Çok iç dökmeli ama akıl alacak kimsem yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tam babasının oglu ıste
babası gıbı rahata alısmıs kayınpederıne guvenıyor adam
babası oglundan ogul kayınbabadan alıyor oh ne ala memleket ya
Valla olan konu sahibinin saf babasına oluyor. Kim bilir ne zorluklarla kazandı/kazanıyor o parayı ama yine kızım rahat etsin diyor. Bilmiyor ki damat kocaman olmuş babasını besliyor.

tam babasının oglu ıste
Diğer tüm yorumlara katılırım ama tam babasının oğlu lafına katılmıyorum . Eşim aralıksız bir ay çalıştığı da oldu. Kesinlikle babasının oğlu değil ama tabi ki hatalı olduğu konular var hemde çok büyük.

konu sahıbı calısıyor olsaydı o da olurdu valla

Ayy o kadar uyuz oldum ki keşke babasina bunu yapacagina kendi calisip kazandigi maasini kendi istegiyle kayinpedere bağlasaymış daha iyi olurdu.
Babasinin neye para verdiginden haberi yok hala yok kavga ettik yok konuşcam. Bilip bilmeden cocugun da olsa iyilik yapmayacaksin işte bunu anladim. İnsanin aklina da gelmez ya

Yok bu ikinci evimiz ilki çok çok düşük bir evdi ama bu eşim iş değiştirdi babam da şuan ki evimizi buldu biz parasını bile bilmiyorduk başta.
Evet aileme yazık zaten bu yüzden en çok da kavga ediyoruz
Kusura bakmayın ama uzaktan eğitimle evlat olmuş gibisiniz. Üzüldüm babanıza.Eşiniz basiretsiz bir adam. İstese ailesine çoktan rest çekerdi.

ay allah askına resmen babanızın parasını yıyor ıste suan kocanıza laf soyletmıyorsunuz ama olan tam olarak bu
babası gıbı erken yasta kendını emeklı eder nasılsa bır yerden sabıt kırası karsılanıyor
aynı babası gıbı serbest calısır oyle
bırde oglunuz falan olursa buyudugunde de ondan alır para
kayınpederınden bu kadar rahat alan oglundan da haylı haylı alır
sızde calısırsınız evı zaten gecındırırsınız bakın sıze yasayacagınız omru yazdım

var bı tecrubemız heralde

Valla olan konu sahibinin saf babasına oluyor. Kim bilir ne zorluklarla kazandı/kazanıyor o parayı ama yine kızım rahat etsin diyor. Bilmiyor ki damat kocaman olmuş babasını besliyor.
konu sahıbı kocasına asla kondurmuyor ama olanın bıtenın farkında degıl dısardan goz olarak soyluyoruz kendısıne
herseyı gectım aynende babasına haksızlık yapılmasına konu sahıbının gonlu razı gelmemelıydı hadı konu sahıbının babası ıcın damat el oglu kendı kızı da babasından gızlıyor

Eşinin mesafe koyması şart, sizde aman uzak durun ...

Bi de eşim ailesine vicdan yapiyor diye anlayis gosteriyor. Kendin neden ailene vicdan gostermiyorsun degil mi? Vicdan için illa "parasizim" diye ortalarda gezmesi lazim demek ki.

Bi de eşim ailesine vicdan yapiyor diye anlayis gosteriyor. Kendin neden ailene vicdan gostermiyorsun degil mi? Vicdan için illa "parasizim" diye ortalarda gezmesi lazim demek ki.
Yeniden işe girmemesini de hayallerimi gerçekleştirmezsen kendime ihanet ederim diye açıklıyor, babaya ihanet edebilir orada sorun yok.

Bu hikayede en çok babanıza üzüldüm.

Siz rahat geçinin diye evinizin kirasını üstlenen bir babanın hak ettiği davranışlar değil bunlar.
Zeytinyağının en iyisini isteyen adama '' benim kiramı babam öderken size 1 paket tuz bile alamam '' demeniz gerekmez miydi ?

Babanıza açık açık neden söylemiyorsunuz ? Baba artık ödeme kiramızı, babasının ihtiyaçlarını karşılayan kocam, kiramızı da öder elbet diye.

Yazıktır, günahtır o adama.

Biz burada 7 kat yabancı içimiz yandı, siz nasıl razı gelebiliyorsunuz evlat olarak ?
Lütfen babanızın sömürülmesine izin vermeyin, eşinizin ailesine gösterdiği vicdanı kendinize örnek alın, ödetmeyin kiranızı.

Babama kirayı vermemesini söyleyeceğim . Burada ki yorumlar çok acımasız ama doğru . Babama yakışır bir evlat olmam lazım. Eşime de herşeyi söyleyeceğim . Olmazsa ayrılmak zorunda olduğumuzu anlatacağım . Resmen bu sıkıntılar yüzünden gastrit çıktı

ıste bu en dogru hareket olur en azından zararın neresınden donersenız kar...
yorumlar acımasız degıl gercekler acı,
bız tarafsız gozlem yapıyoruz, gerek yasadıklarımızdan ogrendıklerımız, gerekse kendımızı tarafların yerıne koyusumuzdan direkt olanı yazıyoruz...
sız yazdıklarımızı acımasız buluyorsunuz babanız bunu yasıyor oyle dusunun... bır an evvel konusun konusacagınızı esınıze soylemeyın once babanızla konusun kocanıza da bu kadar guvenmeyın. guvenılır bırı durust bırı boyle yapmaz

yaslarınız kac bu arada ?

Yaşları söylemeyi tercih etmiyorum 20 lerde deyip geçeyim ama doğru gerçekler acı maalesef. Teşekkür ederim yorumunuz için

tam babasının oglu ıste
Biz buradan görebiliyoruz konu sahibi nasıl göremiyor hayret.
Eşi kadının babasından dolaylı olarak aldığı parayı kendi ailesine yediriyor, hâlâ eşim babasına benzemiyor diyor.
Babası hiçbir şekilde destek olmasın bakalım ne olacak ?
Ben bile buradan sinir oldum, yazık değil mi adama hısımlarının masraflarını karşılıyor.

Yaşları söylemeyi tercih etmiyorum 20 lerde deyip geçeyim ama doğru gerçekler acı maalesef. Teşekkür ederim yorumunuz için
yasınız cok kucukse ne acelenız vardı derız
29 ıse bu yasta nasıl boyle bır hata yaparsınız derız dıye mı cekınıyorsunuz

cekınmeyın burada soylenen hersey sızın ıyılıgınız ıcın sonucta evlenmıssınız olan olmus ama duzeltılebılecek seyler...

Neden çekineyim zaten yorum yapın diye konuyu anlattım . Size hak verdim hatalıyım düzelteceğim dedim yaşımı söylesem ne olur söylemesem ne olur zaten hatam var diyorum bu saatten sonra birşey değişmez.

Siz babanızdan gelen parayı direkt kiraya gidiyor sayıyorsunuz ama aslında dolaylı yoldan eşinizin ailesine gidiyor. Kira gelmese eşiniz en basit örnek zeytinyağı ve türevlerini alamayacak, kardeşinin tatil parasını karşılayamayacak.. Her şeyi geçtim siz diyorsunuz ki, benimle alakası olmayan borcu ödüyorum. Siz onların borcunu öderken babanızın size destek olmasına nasıl razı oluyorsunuz ki…

babanızın parası size gelmiyor ki. sizin para eş ailesine gidiyorsa babanızıın parası da oraya gidiyor demektir. bunu nasıl yediriyorsunuz kendinize? eşinde zaten hiç iş yok emici ailesine hayır diyemiyor. valla ben daraldım okurken

Burada hata ne kayınpederde ne kayında, tamamen eşinizin dik duruş göstermemesi ile alakalı. Essek kadar olmuş kardeşine çalışmıyorum dediğinde keyfin bilir benim bakmakla yükümlü olduğum bir ailem var nasıl gecinirsen geçin o zaman demesi lazım, elini ayağını çekmediği için yolunacak kaz gibi yol babam yol herkes keyfine bakmış. Eşiniz sizin yüzünüze nasıl bakabiliyor, siz babanızın yüzüne nasıl bakabiliyorsunuz? O adamcağız kızına yardım ediyorum zannederken kimlerin ekmeğine yağ sürüyor haberi yok yazık günah vallahi nasıl içiniz rahat ediyor, nasıl hazmedip her ay kira parasını alabiliyorsunuz adamdan. Eşiniz nasıl babasına kardesine verecek para buluyorsa kiraya verecek parayı da bulsun bir zahmet. Sizin eşinize, eşinizin de ailesine sesini çıkartma zamanı gelmiş geçmiş bile, neyi beklediniz bunca zaman. Olan babanıza olmuş, düzeni değiştiremiyorsanız da babanızı bulaştırmayın bari adam kendi ihtiyaçlarına kullansın o 3 bini.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…