aynen ona da yazık olcaktı. yol yakınken vazgeçmek en doğrusu oldu.Olmayacak birşeyle kandırmadın en azından en güzelini yaptın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen ona da yazık olcaktı. yol yakınken vazgeçmek en doğrusu oldu.Olmayacak birşeyle kandırmadın en azından en güzelini yaptın
hadi geçmiş olsunşimdi çocuğu kırmadan analttım durumu tamam mutluluklar dedi saedece ve anında herkes aramaya başladı annem, vesile olan kişi . henüz kimseye bi açıklama yapamadım ama üzerimden büyük bi yük kalkmış oldu.
Arkadaşlar durum şu ;
Benim aklımda evlilik düşüncesi yoktu bir tanıdık vesilesiyle biriyle tanıştım daha doğrusu ailem bi görüş tanış anlaşırsın belki dedi. Bende iyi tamam dedim başta her şey olumlu gidiyordu iki defa görüştük hemen aileler devreye girdi o kadar hızlı gelişti ki her şey benim kafam karışmaya başladı. kardeşim de askerde kardeşim gelmeden yazın düğün olacak diye tutturdular.
Tamam iyi hoş çocuk çok efendi falan ama sadece kendini evliliğe odaklamış , sosyal hayatı da yok , hiç sinemaya gitmemiş kesinlikle küçümsemiyorum bu durumu olabilir ortamı farklı olduğundan gitmemiş olabilir .ilk defa benimle gitti ve ücretleri verirken demesin mi öğrenci olduğunu söyle diye belki normal bir durum ama bana ters geldi.
Ben istiyorum ki birlikte bir şeyler paylaşabilelim kitap okuyalım mesela birlikte, her konu da bilgisi olsun konuşacak çok konumuz olsun mesela . Yaşlarımız da aynı 22 yaşındayız. Aileler de araya girince çok kararsız kaldım söz falan olmadan vazgeçsem çok da umutlu bakıyordu kırmak da istemiyorum uygun bir yolla nasıl çıkarım işin içinden . Lütfen bana yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım
ailemle konuştum ama onlar da çok iyi çocuk daha iyisini bulacaksın diyolar onlara da anlatamıyorum derdimi
Allah bu ailelere akıl fikir versin.22 yaşında kızı evlendirip,22 yaşında bir delikanldan koca olunmasını mı bekliyorlar.Kızım bari sen cahil olma.Bırak sinamaya gitmesini kitap okumasını şunu bunu evlenme.Arkadaşlar durum şu ;
Benim aklımda evlilik düşüncesi yoktu bir tanıdık vesilesiyle biriyle tanıştım daha doğrusu ailem bi görüş tanış anlaşırsın belki dedi. Bende iyi tamam dedim başta her şey olumlu gidiyordu iki defa görüştük hemen aileler devreye girdi o kadar hızlı gelişti ki her şey benim kafam karışmaya başladı. kardeşim de askerde kardeşim gelmeden yazın düğün olacak diye tutturdular.
Tamam iyi hoş çocuk çok efendi falan ama sadece kendini evliliğe odaklamış , sosyal hayatı da yok , hiç sinemaya gitmemiş kesinlikle küçümsemiyorum bu durumu olabilir ortamı farklı olduğundan gitmemiş olabilir .ilk defa benimle gitti ve ücretleri verirken demesin mi öğrenci olduğunu söyle diye belki normal bir durum ama bana ters geldi.
Ben istiyorum ki birlikte bir şeyler paylaşabilelim kitap okuyalım mesela birlikte, her konu da bilgisi olsun konuşacak çok konumuz olsun mesela . Yaşlarımız da aynı 22 yaşındayız. Aileler de araya girince çok kararsız kaldım söz falan olmadan vazgeçsem çok da umutlu bakıyordu kırmak da istemiyorum uygun bir yolla nasıl çıkarım işin içinden . Lütfen bana yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım
canım bu çocuğun eğitim durumu ne? ne iş yapıyo? hiç sinemaya gitmemiş bir erkek düşünemiyorum.. bi de cimri sanırım öğrenci olduğunu söylemeni istemiş sinemada..Arkadaşlar durum şu ;
lise mezunu. evet paraya ailece çok önem veriyolar bana öyle geldi. öyle deyince ben de inadına öğrenci olduğumu söylemedim tam alın lütfen dedim bi şey diyemedi.canım bu çocuğun eğitim durumu ne? ne iş yapıyo? hiç sinemaya gitmemiş bir erkek düşünemiyorum.. bi de cimri sanırım öğrenci olduğunu söylemeni istemiş sinemada..
ayyy kaç kaç.. allah aşkına son şansın bu çocuk değil..lise mezunu. evet paraya ailece çok önem veriyolar bana öyle geldi. öyle deyince ben de inadına öğrenci olduğumu söylemedim tam alın lütfen dedim bi şey diyemedi.
beraber film izleyemeyeceğim, tiyatroya gidemeyeceğim kitaplar hakkında konuşamayacağım bir adamla değil evlenmek bir dakika bile vakit geçirmem ben. sevgi saygı bir ilişkide çok önemlidir ama ortak paylaşım alanlarının olması da öyledir. eğer ortak noktanız yoksa uygun bir dille uyuşamadığınızı evliliği henüz düşünmediğini söyle bitir bence.
aynen öyle. neyse ki bitirdim sizlerin de desteğiyle.bunlarla ilgilenmeyince konuşacak da pek bişey kalmıyor sanki zaten