- 31 Mart 2023
- 403
- 89
- 18
- Konu Sahibi itsmeduygu
Aynı zamanda bu arkadaşım bana tam anlamıyla love bombing yapıyor. Bütün bınları derken her buluşmamıza da hediyelerle geliyor işin garibi. Sürekli benimle konuşmak görüşmek istiyor. Ama metroda buluşacağımız yere giderken bir andaAkbil var öı orada BİLE diyebiliyorİnanın size anlatsam dersiniz ki bu nasıl biri sana neden böyle davranıyor. Biz bu arkadaşımla 11. sınıfta dershanede tıp kazanmak için tanıştık. Ben ilk senemde 36 bin o ise 16 bin yaptı ve ben çok sevindim onun adına. 16 bin sıralamayla Bolu’da tıp geliyordu ama ailesi göndermedi iyi bir yerde okuması için: ben ise mezuna kalamam diyip doğuda diş yazdım. O arkadaşım mezun senesinde ders çalışırken sürekli “ben çok kaliteli bir yerde eğitim alacağım” diyip durdu, ben de inşallah kanka dedim hep. Asla doğuda okumam falan da diyordu büyük konuşma derdim. Tabi bunları gülerek söylüyor o an laf soktuğunu düşünmüyor sadece bozuluyordum. Yani bunda ne var diyeceksiniz ama benim doğuda okuduğumu bildiği halde bastıra bastıra doğuda okuyamam hepsi aynı iğrenş bir yer falan diyince karşınızdaki, ister istemez bozuluyorsunuz. Bu arkadaşım ikinci kez girdiği sınavda da 22 bin yaptı yani sıralamasını geri çekti. Yine tıp geliyordu ama bu sefer doğudaki ve iç Anadolu’daki küçük şehirlerdeki tıplar. Yine ailesinin Cerrahpaşa ve çapa baskısıyla mezuna kaldı ve bu sene de 34 bin yaptı. Kız her sonuç açıklandığında “ her yerde tıp diş okunur” diyip mezuna kalma kararı aldığında ise ben çok iyi
Bir yerde okuyacağım diyor. Kendi yapamadığında her yerde okunur çalıştığında ise Anadolu’ya laf atıyor. Bu seneki sıralaması ise en nihayetinde tıp fakültesine yetmiyor. Küçümsediği güneydoğuda diş hekimliğine veya özelde %50 burslu tıpa yetiyor. Yani bana kınadığı şeyi yaşadı evet