- 28 Ağustos 2008
- 4.539
- 60
- 163
- Konu Sahibi emirin_annesi
-
inşallah öyledir hayırlısı bakalım
Bir tek ben ödeme yapmışım herhalde mail atmış geri ödeme yapacağım diye ama ben cevap yazdım mail iletilmiyor mail adresini kapatmış:26::26:
aa yeni okudum.bir sürü ilanı vardı elmalıturtamın ya.yok canım belki bir şey olmuştur giremiyordur.ne kadar ödeme yaptın blody
eşiyle nasıl bir problem yaşayabilirki allah allah ilginç bu arada telini almadınmı arkadaşım.ayrıca yaşadıysada senin 50 ni geri eft yaptırabilir yada sana msj atıp içini rahatlatabilir diyeceğim ama başka bir engel mi var acaba
umarım geri ödeme olur bir an önce
bu arada sen iki gün sonra doğum mu yapacaksın yaa..
tüh üzülme boşver zaten streslisindir takma sakın rahat rahat bebeğini dünyaya getir
takmıyorum teş.ederim düşündüğünüz için sağlık olsun gidecekse de gider yapacak bir şey yok
Evet yaa orda cogu satildi diyordu..kimse bisey almadan mi yazdi oyle yani..valla bende bi kac sey yazmak istiyorum ama beklemedeyim...umarim kendisi gelip aciklama yapar..diğer topiğinde çoğu satıldı yazmış yokmu hiç bu kadından ürün alan arkadaşlar?Sadece emirin_annesi nickli bayan ürünün geldiğini yazmış.başka?onca ürün kopyaladı buraya bir dünya.Aslında yazmak istediğim birkaç şey var ama...benimde elmalıturtayla diyaloğum oldu neyse bekleyelim bakalım.İnşallah paranı geri alırsın arkadaşım.Bir iki güne kadar durum açıklığa kavuşur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?