Çok güzel aldatıldım galiba

Oymuş gerçekten, konu sahibinin ne kadar renkli bir hayatı var aksiyon bitmiyor.

Son düzenleme:
ya ben de kıskanç biriyim ama aldatıp aldatmamasından önce kaç senedir görüşmediği kızla neden şimdi görüşüyor. hadi diyelim aldatmadı senin ciddi bi güven problemin varken zaten bu ilişkinin sonu gelmez.

Benim sevgilim bensiz bodruma iki erkek gidicek, bir gün boyunca hiç konuşmıcaz filan... Hayır bu kadar soru soracak kadar kıskanşan nasıl izin veriyorsun? Bu kadar rahat biriysen de niye bu kadar soru soruyorsun anlamadım. Saygı duyuyorum ama ilişki şekliniz bana çok garip geldi.

Hislerinize dayanarak beni aldattı demeniz biraz desteksiz olur bence.
Ama erkek arkadaşınızın konuşmasındaki tutarsızlıklardan dolayı şüphelenebilirsiniz. Bakın şüphelenebilirsiniz diyorum,kesin aldattı değil.

Bu düşüncelerle de zaten sağlıklı bi ilişki yürütemezsiniz. Bi kere nem kapmışsınız yani.
Ve zaten bu tarz şeyler telefonda konuşulucak konular değil,iyisimi döndüğünde yüz yüze konuşun..

3 yıllık bir ilişkim var maşallah. Ama ne demek lan Bodrum'da bana sormadan etmeden önceden söylemeden bir kızla buluşması?

Kim ne derse desin ben gelemem böyle şeylere. Yok erkeklerin de görüştüğü kızlar olmalıymış da, yok sıkmamalıymışız da.. Olmayacak oğluuum, ötesi yok!

Ayy okurken bile icim sisti vallahi ciddi derecede takintilisin bence o öyle dedi sonra ben böyle dedim. Sal engine gitsin varsa bi acigi illaki yakalarsin ayrilirsin bu kadar basit

Bir kaç satırdan fazlasını okuyamadim... pek vicik vicik bir ilişki. Kızlarla konuştun mu? Erkeklerle konuştun mu? Numaranı verdin mi? Beni aldattın mi... Bu ilişki uzun sürmez. Eminim

adam güven vermemiş ki güvenesiniz.üstelik aldatsın yada aldatmasın zaten çelişkili konuşmaları sizi huzursuz eder ne dese altında bir şey ararsınız.arkadaşı ile görüşen adam önceden de söyleyebilirdi size.sizin kızacağınız için söylememeyi düşünüyorsa da sonradan neden söyledi.açıklayayım bana göre ne kadar vicdanlıdır bilinmez ama vicdan azabı çekeceği birşey oldu o yüzden söyledi size.yada gerçekten eski arkadaşıydı ama o gece içince sapıtıp bir şeyler yaşadılar.kız da rahat ,sevgilisi olanla da birlikte olabilen bir tipse kıza ayılınca durumu açıklamıştır aratırsam böyle konuş falan diye.he bide erkek arkadaşınızın kızla ne zaman arkadaş olduğunu bulabilirseniz olayı açıklığa kavuşturursunuz.sosyal hesabında çıkıyor hangı tarıhten beri arkadas oldukları.direk ayrılın derım ama arastırmaya devam edeceğiniz belli gibi o yüzden kanıt bularak ayrılın bari :)

kıza paranoyak, güvensiz, takıntılı falan demişsiniz yahu adam eski kız arkadaşıyla buluşmuş olsa bile sevgilisine haber vermemiş. Hanginiz sevgiliniz sizden habersiz eski bir kız arkadaşıyla buluşsa siz sormadan da söylemese tebrik eder iyi yapmışsın dersiniz ?
Kız sevgilisinin gittiği yerleri swarm'dan öğreniyor bu nasıl ilişki vallahi bana ters.

çok eğlenceli burası ... bir süre paranoyak var aynı benim gibi. :) ...
canım bırak kim kiminle ne bok yerse yesin. senin kendine güvenin yok mu ? yakalarsan, görürsen, duyarsan yanlışını silersin gider.

inan konunu okuyamadın bile, yarısında sıkılıp bıraktım. ben erkek olsam senin gibi biriyle beraber olmazdım. bence ne bir erkek bir kadını bu kadar yormalı ne de bir kadın bir erkeği...

Bu ne böyle ikide bir "bir kızla birsey oldu mu? ?", yok "sen erkekle konuştun mu" böyle ilişki olmaz. Bence ayril bu çocuktan sen de kurtul onuda kurtar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…