• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El çok güzel markalı sandalet ve spor ayakkabılar

mrb çok yazamayacağım bana 50 tl göndren ark mutlaka mailimi kapatmıştım silinmiş mutlaka hesap numaranı at sana yarın paranı iade etmek istiyorum...eşimle sorun yaşadık mailimi kapattım ama şuan açık mutlaka hesap nu bekliyorum kimsenin vebali bana lazım değil hayırlı geceler
BU YAZDIKLARINIZA YARIN UMARIM PİŞMAN OLMAZSINIZ GÜNAHTIR....ANLAMADAN DİNLEMEDEN YAPMAYIN

Kimse size günaha girecek birşey yazmadı,yazılanlara sebep yine sizsiniz unutmayın.Durduk yere şüpheler oluşmadı.Bir çok ilanınız var acaba kaçı sizin gerçek ürününüzün fotoğrafı?Kaç kişi sizden ürün satın aldı ve eline geçti?Onca ilan verdiniz birden vazgeçtiniz,amacınız neydi?Bu sorular ortada bence ve yazılanların sebebi de bu kuşkular,kimsenin sizi karalamak gibi bir niyetinin olduğunu sanmıyorum.

Canım ellerine sağlık hislerime tercüman olmuşsun,insan bebeğinin ihtiyaçlarını gidermek isterken neden durduk yere suçlama yapsın.Burda bir çok arkadaş var satış yapan,artık isimlere de aşina olduk ,aramızda bir güven oluştu,fakat bazı durumlar şüphe çekiyor,iyi niyetli olsalar bile..

Slm,basta maillerime dönüş yapmayinca ve foto eklerken makine arızasına ben de şüphe duymustum.sonra yoğun olabileceğini düşünerek bekledim maillerime cvp geldi, dün sabah tek tek maillerini okuyup siparişleri teyid ettigini ancak henüz kargolamadigini perşembe toplu göndereceğini yazmıştı..ben eft teklif ettiğim halde kapıda ödemeyi tercih etti..bence bi sorun vardır dediği gibi..farkli bi siteye de ilan vermis bi kismini da orda satmistir belki,hallolur sorun etmeyin

arkadaşlar
açıkçası ben msl bir ürünün sıfırı 100 tl se ve satılan ürün tertemizse 60 tl gibi bir rakamı uygun görüyorum ama bir ürün 100 tl se birileri 20-30 a veriyorsa biraz şüpheyle yaklaşıyorum açıkçası ama temiz ürünse tabi bir yerinde kırığı vardır yada çalışmıyordur bir yeri o zaman daha düşük olabilir.
benim alış stratejım bu satış stratejimde bu :)tabi bu arada pazarlık yapılır satan yok olmaz der veya alıcı bütçemi aşıyor der bunlar normal ama ederinden çok düşük ürünlerde biraz dikkatli olalım bence.
tabi bu benim fikrim birde ben kaç msj atmış veya ne zaman üye olmuş başka konularda forumlara katılmışmı diyede bakıyorum.

bunlar benim kendimce önlemlerim ama gideceği varsada ben ne yaparsam yapayım gider.

elmalıturta arkadaşım bence bu yazışmalara çok kızma ben her satış yaptığımın veya aldığımın telini alıyorum böylece internetten ulaşamassamda bir cep msjı atar karşı tarafı rahatlatabilirim değil mi
keşke sende böyle yapsaydın kimsede sana bir şey diyemezdi o yüzden tek taraflı düşünüpte 2 gün sonra doğum yapıcak arkadaşımızı üzme sakın

herkese güvenli satışlar

:( çok sıkıntılı konuşmalar gerçekleşmiş malesef adım da geçmiş ewet ben aldım ama benim aldığım ürün birgün bile giyilmemeiş sıfır gerçekten yurt dışından gelmiş kutusunda tamamen yabancı şeyler yazılı oğluma büyük geldi ama aldım yani eft için defalarca mail attım acelesi yok dedi kandırcak olsa bir defada herkez eft yapalım demiş tamam derdi bencede bu işte bir iş var eşi sorun yapmış olabilir (benimkide söyleniyor zaman zaman)ayrıca iki kişi daha biliyorum ürün alan niye yazmıyorlar ki bizde aldık diye ben bir tanesini biliyorum hatta şahidim benimde ürün sattığım birisi yazıştık mail ile sordum ürünü gelmiş....beklemek en güzeli bence pozitif gelişme olucaktır

arkadaşlar
açıkçası ben msl bir ürünün sıfırı 100 tl se ve satılan ürün tertemizse 60 tl gibi bir rakamı uygun görüyorum ama bir ürün 100 tl se birileri 20-30 a veriyorsa biraz şüpheyle yaklaşıyorum açıkçası ama temiz ürünse tabi bir yerinde kırığı vardır yada çalışmıyordur bir yeri o zaman daha düşük olabilir.
benim alış stratejım bu satış stratejimde bu :)tabi bu arada pazarlık yapılır satan yok olmaz der veya alıcı bütçemi aşıyor der bunlar normal ama ederinden çok düşük ürünlerde biraz dikkatli olalım bence.
tabi bu benim fikrim birde ben kaç msj atmış veya ne zaman üye olmuş başka konularda forumlara katılmışmı diyede bakıyorum.

bunlar benim kendimce önlemlerim ama gideceği varsada ben ne yaparsam yapayım gider.

elmalıturta arkadaşım bence bu yazışmalara çok kızma ben her satış yaptığımın veya aldığımın telini alıyorum böylece internetten ulaşamassamda bir cep msjı atar karşı tarafı rahatlatabilirim değil mi
keşke sende böyle yapsaydın kimsede sana bir şey diyemezdi o yüzden tek taraflı düşünüpte 2 gün sonra doğum yapıcak arkadaşımızı üzme sakın

herkese güvenli satışlar

haklısın arkadaşım hemde çok...ama insan zorda kalınca 100 tl şeyi 10 tl satanlar gördüm burda zor duruma düşürmesin allah kimseyi..

Slm,basta maillerime dönüş yapmayinca ve foto eklerken makine arızasına ben de şüphe duymustum.sonra yoğun olabileceğini düşünerek bekledim maillerime cvp geldi, dün sabah tek tek maillerini okuyup siparişleri teyid ettigini ancak henüz kargolamadigini perşembe toplu göndereceğini yazmıştı..ben eft teklif ettiğim halde kapıda ödemeyi tercih etti..bence bi sorun vardır dediği gibi..farkli bi siteye de ilan vermis bi kismini da orda satmistir belki,hallolur sorun etmeyin

aynen sen gibi düşünüyorum arkadaşım....

bence kırılıp üzülecek birşey yok herkes şüphelerini dile getirdi yazışmalarda herhangi bir şuçlama yok ben daha ilk günden farkettiğim halde fotoların netten olduğunu burda herhangi bir yazı yazmadım yanılıyo olabilirim diye düşündüm sonuçta kimsenin vebaline girmek istemem birde konu sahibi hiç bir konusunda bunlar netten alınmış fotolardan isteyene bendekilerinide çekip gönderirim demediki birkaç foto hariç e bu durumda şüphelenmek en büyük hakkımız diye düşünüyorum ben çünkü daha önce burda aynı şekilde bir olay yaşandı ve herkes tedirgin

Ben ürünün farklı fotosu istedim:) haklısın bu konuda sanırım burdan gördüm bir kaç kişi daha istemişti gerçekten gelmişti sorunda bu bencede kesin 2-3 farklı foto gerek çok merak ediyorum ne olucak bakalım ben sipariş sonrasında2 tane daha istedim satıldı dedi

Son düzenleme:
arkadaşlar biri daha aldı istanbuldan o arkadaş benimde ürün sattığım birisi 2-3 gündür girmiyor deşifre etmek istemiyorum kendi yazmadan ismini yazamam ama oda aldı mail yazdım ürünü gelmiş eft yapmış dün...

Son düzenleme:
mrb çok yazamayacağım bana 50 tl göndren ark mutlaka mailimi kapatmıştım silinmiş mutlaka hesap numaranı at sana yarın paranı iade etmek istiyorum...eşimle sorun yaşadık mailimi kapattım ama şuan açık mutlaka hesap nu bekliyorum kimsenin vebali bana lazım değil hayırlı geceler
BU YAZDIKLARINIZA YARIN UMARIM PİŞMAN OLMAZSINIZ GÜNAHTIR....ANLAMADAN DİNLEMEDEN YAPMAYIN

size iban no mu gönderdim özel mesajla. eşinizle sorun yaşamanıza üzüldüm gerçekten umarım aranız düzelir. kimseye de kızmayın lütfen bur da kimse kötü niyetli değil

size iban no mu gönderdim özel mesajla. eşinizle sorun yaşamanıza üzüldüm gerçekten umarım aranız düzelir. kimseye de kızmayın lütfen bur da kimse kötü niyetli değil

mrb yarın m ı doğum yapacaksın rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin ....bu arada bişey diyeceğim benim 15 ay emzirdiğim için yara olmuştu onun önlemi doğuma girmeden soğan sürmekmiş her doğum yapana söylüyorum o acıı doğum yapmaktan beter 15 ay ızdırap yanii allah vermesin sadece küçük bir öneriii :)))

mrb yarın m ı doğum yapacaksın rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin ....bu arada bişey diyeceğim benim 15 ay emzirdiğim için yara olmuştu onun önlemi doğuma girmeden soğan sürmekmiş her doğum yapana söylüyorum o acıı doğum yapmaktan beter 15 ay ızdırap yanii allah vermesin sadece küçük bir öneriii :)))

Günüm yarın doluyor ama bizimkinde tık yok daha içeride rahat sanırım:)) Sancım filan da yok bakalım yarın dr.a gideceğiz inş. bir an önce gelir:) Ben Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu kremi kullanmaya başladım ama soğanı da deneyeceğim çok teşekkür ederim size:16:

canım iyi doğumlar blody.kolayca sağlıkla kucağına al .benimde yara olmuştu banada kahve fincanına temiz su ya ayva çekirdeği koydu annem bir gece bekletti jelimsi bir şey oldu onu sürmüştüm ama ilk bir hafta benimde yaraydı bir de dr um baktı çok yara m ile başlıyan bir krem yazdı yanıklarda ve böyle yaralarda kullanılıyor reçeteli ondan sürdüm hemen geçti ben şimdi bir arkadaşa kargo yapıcam döndüğümde ilaca bakayım yazarım ama bunu sürünce bebeği emzirirken mutlaka yıkamalısın ama çok yara olursa denersin inş olmaz canım.
tavsiyem birde bebek doğunca herkesi kendine hizmet ettir :)yorulma fazla :))

canım iyi doğumlar blody.kolayca sağlıkla kucağına al .benimde yara olmuştu banada kahve fincanına temiz su ya ayva çekirdeği koydu annem bir gece bekletti jelimsi bir şey oldu onu sürmüştüm ama ilk bir hafta benimde yaraydı bir de dr um baktı çok yara m ile başlıyan bir krem yazdı yanıklarda ve böyle yaralarda kullanılıyor reçeteli ondan sürdüm hemen geçti ben şimdi bir arkadaşa kargo yapıcam döndüğümde ilaca bakayım yazarım ama bunu sürünce bebeği emzirirken mutlaka yıkamalısın ama çok yara olursa denersin inş olmaz canım.

tamam çok teşekkür ederim sizlerin tecrübelerinden yararlanmak çok güzel bu forumu o yüzden çok seviyorum iyi ki varsınız:29:

Canım dediğin krem "madecassol" sanırım derinn kendini onarmasını hızlandıran bir merhem.Bende kullanmıştım.Canım sende sağlıkla al bebeğini kucağına..Göğüse soğan sürmeyi bende ilk defa duydum,bebek soğan kokusuna emmemezlik yaparmı bilemiyorum.Doktorum her gün mutlaka duş al ,ter kokusu vesaire ile b ile bebek memeyi reddedebilir demişti..

evet canım madecassol krem .açıkçası bende dogamele katılıyorum bu bebekler herşeye tepki verebiliyorlar.soğan kokusu rahatsız edermi bilemem ama benim göğüz ucumu iyileştiren bu krem oldu.benimki çok yara olmuştu acil sezeryana almışlardı ve ben kendime keldiğimde aldım hemen emzirdim ilk sütü emsin diye o yüzden süt gelmemişti kızım çekince geldi falan o yüzden yara olmuştu birde göğüs ucuna takılan silikonlar var ben philips aventinkini kullandım çok memnundum ama bir küçük bir büyük var ben küçükten memnundum.
bebeğin sağlıklı doğsun sende sağlıklı ol bunlar detay canım.
kolay doğumlar olsun blody

zaten kızlar yara olunca değil olmadan doğuma girmeden soğan sürülecekmiş doğumdan çıkınca silersiniz deneyen tecrübelerden duydum valla o acıyı çekmektense soğan sürüp silerim ne olcak göğüs ucumu emip oğlumun kan kustuğu çokkk olmuştur.....ben neler kullandım nelerrrr bepanten.madecassol,balmumlu özel karışımlar,badem yağları,oceral,mavi bir pahalı bir krem var onu ... hatta lansinoh halada kullanıyorum inş olmazda gerek te duymazsın ben doğum yapıcam diyen olunca o sızı aklıma gelirde hep söylerim söylemesi benden...

Back