• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El çok güzel markalı sandalet ve spor ayakkabılar

yaa arkadaşlar görsellerden resim alıp satış yapan çok bende aldım görsellerden ekledim... mesela ayyıldız arkadaşımız satışıda yaptı oda o şeklinde eklemiş belli
bebek arabası resmi falan maiille gerçek resmini isteye gönderdim ve satışı yaptım ve şimdi kafam karıştı yaniii neyse olsun bakalım...

hayır ısrar etmedi perşembe kargoya verecekti bende çarşamba ödeme yaparım demiştim oda önemli değil perşembede yapabilirsin demişti ..

"Delinin biri kuyuya bir çomak sokmuş" diye laf vardır,inşallah o duruma düşmemişimdir:)

Yurtiçi kargo bizim burda kapıdada açtırmıyor sinir oluyorum,ptt kargodamı açtırmıyor bilmiyordum..

Yaa kadıncağız telefon num verdii hesap numarası istedim verdi ama kapıda öde malına güvenmese öde demez açmazzsam geri iade diyin kargocuyaşikayet edrim deyin açtırıyorlar ben açtım daha önce ısrar edin

Benimki haftaya 8 aylık olucak,dün omlet denedim hatta eline verdim pek bir bakıştı ama koparıp yere atmayı tercih etti,meyve püresine koyuyorum olmuyo ,yoğurda koyuyorum olmuyo çaresizim,emirin annesi korkulur senden maşallahkargocuların korkulu rüyası olmuşsun:))

benimki haftaya 8 aylık olucak,dün omlet denedim hatta eline verdim pek bir bakıştı ama koparıp yere atmayı tercih etti,meyve püresine koyuyorum olmuyo ,yoğurda koyuyorum olmuyo çaresizim,emirin annesi korkulur senden maşallahkargocuların korkulu rüyası olmuşsun:))

neyse elmalının sayfasını meşgul etmeyelimm napalımm dedimya bebekleri bırakıp yollara düşüp çalışıyoruz paramızda değerli:)))allah analı babalı büyütsün seninki de emiyorsa boşver sen ye yumurtayı ona geçer:)))))

Bir tek ben ödeme yapmışım herhalde mail atmış geri ödeme yapacağım diye ama ben cevap yazdım mail iletilmiyor mail adresini kapatmış:26::26:

bir tek ben ödeme yapmışım herhalde mail atmış geri ödeme yapacağım diye ama ben cevap yazdım mail iletilmiyor mail adresini kapatmış:26::26:

mrb banada eşi ile tartıştığını yazmış ama benim kargom bugün geldi merak etmeyin bence öyle biri değil hemde eft isteğime rağmen kapıda ödemeli gönderdi bana

Back