Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur inşallah yeter ki inancımızı yitirmeyelimValla ben yaşamadım. :/ hayata karşı umudumun kalmadığı anlarda devam etmemi sağlayan şey "belki bi mucize" olur düşüncesi.![]()
Beklemedeyim hala...
bol bol el açıp dua etmeli,dua istemeliImkansız diye bir sey yoktur. Allah dilerse her sey mümkün
maşallah.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinben 2 kayip, 1 de dogduktan sonra vefat eden bebegimden sonra 3uzlerime hamile kaldim ve su anda 2.5 yasindalar cok Sukur.3 bebegimin yerine Allahim 3nu birden verdi bundan buyuk mucize olur mu
O saçma sapan konular açan üye değilim sadece gerçekleşmesini istediğim bi duam var o yüzden öyle bi konu açtımNehir mehir sensin değil mi?Baktin tepkiler çoğalıyor yeni bir nickle yazmaya başladın. Şu tatil bitse de mune bir ilgilense seninle
Tamam pardon birden soru şeklinde açılmış konuyu görünce o sandim..neyse rahatladım,))O saçma sapan konular açan üye değilim sadece gerçekleşmesini istediğim bi duam var o yüzden öyle bi konu açtım
Gerçekten mucize. Allah güzel ömürler versin.ben 2 kayip, 1 de dogduktan sonra vefat eden bebegimden sonra 3uzlerime hamile kaldim ve su anda 2.5 yasindalar cok Sukur.3 bebegimin yerine Allahim 3nu birden verdi bundan buyuk mucize olur mu