- 1 Kasım 2010
- 498
- 9
- 318
- Konu Sahibi emirin_annesi
-
mrb çok yazamayacağım bana 50 tl göndren ark mutlaka mailimi kapatmıştım silinmiş mutlaka hesap numaranı at sana yarın paranı iade etmek istiyorum...eşimle sorun yaşadık mailimi kapattım ama şuan açık mutlaka hesap nu bekliyorum kimsenin vebali bana lazım değil hayırlı geceler
BU YAZDIKLARINIZA YARIN UMARIM PİŞMAN OLMAZSINIZ GÜNAHTIR....ANLAMADAN DİNLEMEDEN YAPMAYIN
arkadaşlar
açıkçası ben msl bir ürünün sıfırı 100 tl se ve satılan ürün tertemizse 60 tl gibi bir rakamı uygun görüyorum ama bir ürün 100 tl se birileri 20-30 a veriyorsa biraz şüpheyle yaklaşıyorum açıkçası ama temiz ürünse tabi bir yerinde kırığı vardır yada çalışmıyordur bir yeri o zaman daha düşük olabilir.
benim alış stratejım bu satış stratejimde bu :)tabi bu arada pazarlık yapılır satan yok olmaz der veya alıcı bütçemi aşıyor der bunlar normal ama ederinden çok düşük ürünlerde biraz dikkatli olalım bence.
tabi bu benim fikrim birde ben kaç msj atmış veya ne zaman üye olmuş başka konularda forumlara katılmışmı diyede bakıyorum.
bunlar benim kendimce önlemlerim ama gideceği varsada ben ne yaparsam yapayım gider.
elmalıturta arkadaşım bence bu yazışmalara çok kızma ben her satış yaptığımın veya aldığımın telini alıyorum böylece internetten ulaşamassamda bir cep msjı atar karşı tarafı rahatlatabilirim değil mi
keşke sende böyle yapsaydın kimsede sana bir şey diyemezdi o yüzden tek taraflı düşünüpte 2 gün sonra doğum yapıcak arkadaşımızı üzme sakın
herkese güvenli satışlar
Slm,basta maillerime dönüş yapmayinca ve foto eklerken makine arızasına ben de şüphe duymustum.sonra yoğun olabileceğini düşünerek bekledim maillerime cvp geldi, dün sabah tek tek maillerini okuyup siparişleri teyid ettigini ancak henüz kargolamadigini perşembe toplu göndereceğini yazmıştı..ben eft teklif ettiğim halde kapıda ödemeyi tercih etti..bence bi sorun vardır dediği gibi..farkli bi siteye de ilan vermis bi kismini da orda satmistir belki,hallolur sorun etmeyin
mrb çok yazamayacağım bana 50 tl göndren ark mutlaka mailimi kapatmıştım silinmiş mutlaka hesap numaranı at sana yarın paranı iade etmek istiyorum...eşimle sorun yaşadık mailimi kapattım ama şuan açık mutlaka hesap nu bekliyorum kimsenin vebali bana lazım değil hayırlı geceler
BU YAZDIKLARINIZA YARIN UMARIM PİŞMAN OLMAZSINIZ GÜNAHTIR....ANLAMADAN DİNLEMEDEN YAPMAYIN
size iban no mu gönderdim özel mesajla. eşinizle sorun yaşamanıza üzüldüm gerçekten umarım aranız düzelir. kimseye de kızmayın lütfen bur da kimse kötü niyetli değil
mrb yarın m ı doğum yapacaksın rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin ....bu arada bişey diyeceğim benim 15 ay emzirdiğim için yara olmuştu onun önlemi doğuma girmeden soğan sürmekmiş her doğum yapana söylüyorum o acıı doğum yapmaktan beter 15 ay ızdırap yanii allah vermesin sadece küçük bir öneriii :)))
canım iyi doğumlar blody.kolayca sağlıkla kucağına al .benimde yara olmuştu banada kahve fincanına temiz su ya ayva çekirdeği koydu annem bir gece bekletti jelimsi bir şey oldu onu sürmüştüm ama ilk bir hafta benimde yaraydı bir de dr um baktı çok yara m ile başlıyan bir krem yazdı yanıklarda ve böyle yaralarda kullanılıyor reçeteli ondan sürdüm hemen geçti ben şimdi bir arkadaşa kargo yapıcam döndüğümde ilaca bakayım yazarım ama bunu sürünce bebeği emzirirken mutlaka yıkamalısın ama çok yara olursa denersin inş olmaz canım.
tavsiyem birde bebek doğunca herkesi kendine hizmet ettir :)yorulma fazla :))
canım iyi doğumlar blody.kolayca sağlıkla kucağına al .benimde yara olmuştu banada kahve fincanına temiz su ya ayva çekirdeği koydu annem bir gece bekletti jelimsi bir şey oldu onu sürmüştüm ama ilk bir hafta benimde yaraydı bir de dr um baktı çok yara m ile başlıyan bir krem yazdı yanıklarda ve böyle yaralarda kullanılıyor reçeteli ondan sürdüm hemen geçti ben şimdi bir arkadaşa kargo yapıcam döndüğümde ilaca bakayım yazarım ama bunu sürünce bebeği emzirirken mutlaka yıkamalısın ama çok yara olursa denersin inş olmaz canım.
tavsiyem birde bebek doğunca herkesi kendine hizmet ettir :)yorulma fazla :))
tamam çok teşekkür ederim sizlerin tecrübelerinden yararlanmak çok güzel bu forumu o yüzden çok seviyorum iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?