine şimdi üzülmesi daha doğru oldu.
hepinize çok tşk ederim çok yardımcı oldunuz. :)

Herkesin İYİ KAVRAMI farklıdır.Sana göre kitap okuyan iyidir,başkasına göre okumayan vs.Ailenin iyi diye ısrarı korkuttu beni açıkçası.Senin içine sinmemiş.İlerde karşına sana göre iyi biri çıkarsa ne olacak,iyi düşün ve bunları ailenle de paylaş.Kabullenmek zorundalar öyle ya da böyle.

ailelerin gazına gelmeyin, eğer istemediğinizden eminseniz yol yakınken ayrılın,daha sonra kucakta bi bebekle dönmekten çok daha kolay şimdi ayrılmak

Zaten çok ani bir karar oldu hiç aklımda yokken ortaya çıktı belki hayırlısı olur dedim ama baktım onun hayatını da kendi hayatımı da karartcaktım. kimse mutsuz bir evlilik istemez , kimse karşısında anlattıklarını anlamayan bir eş istemez. Ailem de umarım beni anlar ve arkamda durur.

beraber film izleyemeyeceğim, tiyatroya gidemeyeceğim kitaplar hakkında konuşamayacağım bir adamla değil evlenmek bir dakika bile vakit geçirmem ben. sevgi saygı bir ilişkide çok önemlidir ama ortak paylaşım alanlarının olması da öyledir. eğer ortak noktanız yoksa uygun bir dille uyuşamadığınızı evliliği henüz düşünmediğini söyle bitir bence.

Arkadaşlar durum şu ;

Benim aklımda evlilik düşüncesi yoktu bir tanıdık vesilesiyle biriyle tanıştım daha doğrusu ailem bi görüş tanış anlaşırsın belki dedi. Bende iyi tamam dedim başta her şey olumlu gidiyordu iki defa görüştük hemen aileler devreye girdi o kadar hızlı gelişti ki her şey benim kafam karışmaya başladı. kardeşim de askerde kardeşim gelmeden yazın düğün olacak diye tutturdular.

Tamam iyi hoş çocuk çok efendi falan ama sadece kendini evliliğe odaklamış , sosyal hayatı da yok , hiç sinemaya gitmemiş kesinlikle küçümsemiyorum bu durumu olabilir ortamı farklı olduğundan gitmemiş olabilir .ilk defa benimle gitti ve ücretleri verirken demesin mi öğrenci olduğunu söyle diye belki normal bir durum ama bana ters geldi.

Ben istiyorum ki birlikte bir şeyler paylaşabilelim kitap okuyalım mesela birlikte, her konu da bilgisi olsun konuşacak çok konumuz olsun mesela . Yaşlarımız da aynı 22 yaşındayız. Aileler de araya girince çok kararsız kaldım söz falan olmadan vazgeçsem çok da umutlu bakıyordu kırmak da istemiyorum uygun bir yolla nasıl çıkarım işin içinden . Lütfen bana yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım :KK43:
Allah bu ailelere akıl fikir versin.22 yaşında kızı evlendirip,22 yaşında bir delikanldan koca olunmasını mı bekliyorlar.Kızım bari sen cahil olma.Bırak sinamaya gitmesini kitap okumasını şunu bunu evlenme.

Arkadaşlar durum şu ;

canım bu çocuğun eğitim durumu ne? ne iş yapıyo? hiç sinemaya gitmemiş bir erkek düşünemiyorum.. bi de cimri sanırım öğrenci olduğunu söylemeni istemiş sinemada..

canım bu çocuğun eğitim durumu ne? ne iş yapıyo? hiç sinemaya gitmemiş bir erkek düşünemiyorum.. bi de cimri sanırım öğrenci olduğunu söylemeni istemiş sinemada..
lise mezunu. evet paraya ailece çok önem veriyolar bana öyle geldi. öyle deyince ben de inadına öğrenci olduğumu söylemedim tam alın lütfen dedim bi şey diyemedi.

beraber film izleyemeyeceğim, tiyatroya gidemeyeceğim kitaplar hakkında konuşamayacağım bir adamla değil evlenmek bir dakika bile vakit geçirmem ben. sevgi saygı bir ilişkide çok önemlidir ama ortak paylaşım alanlarının olması da öyledir. eğer ortak noktanız yoksa uygun bir dille uyuşamadığınızı evliliği henüz düşünmediğini söyle bitir bence.

bunlarla ilgilenmeyince konuşacak da pek bişey kalmıyor sanki zaten o_O

Birbirinize uygun degilsiniz, asik degilsin, istemiyorsun , kesinlikle evlenme. Ailenin acelesi nedir, 22 yasindasin daha.

Daha iyisini de bulursun, niye bulamayasin ?Onune daha kimler kimler cikar, gencecik kzisin.

X