Ya benim oyle bir beklentim yok zaten ben severek isteyerek yapiyorum. dunden sknirliydi catacak sey ariyordu bu denk geldi yoksa hergun bayila bayila yedigi seylerKoy tabiki ne demek hep ayni sofrayi hazirliyorsun, bir erkek bunu soyluyorsa o evde bir esitlik yoktur. Kendi niye hazirlamuyor? Yardim etmiyormu sana?
Benimkisi sadece yorgunluk. Kendime vakit ayiramiyorum uzun zamndir bi kahve bile icenedim yan komsumla coktandir. Yani bunlari ona yansitnadim. O kadar ugrastigim halde soylenmesi artik benimdde tepemi attirdi.Boşa o zaman diyecek kadar bir durum yok ortada cpk abartmissiniz. Ev hanımı iki çocuk sahibi bir kadınsınız stresli yorucu günler geciriyorsunuz. Arada ufak tefek anlasmazliklar oluyor .Ama bir anlık sinir boşanma kelimesini agzinizdan çıkarıyor .Sahi bilinç altinizda bir duygu durum degisiklikleri olabilir mi ? Ayrıca esinizde çok soylenmis tamam ama verdiği cevabı da anormal bulmadim .Bende aynı cevabı verirdim çıkar işime giderdim .
Evet aynen oyle siniri bos yereydi . Bana catti bende icimdekileri bosalttim. Begenmiyorsan git annende ye dedim en son onu yazmamisim heralde.Sizi bu noktaya getiren kendisi. O kadar çok gereksiz dırdır etmiş ki taş olsa dayanmaz...
Oyle yapacam zaten . Cok ayrintili yazmadim yukarda da dedimki kadin gormemissin sen eve gelince iki lokma yemek bulamayan ustune bir ton dırdır dinleyen erkek var. Evden cikarken anladi biraz sanki. Para istedi alisveris yaparkm gelirken dedi istemiyorum dedim bir kus para vermicem sana dedim . Anlasi biraz tepkimi . Dun son parasini benzin almak icin koydu. Parasiz gonderdjm onukusura bakmasın beyfendi de bulmuş da bunuyor.. 1 gün evde kalsa senden beklediklerini yapabilir mi acaba yoksa pes mi eder..biraz anlayışlı olması lazım..
erkeğin fazla dırdırcısına taahammül etmek zor..üstelik anlıyorum ki güzelce söylese istediğinden fazlasını yapabilecek bir bayansın..
biraz tavrını koy bakalım belki anlar..
Çalışırsın çalışıyorsun evi ihmal ediyorsun olur. Ev hanımı olursun işin ne neden yapmıyorsun olur.
Erkekler ilginç varlıklar...
abartmaaaa hadi hazırlanda çıkın beraber....kalk hadi kalk...Simdi ariyor beyefendi geliyormus bi saate hazirlanaymisiz diaari cikaracakmis bizi donerkende alisveris yaparmisiz .gitmicem biyere dedim bende . Gelsin bakalim ne konuaacak.
Hayir birak bana arabayi ben alisverisede giderim sosyal hayatimdanda olmam arkadaslarimda ihmal ettim diye trip atiyorlar hakli olarak . Arabayi aadece ise gidip gelmek icin kullaniyor is yeride yakin yani. Ama konusacam bugun yok oyle rahatlik suc bende ses cikarmadim uzun zamandir. Yoksa istedigimi yapriririm bi sekilde
Ayy yok valla moral birakmadi . Kendi bos yere trip atmasini biliyoabartmaaaa hadi hazırlanda çıkın beraber....kalk hadi kalk...
O beni bizmetci olarak gormuyo biliyorum bunu bende kendjmi oyle gormuyorum ki evimde herseyi severek yapiyorum.problem bos seyler icin kalbimi kirmasi yoksa olayin bi kahvalti bi yemek olmadiginin farkindayimSonuna kadar haklisin o senin gonlunu almali uzgun ve kirgin oldugunu bilsin ve senin hizmetci olmadiginida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?