cok gerginim saglikli dusunemiyorum

semmos

zooni&rehan....
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
593
399
103
Aslinda dun bugun yasadiklarim bir aylik birikim . Esim normalde anlayisli biridir. Aldatma asla yok. Bana cok sadik. Cocuklarla ilgili .parasi oldugu surece bizden hicbisey esirgemez. Biz olmadan gezmesi tozmasi yoktur .annesine duskundur ama bu beni hicbir zaman rahatsiz etmedi bu yuzden aramizda sorun cikmadi cunku beni gmhic ihmal etmedi . Tabi ki bizimde kavgalarimiz tartismalarimiz oluyor . Esim bir aydir duzenli maasli sigortali bi iste calisiyor. Sabah 6 da kalkip ona kahvalti hazirlarim. Tabi ses yapmamaya calisiyorum cocuklar uyanmasin diye ama genelde ben gozumu acar acmaz yataktan firliyorlar. Yani anlayacaginiz kosturmacam 6 itibariyle baslamis oluyor. Bu tempoya alisamadim bi turlu . Oglene kadar cocuklarla ilgilenip iki is yapabilirsemne mutlu bana .is yeri yakin oldugu icin eskm cogu zaman yemege eve gelir. Bide o fasil 2 saat suruyor kahvesiydi yayilmasiydi . Tekrar ise gidiyor bende ancak gunluk islerimi bitiriyorum.sonra aksam yemegine girisiyorum . Tabi elimin altinda iki cocuk bu aralar da surekli didisiyorlar .surekli agliyorlar istekleri bitmiyor. Oglum 3bucuk kizim 1bucuk yasinda . Neyse anliyacaginiz gece 12 ye kadar kosturmacam bitmiyor bi aydir . Uykusuz kaliyorum ve bu beni cok gergin bir insan yapiyo. Bu arada evimin bulundugu mahallede sadece bakkalimiz var market kasap tavukcu v.s bisey yok hep uzak. Haliyle istedigim zaman gidemiyorum ya esimle gidecez yada isten gelirken lazim olan seyleri alip gelecek. neyse bir aydir bu durumdayim anlicaginiz uykusuz ve stresli. Dun erkek kardesimin nisani vardi. Kiz kardesimin patavatsizligi ve esime satasmasi yuzunden nisan onceai bayagi gerildik. Dun konusmadan yattik. Dah sogumamis belliki sabah yine bana sardi. Dun nisan icin isini bugune ertelemisti. Hergunku gibi kahvaltisini hazirladim. Adam satasacak ya kahvaltiya sardi. farkli bisey yapsaymisim hergun kuru kuru kahvalti hazirliyormusum. Insan bi borek yaparmis. Bi pogaca yaparmis. Ottu durdu .o sustuktan sonra dun gec geldigimizi onceden isteseydin yapabilirdim falan dedim malzemem yoktu ayrica peynir sucuk falan kalmamisti.. Yok efendim biseyi istekle yapmiyormusum . Duzgun yaptigim bisey yokmus diye saydi.marketten alsaymisim ne isim varmis butun gun . Tepem atti tabi basladim bende altinda araban var senin dedim gelirken al ne istiyorsan ben yapmiyormuyum iki cocukla markete pazara gitmemi mi bekliyorsun ben gidemem iki cocukla dedim . Begenmiyorsan aranayi bana birak . O zamn ben islerimi hallederim dedim. Ben ev hanimiyim berseyi benim uzerime yukleme diye soylendim bayagi ayy yazarken bile ne komik kavgalar diyorum icimden ama insani sinir etmege yetiyor. Neyse adam susmadi bi turlu bende eeeee yeter be dedim begenmiyorsan bosan olsun bitsin. Sende kurtul bende dırdırlarindan kurtulurum dedim . Sen bilirsin demezmi . Neyse hazirlandi cikacak . Evin butun paralari bende durur. para istedi vermedim bende alisveris yapacam dedi istemiyorum dedim alma zaten bundan sonra yemek yapmicam bu evde dedim. Tmm dedi cikti gitti. Bende sizinle paylasmak istedim. Sinirden kahvalti sofrasi bile 2 saatten beri toplamadim oyle duruyor. Fazla mi abarttim sizce ?
ama adamin icine mahalle karisi kacti sanki susmadi bi turlu bende bir aylik birikkmle saldirdim . Yemek yapmayi da dusunmuyorum bugun tepki koyacam biraz.

Bosanma lafi gemez hicbir zaman aramizda. Bunu koz kullanmayi da sevmem bir anda agzimdan cikiverdi. Ama sen bilirsin demesi beni hayli sasirtti

Koy tabiki ne demek hep ayni sofrayi hazirliyorsun, bir erkek bunu soyluyorsa o evde bir esitlik yoktur. Kendi niye hazirlamuyor? Yardim etmiyormu sana?

Boşa o zaman diyecek kadar bir durum yok ortada cpk abartmissiniz. Ev hanımı iki çocuk sahibi bir kadınsınız stresli yorucu günler geciriyorsunuz. Arada ufak tefek anlasmazliklar oluyor .Ama bir anlık sinir boşanma kelimesini agzinizdan çıkarıyor .Sahi bilinç altinizda bir duygu durum degisiklikleri olabilir mi ? Ayrıca esinizde çok soylenmis tamam ama verdiği cevabı da anormal bulmadim .Bende aynı cevabı verirdim çıkar işime giderdim .

Koy tabiki ne demek hep ayni sofrayi hazirliyorsun, bir erkek bunu soyluyorsa o evde bir esitlik yoktur. Kendi niye hazirlamuyor? Yardim etmiyormu sana?
Ya benim oyle bir beklentim yok zaten ben severek isteyerek yapiyorum. dunden sknirliydi catacak sey ariyordu bu denk geldi yoksa hergun bayila bayila yedigi seyler

kusura bakmasın beyfendi de bulmuş da bunuyor.. 1 gün evde kalsa senden beklediklerini yapabilir mi acaba yoksa pes mi eder..biraz anlayışlı olması lazım..
erkeğin fazla dırdırcısına taahammül etmek zor..üstelik anlıyorum ki güzelce söylese istediğinden fazlasını yapabilecek bir bayansın..
biraz tavrını koy bakalım belki anlar..

Beğenmiyorsa kendi hazırlar. Ay çok sinirlendim. Bundan sonra sana kahvaltı yok kendin kalkar hazırlar toplar! Yada dışarıda kuru poğaça yersin de. Bencede hazırlama iki çocuklu kadına acımıyorsa sen hiç acıma ona. Çok trip yapma bence ama anlaşma sağlayın. 1 ay kahvaltı haxırlamıcam dinlenicem de. Akşam da ona belli ev işleri yaptır. Kolaymı ev işi. Izinli günündede çocukları onunla evde bırak dışarı çık. Kalsın bakalım çocuklarla uğraşmak kolay mı

Benimkisi sadece yorgunluk. Kendime vakit ayiramiyorum uzun zamndir bi kahve bile icenedim yan komsumla coktandir. Yani bunlari ona yansitnadim. O kadar ugrastigim halde soylenmesi artik benimdde tepemi attirdi.

Sizi bu noktaya getiren kendisi. O kadar çok gereksiz dırdır etmiş ki taş olsa dayanmaz...
Evet aynen oyle siniri bos yereydi . Bana catti bende icimdekileri bosalttim. Begenmiyorsan git annende ye dedim en son onu yazmamisim heralde.

Oyle yapacam zaten . Cok ayrintili yazmadim yukarda da dedimki kadin gormemissin sen eve gelince iki lokma yemek bulamayan ustune bir ton dırdır dinleyen erkek var. Evden cikarken anladi biraz sanki. Para istedi alisveris yaparkm gelirken dedi istemiyorum dedim bir kus para vermicem sana dedim . Anlasi biraz tepkimi . Dun son parasini benzin almak icin koydu. Parasiz gonderdjm onu

Çalışırsın çalışıyorsun evi ihmal ediyorsun olur. Ev hanımı olursun işin ne neden yapmıyorsun olur.

Erkekler ilginç varlıklar...

Çalışırsın çalışıyorsun evi ihmal ediyorsun olur. Ev hanımı olursun işin ne neden yapmıyorsun olur.

Erkekler ilginç varlıklar...

Simdi ariyor beyefendi geliyormus bi saate hazirlanaymisiz diaari cikaracakmis bizi donerkende alisveris yaparmisiz .gitmicem biyere dedim bende . Gelsin bakalim ne konuaacak.
Hayir birak bana arabayi ben alisverisede giderim sosyal hayatimdanda olmam arkadaslarimda ihmal ettim diye trip atiyorlar hakli olarak . Arabayi aadece ise gidip gelmek icin kullaniyor is yeride yakin yani. Ama konusacam bugun yok oyle rahatlik suc bende ses cikarmadim uzun zamandir. Yoksa istedigimi yapriririm bi sekilde

abartmaaaa hadi hazırlanda çıkın beraber....kalk hadi kalk...

gerçekten sağlıklı düşünemiyor olabilirsin....uzatmayın

Haklı olarak moralin bozulmuş
Erkekler bizim tempomuzu anlamayabiliyor
Benim eşimde sürekli benimle ilgilenmiyorsun diyor
İkimizde çalışıyoruz, evde olduğum vakitler hep bir koşturmacayla geçiyor
Şimdi yaz sonu, kışlık hazırlıklara başladım, hafta sonları mutfakta biraz fazla vakit geçiriyorum diye suratı bir karış
Zamanla çözecekler diye düşünüyorum, sen yine kavga etme, akşam çocukları yattıktan sonra birlikte için birer kahve, muhabbet edin biraz. Sakin sakin kavga etmeden diyalog kurmayı deneyin bakalım. Hem bu kadar koşturma, hem de gerginlik sizi daha çok yorar. Maalesef ki kendi başlarına düşünemiyorlar böyle şeyleri, hep izah etmek gerekiyor.

Sonuna kadar haklisin o senin gonlunu almali uzgun ve kirgin oldugunu bilsin ve senin hizmetci olmadiginida

çok gereksiz tartışmışsınız, kardeşinizin patavatsızlığı yüzünden morali bozulmuş alttan alabilirdiniz, boşanma lafı bu kadar kolay ağıza alınmamalı

Sonuna kadar haklisin o senin gonlunu almali uzgun ve kirgin oldugunu bilsin ve senin hizmetci olmadiginida
O beni bizmetci olarak gormuyo biliyorum bunu bende kendjmi oyle gormuyorum ki evimde herseyi severek yapiyorum.problem bos seyler icin kalbimi kirmasi yoksa olayin bi kahvalti bi yemek olmadiginin farkindayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…