- Konu Sahibi emirin_annesi
mrb ürün satmaktan vazgeçmiş boşuna msj atmayın bende sandaletleri alacaktım ürünleri satmaktan vazgeçtiğini söyledi ..
nasıl yanii sattığı haldemi para ödedinizmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb ürün satmaktan vazgeçmiş boşuna msj atmayın bende sandaletleri alacaktım ürünleri satmaktan vazgeçtiğini söyledi ..
henüz ödeme yapmamıştım sabah mail attı satamıyorum diye size söylediklerini söyledi...
yurtiçi kargo bizim burda kapıdada açtırmıyor sinir oluyorum,ptt kargodamı açtırmıyor bilmiyordum..
benim derdim başka yahuu benim oğlan yumurta yemiyorr((
benimki haftaya 8 aylık olucak,dün omlet denedim hatta eline verdim pek bir bakıştı ama koparıp yere atmayı tercih etti,meyve püresine koyuyorum olmuyo ,yoğurda koyuyorum olmuyo çaresizim,emirin annesi korkulur senden maşallahkargocuların korkulu rüyası olmuşsun:))
bir tek ben ödeme yapmışım herhalde mail atmış geri ödeme yapacağım diye ama ben cevap yazdım mail iletilmiyor mail adresini kapatmış:26::26:
bir tek ben ödeme yapmışım herhalde mail atmış geri ödeme yapacağım diye ama ben cevap yazdım mail iletilmiyor mail adresini kapatmış:26::26:
mrb banada eşi ile tartıştığını yazmış ama benim kargom bugün geldi merak etmeyin bence öyle biri değil hemde eft isteğime rağmen kapıda ödemeli gönderdi bana
bana da mailde öyle şeyler yazmış ama attığım mail ulaşmıyor kapatmış inş. öyle bir şey olmaz
bence olmaz belki cepten giriyorum demişti ve öyleydi gelen mailler
mail gelmesin diye kısmi kapatmıştır çünkü eşim kızdı yazmış