Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar Nasılsıniz?
Sevgilimin ailesi ile benim ailem tanistilar. Şükür bir sorun çıkmadı.
Cumartesi günü isteme olacak ve ben çok heyecanliyim
Ne yapacağım yardım edin bana nolur
Tavsiylerinize çok ihtiyacım var.
Yok valla anne filan diyemem :)Galeyana gelip annecimmm babaciiiim diye atılma:) mesafeni koru.. konusulan mevzuları da anne babanın yanında ol..
Eşim kahveyi sade içer ben boool şekerli yapmıştım onunkini.. tuz yerine şeker koymuş diye pek hoşuna gitmiş hala anlatır :)
Foto video unutma.. becerikli birini gorevlendir :)
Allah tamamına erdirsin
Karşı tarafın haberi var mı peki?Evet aileler tanıştı babam sorup sorusturdu sevgilim ile de tanıştı.
Niye böyle yapıyor bilmiyorum ama ilk Istemede vermem diyor.
Yok valla anne filan diyemem :)
Arkadaşlarımdan çağıraym. Brde dediler ki Kahveler i sen Yapma köpük tutmaz dediler öyle mi
Evet yani galibaGeçenlerde en yakın arkadaşımın isteme , söz , nişan birlikte oldu. Kahveleri biz yaptık arkadaşım heyecandan o kadar kişiye kahve yapamayacağı için, isteme sözden sonra ikramlıkları dağıtıldı oldu bitti.
ilk istemede vermeyeceğini karşı taraf biliyor mu peki ? Sıkıntı olmasın sonra.
Sadece sevgiliminkini yapmak istiyorum ben :) heyecandan yapamayabilirim diğerleriniKöpük niye tutmaz :)
Heyecandan beceremez gelin adayı gibi bişey sanırım..
Ben kendim yapmadim yapana talimat verdim güzel olsun diye tepesinde bekledim :)
Kahve Makinası vardı 2 tane onlarla çok güzel oluyor zaten..
Usta birini bul dokmeden koysun fincanlara yeter:)
Sadece sevgiliminkini yapmak istiyorum ben :) heyecandan yapamayabilirim diğerlerini
Ay gerçekten heyecanin bana kadar geliyor :) çok tatlısın hep mutlu olun inşallah..
Tuz vs ne bulursan koy zaten iğrenç bişey olur allahım ne icicem derken köpüge bakmaz zaten :)
Ay gerçekten heyecanin bana kadar geliyor :) çok tatlısın hep mutlu olun inşallah..
Tuz vs ne bulursan koy zaten iğrenç bişey olur allahım ne icicem derken köpüge bakmaz zaten :)
Nasıl anne diyeceğim onu bile bilmiyorum gerçekten. Cok değişik geliyor banaGayet sicak davran ama mesafeni koru vicik vicik olmayin.. tavsiyemdir. Bi agirligin olsun
Ilk basta ben de diyememistim hatta kaynanam niye anne demiyosn felan diye cok baski yapmisti utana utana demistim sonra alistimNasıl anne diyeceğim onu bile bilmiyorum gerçekten. Cok değişik geliyor bana
Bizim oralarda öyle oluyormuş. Dünden razi gibi gözüküyormus hemen verince bana da saçma geliyor aslındaSevgiliniz istemeye geldiğinde ailenizin vermeyeceğini biliyor mu ?
Tepkisiz mi kaldı bu duruma..
Annene söyle, babanı ikna etmeye çalışsın. Edemezse damat adayına kibarca anlat, ailesi şok olmasın. Yoksa ortalık karışır hatta soğuma olaylari falan olurBizim oralarda öyle oluyormuş. Dünden razi gibi gözüküyormus hemen verince bana da saçma geliyor aslında