- 28 Mart 2020
- 4.021
- 16.577
Sen niye terk ediyorsun o mu ödüyo kirayı onu at evden defol çapsız herif bıktım senden de ailenden denir böyle bir durumda yazık babana annene ya ne işin var böyle bi aileyle nasıl sabrediyorsun ohh babandan al kayınpedere kardeşine yedir oldu ya başka, pışık yağlı kaşık. Çok pasif davranıyorsun!Başta eşime rahat demiyordum hala da demiyorum gerçi ama ailesine vicdan yapıyor . Dedim ya işte ben çok arada kaldım . Buz gibi havada gecenin bir yarısı yeter deyip evi bile terkettim ama nereye kadar gider bu evlilik böyle bilmiyorum
İsterse vermeye devam etsin babama zaten daha kira verdirmeyeceğim altınları da aldım vermem dedim. Ödesin borcunu . Ben olmam hayatında olur biter. Kendisine yeni kurban bulur böyle devam ederse.Sizin takılarınızla bekarlıktan kalan borçlar ödeniyor. Babanızın parasıyla kira ödeniyor. Ve eşiniz çok vicdanlı öyle mi! Bence siz çok safsınız.
Konuştum resti çektim. Para verirse gideceğimi anladı diyorsunuz. Hani buz gibi havada evi terk ettiniz o zaman anlamadı da şimdi noldu da anladı?
Yapmayın konu sahibi. Kendinizi kandırmayın. Eşiniz para vermeye hep devam edecek. Vicdanlı adı altında sizin duygularınızla oynayacak. Siz eşiniz vicdanlı diye düşünürken asıl kullanılan sizsiniz farkında değilsiniz.
altınları bı gecede nasıl alabıldınız ...sıze gerı harcadıgı altınınızı alabılecek parası var mıydıİsterse vermeye devam etsin babama zaten daha kira verdirmeyeceğim altınları da aldım vermem dedim. Ödesin borcunu . Ben olmam hayatında olur biter. Kendisine yeni kurban bulur böyle devam ederse.
Sallıyor valla son yazdığı yoruma da hiç inanmadım, tepkileri görünce konu kapansın bir an önce moduna girdi. Kaç aydır yapamadığı şeyleri bir anlık aydınlanma ile şipşak yaptığına ikna olacaktık tabi bir haklısınız demesiyle (!)altınları bı gecede nasıl alabıldınız ...sıze gerı harcadıgı altınınızı alabılecek parası var mıydı
bende sızınle aynı fıkırdeyım cebınde parası olmayan adam bır anda altınları verıyor tamam aıleme para yedırmıcem dıyorSallıyor valla son yazdığı yoruma da hiç inanmadım, tepkileri görünce konu kapansın bir an önce moduna girdi. Kaç aydır yapamadığı şeyleri bir anlık aydınlanma ile şipşak yaptığına ikna olacaktık tabi(!)
Konu açıldığından beri kaç saat geçti ki zaten bu kadar kolaydı neyi bekledi o zaman, geçiştirmelik cevap verip konuyu kapatma derdine düşene kadar adam akıllı düşüneydi iyidi. Neyse dediğiniz gibi hayatı yaşayan kendisi, keyfi bilirbende sızınle aynı fıkırdeyım cebınde parası olmayan adam bır anda altınları verıyor tamam aıleme para yedırmıcem dıyor
teknık olarak mumkun degıl en azından haklısın bana zaman ver altınını yerıne koyucam derdı aılemle konusucam derdı
bırde kendıne yenı kurban bulsun dıyebılıyor son yorumda ama bu sekılde uzuuuuun suredır devam edıyordu
hepımız gercekten gozunu acsın dıye kendısıne yardımcı olmak ıcın yazdık kendısı bılır valla
kalan altınlar zaten duruyor sız ''altınlarımı da aldım vermem dedım ''dedınızSallıyor ne demek ya kalan altınlardan bahsediyorum . Tanımadığınız biri hakkında be kolay bir kanıya varıyorsunuz sallıyor diyerek .
sayfalarca esım cok vıcdan yapıyor ondan boyle dedınız kıyamadıgınızı soyledınızBen hatamın farkına varıp düzeltmek için bir adım attım bunu da burada dile getirdim yorum yapanlara teşekkür ettim ama görüyorum ki çok fazla saldırma eğilimi var . Bilmeden etmeden sallıyor diyorsunuz önce ki yorumlarda hak verdiğim kişi resmen pusuda bekler gibi hemen tekrar o yorumdan sonra yorum atıyor . Ne yapmamı bekliyordunuz ? Sizinle inatlaşıp hatamın farkına varmamı mı ? Ben buraya akıl almak için bir konuda danıştım gelen yorumlara hak verdim üzerime düşeni yaptım . Daha beklentiniz ne acaba gerçekten ?
Cidden soruyorum akşamdan beri ne yapmamı bekliyorsunuz ? Kendimi inandırmam için video filan mı atmamı . Sert ve ani dönüş demişsiniz daha öncesinden de şikayetçiyim dedim konumda ne serti ne anisi? Diğer kullanıcılar gibi inatla size direnmem mi gerekiyordu ?sayfalarca esım cok vıcdan yapıyor ondan boyle dedınız kıyamadıgınızı soyledınız
sonra bırden bıre 1 saat ıcınde altınlarımı da aldım vermem dedım kırayı da vermeyecek babam odesın ,olmazsa kendıne yenı kurban bulsun dedınız
bu sert ve ani dönüş mumkun degıl 1 saat ıcınde tum bunlar olabılıyorsa bunca zaman neden olmadı dıyoruz ?
Şükür .ayyyhhh size ıyı forumlar