• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Çok heyecanlıı

Babam söylemiş zaten ilk başta benden 1 istemede kız alamazsiniz diye
Annene söyle, babanı ikna etmeye çalışsın. Edemezse damat adayına kibarca anlat, ailesi şok olmasın. Yoksa ortalık karışır hatta soğuma olaylari falan olur

Ilk seferde verdi babam :KK200:

Kızlar erkek arkadasimin annesiyle tanismam cok yakin ne yapmaliyim nasil giyinmeliyim acıgım gunluk makyajimi yapsam ayip olur mu ilk basta anne mi demeliyim teyze mi yardim edinnn sizler naptiniz basta ve babamla tanistirma konusunda cok stresliyim babam kalp hastasi

Kızlar erkek arkadasimin annesiyle tanismam cok yakin ne yapmaliyim nasil giyinmeliyim acıgım gunluk makyajimi yapsam ayip olur mu ilk basta anne mi demeliyim teyze mi yardim edinnn sizler naptiniz basta ve babamla tanistirma konusunda cok stresliyim babam kalp hastasi
Merhaba ben erkek arkadaşımın ailesi ile piknikte tanışmıştım. Pikniğe davet etmişlerdi ona göre sade spor bluz pantolon spor ayakkabı giymiştim. Anne veya teyze demene gerek yok bence ben siz siz diye seslenmiştim oyle seslenmemi gerektirecek durumda olmadı. Sonuçta nişanlı falan değiliz:KK39:
Bu ayın 15i de aileler tanışacak orda da hanım hanımcık ama sade bir şey giyicem sanırım çünkü ev içi yemek pasta işleri olunca rahat olmak ister insan :KK6:

Bir de makyaj konusu bence o da abartılmamalı yani boya küpüne düşmek gerekmez tanışma var diye kendimiz gibi olmalıyız :KK70: Çok heyecanlı bir anı akışına bırak bence çünkü ben aşırı heyecanlıydım heyecandan midem bulanmasın diye mide ilacı içmiştim gitmeden :KK70: sessiz buldular çok sevmişler di beni :KK22:

Bir de makyaj konusu bence o da abartılmamalı yani boya küpüne düşmek gerekmez tanışma var diye kendimiz gibi olmalıyız :KK70: Çok heyecanlı bir anı akışına bırak bence çünkü ben aşırı heyecanlıydım heyecandan midem bulanmasın diye mide ilacı içmiştim gitmeden :KK70: sessiz buldular çok sevmişler di beni :KK22:
Artik heycandan sacma sapan seyler dusunmeye basladim 3 yildir beraberiz basindan beri ailelerimiz birbirimizi biliyo o yuzden ilk basta ne dicegimi bilemiyorum gunluk makyajim eyeliner ruj zaten fakat erkek arkadasim ona bile fazla diyo cok degisik bi heycan olmezsem iyidir gulucukte koyamiyorum ben buraya neden

Artik heycandan sacma sapan seyler dusunmeye basladim 3 yildir beraberiz basindan beri ailelerimiz birbirimizi biliyo o yuzden ilk basta ne dicegimi bilemiyorum gunluk makyajim eyeliner ruj zaten fakat erkek arkadasim ona bile fazla diyo cok degisik bi heycan olmezsem iyidir gulucukte koyamiyorum ben buraya neden
Evet günlük makyajım benim de öyleydi yine öyle yapmıştım tanışmada:) Yok yapmazsın saçma hareketler bence o benim de aklıma geliyordu ya o an aklıma bir şey gelir de gülme krizi tutarsa ya saçma cümle kurarsam diye de :D ben de olmadı sende de olmaz inşallah güzel geçer :)

Evet günlük makyajım benim de öyleydi yine öyle yapmıştım tanışmada:) Yok yapmazsın saçma hareketler bence o benim de aklıma geliyordu ya o an aklıma bir şey gelir de gülme krizi tutarsa ya saçma cümle kurarsam diye de :KK70: ben de olmadı sende de olmaz inşallah güzel geçer :)
Insallah hayatim ya valla oyle stresli bi durum ki erkek arkadasimda da o yok oyle rahat ki keske bende o kadar rahat olabilsem ay yine heycan basti :KK1:

Hayırlı olsunnnn :KK66::KK66: Nasıl geçti anlatsana biraz :KK66::KK66:
Çok heyecanlı tabikiii:) ama bir o kadar da güzel. Ona tuzlu kahve icirmek onun evinize gelmesi ailenle konuşması çok çok güzel..
Ertesi günü onun oturduğu yere oturdum konustugumuz köşeye bakıp bakıp gulumsedim sürekli.:-)
8 ekimde nişan yaptik
Yüzükler takilirken tir tir titredim:)
18 ekim 6. Yıl donumumuzdu.
Yani ben yillardir bu ani bekledim <3
Çok şükür

Ama daha uzerimden utangacligi atamadim hala anne demedim.
Bir defa desem gerisi gelecek sanki ama ışte . :)

Çok heyecanlı tabikiii:) ama bir o kadar da güzel. Ona tuzlu kahve icirmek onun evinize gelmesi ailenle konuşması çok çok güzel..
Ertesi günü onun oturduğu yere oturdum konustugumuz köşeye bakıp bakıp gulumsedim sürekli.:-)
8 ekimde nişan yaptik
Yüzükler takilirken tir tir titredim:)
18 ekim 6. Yıl donumumuzdu.
Yani ben yillardir bu ani bekledim <3
Çok şükür

Ama daha uzerimden utangacligi atamadim hala anne demedim.
Bir defa desem gerisi gelecek sanki ama ışte . :)
Ay canım benim daha alışırsın. Hayırlı uğurlu olsun inşaallah :):)

Ay canım benim daha alışırsın. Hayırlı uğurlu olsun inşaallah :):)
Cok tesekkur ederim :-* allah razı olsun.
Sanki anne dersem kendi annem uzulecekmis gibi geliyor

Cok tesekkur ederim :-* allah razı olsun.
Sanki anne dersem kendi annem uzulecekmis gibi geliyor
Olur mu öyle ne kadar anne desen senin annenin emeği farklı eşinin annesinin gösterceği ilgi farklı :):) keşke o kargaşa içinde deseydin anne diye

Olur mu öyle ne kadar anne desen senin annenin emeği farklı eşinin annesinin gösterceği ilgi farklı :):) keşke o kargaşa içinde deseydin anne diye
Bir dahaki denkgeldigmizde diyeceğim bakalim.
Annem de diyor zaten.
Korkuyorum bide hani laf ederler diye bak bak nisan da yapıldı ama hala çok soğuk filan diyw

Bir dahaki denkgeldigmizde diyeceğim bakalim.
Annem de diyor zaten.
Korkuyorum bide hani laf ederler diye bak bak nisan da yapıldı ama hala çok soğuk filan diyw
ben utancımdan yüzlerine bile bakamıyorum bazen allah izin verirse 26 kasım da benim nişanım. Sanırım epey bi soğuk gelin olacam :-):-)

ben utancımdan yüzlerine bile bakamıyorum bazen allah izin verirse 26 kasım da benim nişanım. Sanırım epey bi soğuk gelin olacam :-):-)
1 ay var:) ne güzel yaaa tatli heyecanlar güzel güzel hazırlan. Elbisen filan hazır mı

Değil ya hiç fırsatım olmadı :KK43: nişandan iki hafta önce memlekete dönecem hallederim inşallah
Olur olur hic merak etme :-* biz hafta ici alışveriş yaptik hafta sonu da nisan :-)

Back