cok gerginim saglikli dusunemiyorum

çok gereksiz tartışmışsınız, kardeşinizin patavatsızlığı yüzünden morali bozulmuş alttan alabilirdiniz, boşanma lafı bu kadar kolay ağıza alınmamalı
Kardesim her zaman oyledir dun biraz fazla abartti ama . biz zaten onun bu tarz konusmalarini dikkate almaz guler geceriz . Esim alisamadi bu huyuna galiba dun de esim ona sus dedikce devam etti yani eaim hakliydi. Bosanma konusunda bende cok titizimdir daha bu gune kadar kkimizinde agzindan cikmadi boyle bi laf. Kizginlikla soyledim.bunu koz olarakta kullanmam asla

karşılıklı haklısınız bu konuda aslında, boşverin küslüğü uzatmayın

Kolaydı sanki iki küçük çocukla uğraşıp,gündelik ev işlerini yapmak...
Tepkinizi de koymaktan asla vazgeçmeyin,erkekler kolay sanıyor yatana kadar evle uğraşmayı.

Hayir kus degilim ama kirginim . Gerektiginde konusuyorum sadece

Benimkisi sadece yorgunluk. Kendime vakit ayiramiyorum uzun zamndir bi kahve bile icenedim yan komsumla coktandir. Yani bunlari ona yansitnadim. O kadar ugrastigim halde soylenmesi artik benimdde tepemi attirdi.
Haklısınız anliyorum ama demek istediğim zaten bunlar sorun var olan şeyler çözüme kavuşamuyor. Bide bunların üstüne ilk defa bosan kelimesini kullandınız .eminim suan birde bunun üzüntüsünü yasayacaksiniz. Yani o an keşke bu kelime agzinizdan cikmasaydi .Aldığınız cevapta sizi ayrı yaraladı .ama o cevabı çok ustelemeyin .bir çok kişi eşiniz gibi cevap verirdi .

Zaten ben bosan dedim ya o da sen bilirsin dedi . Kahvaltidan sonra o konu acilmadi zaten bi daha lafi gelmedi. Bu seylee icin tartisma cikmaz bizim evde genelde basit seylerdir.iste dagitiyorsun . Elini yika ayagini yika v.s hep boyle basit seylerdir bu da basit aslinda . Dun onu gergin gorunce ustune varmadim zaten .sabaha unutir diye dusunuyordum . fazla uzatti. Gene konusulur zaten ben sorunlari cozmeden konuyu kapatip devam etmeyi sevmiyorum . O yuzden konusacam isteklerimi soyliycem . Su an uyuyor. Disari ckkmak istemedim. Gerginken evde oturmayi tercih ederim.ben gitmicemdiye israr ettim od ayatmaya gitti bakalim noolcak

Bence ilimizde bugün sinirinizi birbirinize yansıtmissiniz. Esiniz de gergin biraz sanırım EE sizin zaten isinz çok zor 2 çocukla Allah bagislasin bu arada. Bence geçici bi durum bu. Boşanma konusu da bence sinirle ağzımızdan cikmis esiniz de altta kalmak istememiş. Bence çok uzatmayın. Regl doneminiz yakın olabilir mi? Ben eşime de öyle diyourm bazen çok atar yaptığında hayirdir hallerin mi var diye boşanma konusunu bi daha agziniza almayin bence çok buyutulcek bişr degil

Haklisin.
Ama hala sinirlisin.
Adam ne guzel gonlunu almaya calisiyor.
Oturun karsilikli ve sakince! konusun.
Fevri davranma.
Sonra opusun barisin alis veris yapin derim ben.

Haklisin.
Ama hala sinirlisin.
Adam ne guzel gonlunu almaya calisiyor.
Oturun karsilikli ve sakince! konusun.
Fevri davranma.
Sonra opusun barisin alis veris yapin derim ben.

Dun saat4gibi oturduk. Konusacaktik ki hep boyle olur ya kapi caldi misafir geldi. Konusamadik yarim kaldi. Sonra cikmak zorunda kaldik nişan vardi oraya gitmemiz gerekiyirdu. zaten gec geldik.ben oglumla ilgilendim. Ustunu falan degistirip yatiriyim derken yaninda uyuyakalmisim. Gene oyle gecti .esim kalkmis ustunu giyinmis. Beni optu hissettim ama kalkmadim ve ise gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…