- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilemiyorum ki herkese karşı aksi ve kaba bir kadın ben sabirliyimdir ama kendimi aptal yerine koymamak için cevap vermek zprunda kaldım.. hep kendini yükseklerde görüyor galiba..İyi yapmissiniz,boyle sakayla laf sokacagina derdi neymis ondan haber versin !
teşekkür ederim hanımefendi sizede mütevazi hayatınızda başarılar..Bu güne kadar üslubumdan ilk siz şikayetçi oldunuz; aksine konu sahibini kırmamaya; gerçeği göstermek için çaba harcamaya çalıştım.
Belki karşı taraf konu açsaydı; ona da kız zaten gergin olur; böyle şaka ağır olmuş; sen büyüksün; büyüklüğünü bil derdim.
Bu arada aranızdaki samimiyete binaen yapılan şakaları kaldıramamışsınız ki "kalk sen al spor yapmis olursun " demişsiniz ve konu açmışsınız.
Kendiniz ve nişanlınızı daha fazla germeyin; mutluluklar
evet bu kadın çevresindeki herkesi ezmeye çalışıyor bizzat şahit oldum tamam insan açıksözlü olurda herkesde kaldıramaz ki haksizmiyim?Ben hic de takilmadim spor lafina
O o kadar laf soylesin siz sesinizi cikarmayin ha olur mu oyle sey
Yengesi olmasi her seyi soyluycegi anlamina gelmez
Altta kalma saygi cercevesinde tabievet bu kadın çevresindeki herkesi ezmeye çalışıyor bizzat şahit oldum tamam insan açıksözlü olurda herkesde kaldıramaz ki haksizmiyim?
ASLAAA!! derdim üstünlük değil!!! ben insanları ezmeye çalışan laflariyla utandiran insanları hep itici buldum hep iyi insanlara daha yakinimdir mesela amcasına hep yakın davranıyorum çünkü hakediyor bunu..Birbirinizden hiç farkınız yok..
Hatta siz bir gömlek üstünsünüz ondan..
kilo sorunu yok canım !bana da deseler kalk spor yapmış olursun dıye.....bır daha sokacak laf ararım o kıza.....hele hele karsınızdakı ınsanın kılo sorunu varsa.....bu cok terbıyesızce edılmış bır laf bence....iğneyı kendınıze cuvaldızı baskasına batırın
haklısınız.. bi çok lafını yuttumda emrivakili olunca daha bi sinir olurum babamdan başkası bana bu şekil konuşamaz. ablam bile kadının öyle davrandığını farketti sana karşı niye kinayeli konuşuyor dedi..Altta kalma saygi cercevesinde tabi
Eger seni cok zorlarsa normalce konus derim rahatsiz oldugunu soyle
Yasi buyuk diye her seyi soylesin oh ne ala memlemet
ASLAAA!! derdim üstünlük değil!!! ben insanları ezmeye çalışan laflariyla utandiran insanları hep itici buldum hep iyi insanlara daha yakinimdir mesela amcasına hep yakın davranıyorum çünkü hakediyor bunu..
o da doğru ama napiyim tutamadımOnlarla aynı seviyeye inmeyi kendime yakıştıramıyorumben.
Ne kadar sevmesem de ve ne şekilde söylenirse söylensin su isteyen misafirime kalk kendin al diyecek kadar seviyemi düşüremem.
Böyle yaparak sadece onunla aynı seviyeye iniyorsunuz onu söylemek istedim..
o da doğru ama napiyim tutamadım
peki bunu deniyecegim teşekkürler :)Bence tutmaya çalışın.
Böylece bir süre sonra o densiz şakaları yapmayacaktır size.
Küçük düşen de o olacaktır..
beş parmağın beşi de bir değil ki bana samimi gelmez böyle insanlar ki ilk başlatan asla ben olmam önce iyi davranırım baktım yaranilmayan tip hiic umrumda olmaz. akıl yaşta değil başta derler ben akıllı ve kibar insanları takdir eder sayarım gerisi pekte umrumda olmaz..Ben kadinin bir kotu niyetini gormedim anlatiklarinda .
Samimi ve icten geldi aksine ..
Ayrica kadina : Kalk sen spor yap dersen , ozaman duyacaklarindanda rahatsiz olmamalisin bundan sonra ..
Hem kadin herkese karsi boyleymis bir sana karsi degil ..
keşke öyle olsaydı..bence kadında sıkıntı yok sende var gibi geldi bana.
laçkalaştıran sensin.