• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Çok heyecanlıı

bu günlerin tadını çıkar ve kesinlikle bir arkadaşından rica et kameraya kaydettir kesintisiz yaptır ben pişman olmuştum üç beş kısa video var istememden hep foto var keşke video olsaydı daha güzel oluyor.

Merhaba kızlar Nasılsıniz?
Sevgilimin ailesi ile benim ailem tanistilar. Şükür bir sorun çıkmadı.

Cumartesi günü isteme olacak ve ben çok heyecanliyim:KK17:

Ne yapacağım yardım edin bana nolur
Tavsiylerinize çok ihtiyacım var.:KK19:

Ayyy hayırlısı olsun cnmcim en heyecanlı zamanlar :rolleyes: inşallah çok çok mutlu olursunuz. Zor ama sakin olmaya çalış isteme günü zaman gecmiyormus gibi geliyor :KK17: ama su gibi geçiyor. Tekrar hayırlısı olsun.

Galeyana gelip annecimmm babaciiiim diye atılma:) mesafeni koru.. konusulan mevzuları da anne babanın yanında ol..

Eşim kahveyi sade içer ben boool şekerli yapmıştım onunkini.. tuz yerine şeker koymuş diye pek hoşuna gitmiş hala anlatır :)

Foto video unutma.. becerikli birini gorevlendir :)

Allah tamamına erdirsin

Burdan bir üye, gelenleri karşılama merasiminde aile büyüklerinin ellerini öperken heyecandan 13 yaşındaki bir erkek çocuğun elinide öpmüştü :KK53::KK45:

Evet aileler tanıştı babam sorup sorusturdu sevgilim ile de tanıştı.
Niye böyle yapıyor bilmiyorum ama ilk Istemede vermem diyor.

Galeyana gelip annecimmm babaciiiim diye atılma:) mesafeni koru.. konusulan mevzuları da anne babanın yanında ol..

Eşim kahveyi sade içer ben boool şekerli yapmıştım onunkini.. tuz yerine şeker koymuş diye pek hoşuna gitmiş hala anlatır :)

Foto video unutma.. becerikli birini gorevlendir :)

Allah tamamına erdirsin
Yok valla anne filan diyemem :)
Arkadaşlarımdan çağıraym. Brde dediler ki Kahveler i sen Yapma köpük tutmaz dediler öyle mi

Yok valla anne filan diyemem :)
Arkadaşlarımdan çağıraym. Brde dediler ki Kahveler i sen Yapma köpük tutmaz dediler öyle mi

Köpük niye tutmaz :)
Heyecandan beceremez gelin adayı gibi bişey sanırım..
Ben kendim yapmadim yapana talimat verdim güzel olsun diye tepesinde bekledim :)
Kahve Makinası vardı 2 tane onlarla çok güzel oluyor zaten..
Usta birini bul dokmeden koysun fincanlara yeter:)

Geçenlerde en yakın arkadaşımın isteme , söz , nişan birlikte oldu. Kahveleri biz yaptık arkadaşım heyecandan o kadar kişiye kahve yapamayacağı için, isteme sözden sonra ikramlıkları dağıtıldı oldu bitti.

ilk istemede vermeyeceğini karşı taraf biliyor mu peki ? Sıkıntı olmasın sonra.

Geçenlerde en yakın arkadaşımın isteme , söz , nişan birlikte oldu. Kahveleri biz yaptık arkadaşım heyecandan o kadar kişiye kahve yapamayacağı için, isteme sözden sonra ikramlıkları dağıtıldı oldu bitti.

ilk istemede vermeyeceğini karşı taraf biliyor mu peki ? Sıkıntı olmasın sonra.
Evet yani galiba

Köpük niye tutmaz :)
Heyecandan beceremez gelin adayı gibi bişey sanırım..
Ben kendim yapmadim yapana talimat verdim güzel olsun diye tepesinde bekledim :)
Kahve Makinası vardı 2 tane onlarla çok güzel oluyor zaten..
Usta birini bul dokmeden koysun fincanlara yeter:)
Sadece sevgiliminkini yapmak istiyorum ben :) heyecandan yapamayabilirim diğerlerini

Sadece sevgiliminkini yapmak istiyorum ben :) heyecandan yapamayabilirim diğerlerini

Ay gerçekten heyecanin bana kadar geliyor :) çok tatlısın hep mutlu olun inşallah..

Tuz vs ne bulursan koy zaten iğrenç bişey olur allahım ne icicem derken köpüge bakmaz zaten :)

Ay gerçekten heyecanin bana kadar geliyor :) çok tatlısın hep mutlu olun inşallah..

Tuz vs ne bulursan koy zaten iğrenç bişey olur allahım ne icicem derken köpüge bakmaz zaten :)

Çok teşekkür ederim :KK36:
Sadece tuz koyarım galiba Kıyamam ona:oops:

Sevgiliniz istemeye geldiğinde ailenizin vermeyeceğini biliyor mu ?
Tepkisiz mi kaldı bu duruma..

Sevgiliniz istemeye geldiğinde ailenizin vermeyeceğini biliyor mu ?
Tepkisiz mi kaldı bu duruma..
Bizim oralarda öyle oluyormuş. Dünden razi gibi gözüküyormus hemen verince bana da saçma geliyor aslında

Bizim oralarda öyle oluyormuş. Dünden razi gibi gözüküyormus hemen verince bana da saçma geliyor aslında
Annene söyle, babanı ikna etmeye çalışsın. Edemezse damat adayına kibarca anlat, ailesi şok olmasın. Yoksa ortalık karışır hatta soğuma olaylari falan olur

Back