Çok istersek olur mu olmaz mı ?

Bir şeyi çok istersek?

• Olur

OY: 5 62,5%
  • Olmaz

OY: 3 37,5%

• Ankete Katılan
    8

yulin34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
1.069
527
123
Kızlar sizce çok isteyince oluyor mu yoksa sınavımız haline mi geliyor?
Cevaplarınızı örnekler misiniz aklınızda varsa eğer ?
Bunu ara sıra düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorum. Çok istediğim şeyin olduğunu da gördüm ama olmadığı da çok oldu. Acaba isterken farklı bir histe miydim bilmiyorum ki fark ne?
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda hadi muhabbet olsun:)

Genelde insanlar en cok istedigi seyle sinaniyorlar..Benim öyle oluyor birseyi ne kadar cok istersem okadar uzaklasiyor benden.

Genelde insanlar en cok istedigi seyle sinaniyorlar..Benim öyle oluyor birseyi ne kadar cok istersem okadar uzaklasiyor benden.
Liseye geçmeden önce çok istediğim bir şey vardı her gün kırk kere söylerdim imkansız gelirdi olmuştu. Ama o zaman daha mı masumdum acaba bilmiyorum ki. Sanki uzaklaşıyor gibi geliyor artık

B
Kızlar sizce çok isteyince oluyor mu yoksa sınavımız haline mi geliyor?
Cevaplarınızı örnekler misiniz aklınızda varsa eğer ?
Bunu ara sıra düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorum. Çok istediğim şeyin olduğunu da gördüm ama olmadığı da çok oldu. Acaba isterken farklı bir histe miydim bilmiyorum ki fark ne?
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda hadi muhabbet olsun:)
Çok istemekten ziyade hayırlısını dilemek önemli.. Bi arabayı çok istersiniz sonra alırsınız . Ama o arabayla kaza yaparsanız çok istemiş olmanızın bir anlamı olmaz. Eger istekleriniz olmuyorsa bir sebebi vardir. Simdiye kadar hep hayırlısı olacaksa şeklinde diledim isteklerimi. Hiç bir zaman da isyan etmedim olmayanlar için. Olan şeylerin de olamayanların da hayatımızda bir sebebi mutlaka vsr..

Maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin. Temiz kalple istediniz demek ki
Çok teşekkürler allah hepimizin hakkında hayırlı olanı gönlümüze düşürsün tabi ilk önce allahım hayırlısıysa nasip et diye başladım hep nasip etti şükür şimdi ikinci çocuğu istiyoruz bakalım yine hayırlısı allahtan

B

Çok istemekten ziyade hayırlısını dilemek önemli.. Bi arabayı çok istersiniz sonra alırsınız . Ama o arabayla kaza yaparsanız çok istemiş olmanızın bir anlamı olmaz. Eger istekleriniz olmuyorsa bir sebebi vardir. Simdiye kadar hep hayırlısı olacaksa şeklinde diledim isteklerimi. Hiç bir zaman da isyan etmedim olmayanlar için. Olan şeylerin de olamayanların da hayatımızda bir sebebi mutlaka vsr..
Öyle tabi. Muhtemelen hayırlı değil diye olmuyor. İnşallah hayırlı değilse isteğimden vazgeçerim yoruyor çünkü. Teşekkürler yorum için gönlünüzce olsun her şey:)

Çok teşekkürler allah hepimizin hakkında hayırlı olanı gönlümüze düşürsün tabi ilk önce allahım hayırlısıysa nasip et diye başladım hep nasip etti şükür şimdi ikinci çocuğu istiyoruz bakalım yine hayırlısı allahtan
Amin amin hayırlı olan gönlümüze düşsün hep inşallah bu güzel bir dua. İnşallah canım hayırlısı ise olur ikinci çocuğun da :)

Back
X