cok itici bir kadin

Ben hic de takilmadim spor lafina
O o kadar laf soylesin siz sesinizi cikarmayin ha olur mu oyle sey
Yengesi olmasi her seyi soyluycegi anlamina gelmez

İyi yapmissiniz,boyle sakayla laf sokacagina derdi neymis ondan haber versin !
bilemiyorum ki herkese karşı aksi ve kaba bir kadın ben sabirliyimdir ama kendimi aptal yerine koymamak için cevap vermek zprunda kaldım.. hep kendini yükseklerde görüyor galiba..

valla fikir istiyorsaniz, anlattiklariniza bakarak sorunun daha cok sizde oldugunu dusundum ben, ama yanlis tarafa cekmeyin lutfen.
Demek istedigim su, sadece konustugu cumlelerden yola cikiyorsak, kadin cana yakin davranmaya calismis. Ben yapmaciksiz insanlari severim. Ama siz belki size daha kibar davranilmasini seviyorsunuz. Hatasi sizi taniyamamak olmus bu bayanin. Sizin hakkinda boyle dusundugunuzu bilse yapmazdi bence.

Ve yine fikrimce, yasca sizden buyuk oldugunu varsayiyorum, sizin kalk suyunu kendin al demeniz onun soylediklerinden cok daha abes.

teşekkür ederim hanımefendi sizede mütevazi hayatınızda başarılar..

Ben hic de takilmadim spor lafina
O o kadar laf soylesin siz sesinizi cikarmayin ha olur mu oyle sey
Yengesi olmasi her seyi soyluycegi anlamina gelmez
evet bu kadın çevresindeki herkesi ezmeye çalışıyor bizzat şahit oldum tamam insan açıksözlü olurda herkesde kaldıramaz ki haksizmiyim?

bana da deseler kalk spor yapmış olursun dıye.....bır daha sokacak laf ararım o kıza.....hele hele karsınızdakı ınsanın kılo sorunu varsa.....bu cok terbıyesızce edılmış bır laf bence....iğneyı kendınıze cuvaldızı baskasına batırın

evet bu kadın çevresindeki herkesi ezmeye çalışıyor bizzat şahit oldum tamam insan açıksözlü olurda herkesde kaldıramaz ki haksizmiyim?
Altta kalma saygi cercevesinde tabi
Eger seni cok zorlarsa normalce konus derim rahatsiz oldugunu soyle
Yasi buyuk diye her seyi soylesin oh ne ala memlemet

Birbirinizden hiç farkınız yok..

Hatta siz bir gömlek üstünsünüz ondan..
ASLAAA!! derdim üstünlük değil!!! ben insanları ezmeye çalışan laflariyla utandiran insanları hep itici buldum hep iyi insanlara daha yakinimdir mesela amcasına hep yakın davranıyorum çünkü hakediyor bunu..

kilo sorunu yok canım !

Altta kalma saygi cercevesinde tabi
Eger seni cok zorlarsa normalce konus derim rahatsiz oldugunu soyle
Yasi buyuk diye her seyi soylesin oh ne ala memlemet
haklısınız.. bi çok lafını yuttumda emrivakili olunca daha bi sinir olurum babamdan başkası bana bu şekil konuşamaz. ablam bile kadının öyle davrandığını farketti sana karşı niye kinayeli konuşuyor dedi..

Onlarla aynı seviyeye inmeyi kendime yakıştıramıyorumben.
Ne kadar sevmesem de ve ne şekilde söylenirse söylensin su isteyen misafirime kalk kendin al diyecek kadar seviyemi düşüremem.
Böyle yaparak sadece onunla aynı seviyeye iniyorsunuz onu söylemek istedim..

o da doğru ama napiyim tutamadım

Ben kadinin bir kotu niyetini gormedim anlatiklarinda .
Samimi ve icten geldi aksine ..

Ayrica kadina : Kalk sen spor yap dersen , ozaman duyacaklarindanda rahatsiz olmamalisin bundan sonra ..

Hem kadin herkese karsi boyleymis bir sana karsi degil ..

bence kadında sıkıntı yok sende var gibi geldi bana.
laçkalaştıran sensin.

beş parmağın beşi de bir değil ki bana samimi gelmez böyle insanlar ki ilk başlatan asla ben olmam önce iyi davranırım baktım yaranilmayan tip hiic umrumda olmaz. akıl yaşta değil başta derler ben akıllı ve kibar insanları takdir eder sayarım gerisi pekte umrumda olmaz..

ayrıca misafir gidilen yerlerde birileri mutfakta birşey hazırlıyorsa nezaketen yardım edilecek birşey varmı bende geleyim gibi tekliflerde bulunulur.
sen kendini kasarsan insalar elbette gel işin ucundan tut diyemezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…