Cok garip bir sorun, lütfen bakin.

Ortadan aylarca kaybolup telefonu kapatmasi telefonu acamayacagi bir yerde olacagini düsündürüyor bana. Kuzenim icin gercekten üzülüyorum yoksa bir cikarim yok. Evlenmesin birlikte yasasin hic sorun yok ama o adamin onu oyalamasina kiziyorum cünkü kuzenim evlenmek istiyor.

Bu adam evli bence. O ortadan kaybolma falan hic akil kari degil cunku.
Adam sağlam ayakkabı değil ki. Sorumluluk alabilecek biri gibi hiç durmuyor. Büyük ihtimalle kuzenle evlenmezler, evlense ler bile bosanirlar. Ama bunu kuzenin yaşaması gerekiyorsa kendi yaşayıp kendi görecek

Yasinin büyüklügünü vurgulama sebebim, burda da konu aciliyorya sürekli kac yasina geldim evlenemedim diye, arkadaslar yaziyor sonra akrabalardan falan birilerini öneren yok mu diye.

Tamam da bu durumun sizin konunuzla yine ilgisi yok. Kuzeninizin siz onaylayın onaylamayın devam eden bir ilişkisi var, kimsenin kendisine birini önermesini de istememiş, ayrılmak gibi bir niyeti de yok, bana birini bulun evleneyim de demiyor.

Kotu niyetli degil ama once anne-babanin soz hakkidir bunu soylemek amca sonra gelir ve ne olursa olsun bu adam hala hayatinda neticede onu biraksin benim dedigim adamla tanissin demek dogru degil bence kotu oldugunu gorsun ayrilsin amca o zaman gelsin soylesin

Gecen adam ortadan kayboldugunda acik acik dedim ona. Bu adam evlenmicek ben öyle hissediyorum dedim. O da aynen ben de anladim zaten bu son artik dedi. Ben de etrafina bak biraz belki karsina daha iyi biri cikar dedim, sicak bakti. Sonra duydum onla yine barismis

Benim halam 50 yaşında evlenmedi dedem veya babam hiç ne konusunu açmıştır, ne de bahsetmiştir. Açıkçası babanız gereksiz birşekilde olaya dahil olmuş, iyi niyetinden tabiki ve yegeni ama kimseye iyilik yaramıyor şu zamanda.

Kuzeniniz tabiki sevgilisine söyler, bu sayede evlilik işini hızlandırıp, kıskandıracak... Ne halleri varsa görsünler. Bence de adam boşanmadıı henüz..

Birinin yuva kurmasini saglamak sevaptir. Böyle bir seye araci olmak cok güzel bir sey bence.
Öyle tabi ki ama kuzeninizin sevdiği biri varken bi anda onu bırakıp başkasıyla görüşmesi imkansız gibi. Siz iyi bişey düşünmüşsünüz ama kuzeniniz sevgilisini seviyorsa adam kötü bile olsa sırf siz birini buldunuz diye bırakmaz . Yaşayıp görsün siz karışmayın bence

Belki babam onla baristigini bile bilmiyordu o sirada sürekli ayriliyorlar.

Belki babam onla baristigini bile bilmiyordu o sirada sürekli ayriliyorlar.
Size danismadikca ustunuze vazife gibi yapmayin diyorum belki buldugunuz adam arada harcanir olurda eski sevgiliye geri donerse bu sefer sizinde bakacak yuzunuz olmaz bos yere birbirinizi uzersiniz

gayet dogru bir davranis bu durumda bence, o serseriyi birakip yoluna baksin diye onune evlenme niyetli birini getirmisler iste, daha ne? Anna babasi da akilsiz geldi bana yani ben anne olsam, cocugumu isticem diyip kandirsa bir herif asla gorusmesine rizam olmaz. Bu konudaki tek akilli kisi konu sahibesinin babasi.

Belki evlilik düsüncesi yoktu halanizin ama kuzenim evlenmek istiyor, cocuk istiyor ama yanlis yolda gidiyor. Bizde yardimci olmak istiyoruz yardimci olmak derken benim destegim sadece telefonda dinlemek onu, baska elimden bir sey gelmez ki. Geri baristik deyince bile sen bilirsin dedim ne diyebilirim ki.

Adam sağlam ayakkabı değil ki. Sorumluluk alabilecek biri gibi hiç durmuyor. Büyük ihtimalle kuzenle evlenmezler, evlense ler bile bosanirlar. Ama bunu kuzenin yaşaması gerekiyorsa kendi yaşayıp kendi görecek

Kuzenin bu kafayla giderse ziyan olur ... o adamdan da bir halt olmaz

Iyide burda suc babaniz da iyide olsa kotude olsa o kuzeninizin hayati sizleri ilgilendirmez ki birakin herkes hayatini yasasin

Tamam da bu durum babanızı yine aklamaz. Bu cümleyi size kurmuş babanıza değil. Biraz etrafıma bakayım belki karşıma biri çıkar demek farklı şu x kişisi ile görüşeyim madem beni beğenmişler olumlu bakıyorum demek farklı. Babanızın yaptığı ayıp. İlişkisi olan bir insana bu kişi seni beğeniyor, ayrılırsan haberimiz olsun denmez. İyi niyetle yapmış anlıyorum ama yanlış yapmış. Kuzeninizin babanızı düşürdüğü duruma kızdığınızı yazmışsınız ama babanız kendi kendini bu duruma düşürmüş. Kuzeniniz olanı anlatmış babanıza iftira atmamış.

Iyide burda suc babaniz da iyide olsa kotude olsa o kuzeninizin hayati sizleri ilgilendirmez ki birakin herkes hayatini yasasin
Biz zaten karismiyoruz ki. Birine bir sey önermek karismak degil bence. Ayrica ben yanlis yoldaysam biri bana bunu söylesin isterim. Insan kendisi bazen yanlisini göremiyor.

Anlatmasi gerekmezdi bence. Beni isteyenler var diyebilirdi ama isim vermesi gerekmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…