- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Ortadan aylarca kaybolup telefonu kapatmasi telefonu acamayacagi bir yerde olacagini düsündürüyor bana. Kuzenim icin gercekten üzülüyorum yoksa bir cikarim yok. Evlenmesin birlikte yasasin hic sorun yok ama o adamin onu oyalamasina kiziyorum cünkü kuzenim evlenmek istiyor.Valla ben konu sahibesinin babasinda hak buldum, adam elinden geleni yapmis
Konu sahibesi kuzenim baskasini bulamam diye ayrilmiyor demis, baba da alternatifler var bu iliskiye zorunlu degilsin diye alternatif getirmis.
Kuzen net akilsiz, yani istemeye gelicem diyip insanlari bekletmek cok saygisizca. Anne babasi da ayrica garip hangi aile soyle bir seyi kabul eder?? Ayrica bence adam evli icimde oyle bir his var.
Adam sağlam ayakkabı değil ki. Sorumluluk alabilecek biri gibi hiç durmuyor. Büyük ihtimalle kuzenle evlenmezler, evlense ler bile bosanirlar. Ama bunu kuzenin yaşaması gerekiyorsa kendi yaşayıp kendi görecekBu adam evli bence. O ortadan kaybolma falan hic akil kari degil cunku.
Birinin yuva kurmasini saglamak sevaptir. Böyle bir seye araci olmak cok güzel bir sey bence.El atmak demek başka birini bulmak mı oluyo
Yasinin büyüklügünü vurgulama sebebim, burda da konu aciliyorya sürekli kac yasina geldim evlenemedim diye, arkadaslar yaziyor sonra akrabalardan falan birilerini öneren yok mu diye.
Kotu niyetli degil ama once anne-babanin soz hakkidir bunu soylemek amca sonra gelir ve ne olursa olsun bu adam hala hayatinda neticede onu biraksin benim dedigim adamla tanissin demek dogru degil bence kotu oldugunu gorsun ayrilsin amca o zaman gelsin soylesinAdam kotu niyetli degil ki, amca olarak elinden geleni yapmis.
Sevgili belli ki yaramaz, serseri bir tip istemeye gelicem diyip insanlari bekletmis diyor konu sahibesi. Konu sahibesinin babasi gayet iyi niyetli. Akilsiz olan taraf kuzen, o 5 para etmez herife yapismis gidiyor.
Gecen adam ortadan kayboldugunda acik acik dedim ona. Bu adam evlenmicek ben öyle hissediyorum dedim. O da aynen ben de anladim zaten bu son artik dedi. Ben de etrafina bak biraz belki karsina daha iyi biri cikar dedim, sicak bakti. Sonra duydum onla yine barismisTamam da bu durumun sizin konunuzla yine ilgisi yok. Kuzeninizin siz onaylayın onaylamayın devam eden bir ilişkisi var, kimsenin kendisine birini önermesini de istememiş, ayrılmak gibi bir niyeti de yok, bana birini bulun evleneyim de demiyor.
Öyle tabi ki ama kuzeninizin sevdiği biri varken bi anda onu bırakıp başkasıyla görüşmesi imkansız gibi. Siz iyi bişey düşünmüşsünüz ama kuzeniniz sevgilisini seviyorsa adam kötü bile olsa sırf siz birini buldunuz diye bırakmaz . Yaşayıp görsün siz karışmayın benceBirinin yuva kurmasini saglamak sevaptir. Böyle bir seye araci olmak cok güzel bir sey bence.
Belki babam onla baristigini bile bilmiyordu o sirada sürekli ayriliyorlar.Kotu niyetli degil ama once anne-babanin soz hakkidir bunu soylemek amca sonra gelir ve ne olursa olsun bu adam hala hayatinda neticede onu biraksin benim dedigim adamla tanissin demek dogru degil bence kotu oldugunu gorsun ayrilsin amca o zaman gelsin soylesin
Size danismadikca ustunuze vazife gibi yapmayin diyorum belki buldugunuz adam arada harcanir olurda eski sevgiliye geri donerse bu sefer sizinde bakacak yuzunuz olmaz bos yere birbirinizi uzersinizBelki babam onla baristigini bile bilmiyordu o sirada sürekli ayriliyorlar.
Kotu niyetli degil ama once anne-babanin soz hakkidir bunu soylemek amca sonra gelir ve ne olursa olsun bu adam hala hayatinda neticede onu biraksin benim dedigim adamla tanissin demek dogru degil bence kotu oldugunu gorsun ayrilsin amca o zaman gelsin soylesin
Belki evlilik düsüncesi yoktu halanizin ama kuzenim evlenmek istiyor, cocuk istiyor ama yanlis yolda gidiyor. Bizde yardimci olmak istiyoruz yardimci olmak derken benim destegim sadece telefonda dinlemek onu, baska elimden bir sey gelmez ki. Geri baristik deyince bile sen bilirsin dedim ne diyebilirim ki.Benim halam 50 yaşında evlenmedi dedem veya babam hiç ne konusunu açmıştır, ne de bahsetmiştir. Açıkçası babanız gereksiz birşekilde olaya dahil olmuş, iyi niyetinden tabiki ve yegeni ama kimseye iyilik yaramıyor şu zamanda.
Kuzeniniz tabiki sevgilisine söyler, bu sayede evlilik işini hızlandırıp, kıskandıracak... Ne halleri varsa görsünler. Bence de adam boşanmadıı henüz..
Adam sağlam ayakkabı değil ki. Sorumluluk alabilecek biri gibi hiç durmuyor. Büyük ihtimalle kuzenle evlenmezler, evlense ler bile bosanirlar. Ama bunu kuzenin yaşaması gerekiyorsa kendi yaşayıp kendi görecek
Herkese merhaba, konuma düzgün bir baslik bulamadim kisaca anlatmaya calisayim. Benim bir kuzenim var yaklasik 6 senedir biriyle beraber ama adamin evlenmeye niyeti yok, hatta bir kere kuzenimin ailesini topladi istemeye gelcem seni diye, sonra istemeye gelmemis falan. Kuzenimi severim aramiz iyidir ama bu adama duygusal bagimli, bir cok hatasina ragmen ayrilamiyor ondan neyse bu burda dursun, cünkü baglayacagim yer ile alakali. Benim babam bu adamla kuzenimin geleceginin olmadigini düsündügü icin kuzenimin annesine kendi tanidigi iyi bir ailenin oglu oldugunu kuzenimin resmini görüp begendigini uygun görürse tanismak istediklerini söylemis ara yapmak icin yani, kuzenimin anneside kizimin görüstügü biri var olmaz demis. Babamda görüstügü kisinin bir ise yaramayacagini bildigi icin sakayla ayrilirsa haberimiz olsun demis. Sorun su: babamin bu ayrilirsa haberimiz olsun dedigini ya kuzenim ya da annesi kuzenimin sevgilisine söylemis. Sevgilisi bana yaziyor senin baban böyle demis cok kafam bozuldu falan diye. Ben de sen o kizi sürekli terkediyorsun geri dönüyorsun oyaliyorsun diye babamda dogru düzgün yuvasi olsun diye birini önermis ne var bunda dedim. Sonra basladi yazmaya cocuklari varmis evlenmis ayrilmis (bence ayrilmadi) basindan neler gecmis falan filan. Neyse o önemli degil de kuzenimin babami düsürdügü duruma cok sinirlendim, sen babamin dedigi seyi neden sevgiline anlatiyorsun. Kuzenimle bu adam yüzünden küsmek istemiyorm ama canim sıkıldi sizce bu durumu konusmalimiyim? Yoksa hic basimi agritmadan kör ve sagiri mi oynamaliyim?
Ziyan olsun istemem iste. Biz hep beraber büyüdük kardes gibi. Insan gercekten üzülüyor.Kuzenin bu kafayla giderse ziyan olur ... o adamdan da bir halt olmaz
Gecen adam ortadan kayboldugunda acik acik dedim ona. Bu adam evlenmicek ben öyle hissediyorum dedim. O da aynen ben de anladim zaten bu son artik dedi. Ben de etrafina bak biraz belki karsina daha iyi biri cikar dedim, sicak bakti. Sonra duydum onla yine barismis
Biz zaten karismiyoruz ki. Birine bir sey önermek karismak degil bence. Ayrica ben yanlis yoldaysam biri bana bunu söylesin isterim. Insan kendisi bazen yanlisini göremiyor.Iyide burda suc babaniz da iyide olsa kotude olsa o kuzeninizin hayati sizleri ilgilendirmez ki birakin herkes hayatini yasasin
Anlatmasi gerekmezdi bence. Beni isteyenler var diyebilirdi ama isim vermesi gerekmezdi.Tamam da bu durum babanızı yine aklamaz. Bu cümleyi size kurmuş babanıza değil. Biraz etrafıma bakayım belki karşıma biri çıkar demek farklı şu x kişisi ile görüşeyim madem beni beğenmişler olumlu bakıyorum demek farklı. Babanızın yaptığı ayıp. İlişkisi olan bir insana bu kişi seni beğeniyor, ayrılırsan haberimiz olsun denmez. İyi niyetle yapmış anlıyorum ama yanlış yapmış. Kuzeninizin babanızı düşürdüğü duruma kızdığınızı yazmışsınız ama babanız kendi kendini bu duruma düşürmüş. Kuzeniniz olanı anlatmış babanıza iftira atmamış.
Babanız haklı birşeyde dememiş 6sene çok uzun süre adı konmalı iyi sabretmis kuzeniniz ama hala tık yok adamda ondan bı cacık olmaz bence oyaliyo kızı
Ama gosterince kotu oluyorsunuz boyle simdi sevgilisi yazinca haksizmi adamBiz zaten karismiyoruz ki. Birine bir sey önermek karismak degil bence. Ayrica ben yanlis yoldaysam biri bana bunu söylesin isterim. Insan kendisi bazen yanlisini göremiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?