Bebek İkinci El çok güzel markalı sandalet ve spor ayakkabılar

aa yeni okudum.bir sürü ilanı vardı elmalıturtamın ya.yok canım belki bir şey olmuştur giremiyordur.ne kadar ödeme yaptın blody

eşiyle nasıl bir problem yaşayabilirki allah allah ilginç bu arada telini almadınmı arkadaşım.ayrıca yaşadıysada senin 50 ni geri eft yaptırabilir yada sana msj atıp içini rahatlatabilir diyeceğim ama başka bir engel mi var acaba
umarım geri ödeme olur bir an önce

ben de bilmiyorum yatıracağım dedi beklemedeyim elim kolum bağlı şuan da

bu arada sen iki gün sonra doğum mu yapacaksın yaa..
tüh üzülme boşver zaten streslisindir takma sakın rahat rahat bebeğini dünyaya getir

diğer topiğinde çoğu satıldı yazmış yokmu hiç bu kadından ürün alan arkadaşlar?Sadece emirin_annesi nickli bayan ürünün geldiğini yazmış.başka?onca ürün kopyaladı buraya bir dünya.Aslında yazmak istediğim birkaç şey var ama...benimde elmalıturtayla diyaloğum oldu neyse bekleyelim bakalım.İnşallah paranı geri alırsın arkadaşım.Bir iki güne kadar durum açıklığa kavuşur...

Evet yaa orda cogu satildi diyordu..kimse bisey almadan mi yazdi oyle yani..valla bende bi kac sey yazmak istiyorum ama beklemedeyim...umarim kendisi gelip aciklama yapar..

bende kendisiyle mailleşenlerdenim çok çelişkili konuşmaları vardı zaten bütün ürünlerde netten eklemeydi inşallah kimsenin canı yanmadan bu konuda kapanır

Arkadaşlar satışlarda güveni sağlamak açısından ,görselleri kullanmayalım,mümkünse gerçek resimler olmalı.Ayrııca dileyene ürünün diğer resimlerini çekip göndermeliyiz.Ürün 3 kuruş bile olsa karşımızdaki kişinin hakkı geçiyor,hele de insanın bebeği söz konusu olunca ,üzülmemek elde değil.. Canım sende inşallah alabilirsin paranı geriye..

Anlaşılan herkesin aklında bir şüphe var,ama hiç kimse ya masumsa diye birşey yazmak istemiyor,ne iyi kadınlarız biz ya:))

Ben gece 4 te süt sağmaya kalktığımda farkettim resimlerin hepsi görsellerden çekilmiş,önce boşverdim fakat baktım uyuyamıyorum aklımdaki şüpheleri dile getirdim.Yanlız biraz z geç kalmışım sanırım..

arkadaşlar..iyi niyetliyiz, güven güven diyoruz da herkese güvenilmiyor maalesef..iyi insan rolü oynamak çok kolay.. ziyaretçi olarak bunları okuyup kötü niyetiyle üye olan belki de wardır bilemiyoruz.. tabi bunları konu sahibini bilmeden genelleme olarak yazıyorum.. temkinli olmak isteyip de olamasak da karşı tarafın vicdanına bırakmak zorunda kalıyoruz..

Ay bende aktivite masasını alacaktım gönderdi finansbank numarasını ben bekliyim dedim iyiki yollamamisim banada değişik gelmişti 25 tl'ye aktivite masası olurmu arkadaslar

mrb çok yazamayacağım bana 50 tl göndren ark mutlaka mailimi kapatmıştım silinmiş mutlaka hesap numaranı at sana yarın paranı iade etmek istiyorum...eşimle sorun yaşadık mailimi kapattım ama şuan açık mutlaka hesap nu bekliyorum kimsenin vebali bana lazım değil hayırlı geceler
BU YAZDIKLARINIZA YARIN UMARIM PİŞMAN OLMAZSINIZ GÜNAHTIR....ANLAMADAN DİNLEMEDEN YAPMAYIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…