Çok isteyip imkansız dediğiniz bişey gerçekleştimi

İki kez anne oldum biri kız biri erkek rabbim e sukurler olsun.kiz cocugu kendim çok istedim.erkek çocuk toplum baskısı diye gönlümden geçirdim.ilk kızım sonra oğlum oldu.benim için ikiside mucize.ikisi ni de çok istedim.cok sukur
amiiin ben de hep bir kızım bir oğlum olsun diye hayal ediyorum:))
iki tatlıştan da birer tane dünyalar benim olur herhalde :deli:

Sağlıklı hayırlı evladımız olsun istemiştim
Mucizem bu olur olursa...
Çünkü sağlığım sıhatim yerinde
Sevdiklerim yanımda
Borcum yok
Hayattan pek beklentim de olmadı şimdiye kadar ...

İki kez anne oldum biri kız biri erkek rabbim e sukurler olsun.kiz cocugu kendim çok istedim.erkek çocuk toplum baskısı diye gönlümden geçirdim.ilk kızım sonra oğlum oldu.benim için ikiside mucize.ikisi ni de çok istedim.cok sukur
Allah bağışlasın

Düşünüyorum. Hayır.

Son zamanlarda bir şey için baya dua etmişliğim var (aşk meşk mevzusu değil), önü çok açık olmasına rağmen inadına gerçekleşmedi. Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum da dua etmeyi bıraktım artık.

Okulumdaki bolume yılda 20 kişi alıyorlardı. 21. Yedekteydim. İlk yedegin tamamının kaydını iptal etmesi lazimdi. Ben bu sırada umudu kestim başka okula kaydoldum kazanamam diye onun da sınavına girmiştim. Ama şansıma yedekten sıra bana geldi.
Bir başka şansımı da bir atölyeden burs alarak elde etmiştim. Hiçbir yer burs vermez atolye egitiminde. Kurs için paramız yoktu. Eğer o kursa gidemeseydim bulunduğum okulu kazanamazdim

Back
X