Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amiiin ben de hep bir kızım bir oğlum olsun diye hayal ediyorum:))İki kez anne oldum biri kız biri erkek rabbim e sukurler olsun.kiz cocugu kendim çok istedim.erkek çocuk toplum baskısı diye gönlümden geçirdim.ilk kızım sonra oğlum oldu.benim için ikiside mucize.ikisi ni de çok istedim.cok sukur
amiiin ben de hep bir kızım bir oğlum olsun diye hayal ediyorum:))
iki tatlıştan da birer tane dünyalar benim olur herhalde![]()
amiiiinİkisinin de tadı öyle baskaki. Rabbim inşallah gönlünüzden geçirdiğiniz zaman kabul etsin duanizi
Hayırlısıysa olsun inşallahValla ben yaşamadım. :/ hayata karşı umudumun kalmadığı anlarda devam etmemi sağlayan şey "belki bi mucize" olur düşüncesi.![]()
Beklemedeyim hala...
Allah bağışlasınİki kez anne oldum biri kız biri erkek rabbim e sukurler olsun.kiz cocugu kendim çok istedim.erkek çocuk toplum baskısı diye gönlümden geçirdim.ilk kızım sonra oğlum oldu.benim için ikiside mucize.ikisi ni de çok istedim.cok sukur
Amin inşallah bunun için dua edip okudunuz muİyi bayramlar 3kere yaşadım bu durumu allah herkese yaşatsın
Evet tabi ben çok imkansız görüyorsam “Allahım benim için hayırlı olsun kolaylaşsın “diye dua ederimAmin inşallah bunun için dua edip okudunuz mu