- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
- #61
Evli adam hakli dogru.Ama gosterince kotu oluyorsunuz boyle simdi sevgilisi yazinca haksizmi adam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evli adam hakli dogru.Ama gosterince kotu oluyorsunuz boyle simdi sevgilisi yazinca haksizmi adam
Size birisi bir tanidiginizi begendigini söylese bunu o kisiye söylemezmisiniz?Herkes evlenmek zorunda değil mutlu olmak evlilikten ibaret değil. Belli ki kuzeniniz mutlu memnun ki beraber. Bir kere uyarirsiniz yanlış görüyorsanız. Babanızın kuzeninizin böyle bir talebi olmadan baskasini bulması görüstürmesi falan cok nahoş. Hadi o eski kafalı diyelim siz nasıl bunu savunursunuz ? Bir de adam niye size mesaj atıyor o da bi garip. İkili iliskilerde 3.kisilerle muhattap olunmamalım
Evli adam hakli dogru.
bak iste daha bizim yorumlarimizi kaldiramiyosun kuzenin de siz boyle bakiyor iste benim hayatimdan sizene der gjbi
adam evli olabilir bu dogru bisey demedik ki kimsenin hayatina dahil olmayin dedik kuzenin koskoca insan bilmiyor mu evli biriyle beraber olmanin iyi birsey olmadigini evlenmek istiyor cocuk istiyorsa kendi yolunu cizmeli senin benim soylememle degisip adama yol vercek sanmaniz garip
Anlatmasi gerekmezdi bence. Beni isteyenler var diyebilirdi ama isim vermesi gerekmezdi.
Ama bu farklı bir durum. Babanız kendisi gidip bu kizi begendin mi demiş. Eğr o kisi babanıza gelip ben bu kızı beğendim ailesiyle sen konusur musun dese o zaman söyleyebilirdiSize birisi bir tanidiginizi begendigini söylese bunu o kisiye söylemezmisiniz?
Resmini görüp begenmisler babam da bunu annesine söylemis. Annesi görüstügü biri var deyince gülerek ayrilirsa haberimiz olsun demis olay bu.Ama bu farklı bir durum. Babanız kendisi gidip bu kizi begendin mi demiş. Eğr o kisi babanıza gelip ben bu kızı beğendim ailesiyle sen konusur musun dese o zaman söyleyebilirdi
Fotoğrafı nereden görmüşler? Babanız gösterdiyse işgüzarlık yapmış. Başka bir yerde görüp babanızı aracı etmeye çalışmışlarsa ne alakaSize birisi bir tanidiginizi begendigini söylese bunu o kisiye söylemezmisiniz?
O kadar detayini bilmiyorm ona sadece karisma artik bosver dedim tamam dedi baska bir sey demedi.Fotoğrafı nereden görmüşler? Babanız gösterdiyse işgüzarlık yapmış. Başka bir yerde görüp babanızı aracı etmeye çalışmışlarsa ne alaka
Kuzenindede hata var bence sevgilisine söylemesi hata olmuş hadi söyledi sevgilisi düzgün bir insan olsa gelip sana bişey söylemesi ayıp olmuş bence kuzenle aranı bozma ama biraz daha geri durOnun agzinin payini veririm o sorun degilde kuzenimle aram bozulsun istemiyorm, cünkü o adam yüzünden psikolojisi bozuk benle dertlesiyor hep.
Kuzeniniz bak sen almazsan alan var demek istemisHerkese merhaba, konuma düzgün bir baslik bulamadim kisaca anlatmaya calisayim. Benim bir kuzenim var yaklasik 6 senedir biriyle beraber ama adamin evlenmeye niyeti yok, hatta bir kere kuzenimin ailesini topladi istemeye gelcem seni diye, sonra istemeye gelmemis falan. Kuzenimi severim aramiz iyidir ama bu adama duygusal bagimli, bir cok hatasina ragmen ayrilamiyor ondan neyse bu burda dursun, cünkü baglayacagim yer ile alakali. Benim babam bu adamla kuzenimin geleceginin olmadigini düsündügü icin kuzenimin annesine kendi tanidigi iyi bir ailenin oglu oldugunu kuzenimin resmini görüp begendigini uygun görürse tanismak istediklerini söylemis ara yapmak icin yani, kuzenimin anneside kizimin görüstügü biri var olmaz demis. Babamda görüstügü kisinin bir ise yaramayacagini bildigi icin sakayla ayrilirsa haberimiz olsun demis. Sorun su: babamin bu ayrilirsa haberimiz olsun dedigini ya kuzenim ya da annesi kuzenimin sevgilisine söylemis. Sevgilisi bana yaziyor senin baban böyle demis cok kafam bozuldu falan diye. Ben de sen o kizi sürekli terkediyorsun geri dönüyorsun oyaliyorsun diye babamda dogru düzgün yuvasi olsun diye birini önermis ne var bunda dedim. Sonra basladi yazmaya cocuklari varmis evlenmis ayrilmis (bence ayrilmadi) basindan neler gecmis falan filan. Neyse o önemli degil de kuzenimin babami düsürdügü duruma cok sinirlendim, sen babamin dedigi seyi neden sevgiline anlatiyorsun. Kuzenimle bu adam yüzünden küsmek istemiyorm ama canim sıkıldi sizce bu durumu konusmalimiyim? Yoksa hic basimi agritmadan kör ve sagiri mi oynamaliyim?
Ever büyük ihtimalle onu harekete gecirmek istedi ama adamin bana yazmasi babamla ilgili beni rahatsiz etti.Kuzeniniz bak sen almazsan alan var demek istemis
Arami bozmadim zaten konusuyoruz ama o da yaninda oluyor, biraz soguk oluyorum o yüzdenKuzenindede hata var bence sevgilisine söylemesi hata olmuş hadi söyledi sevgilisi düzgün bir insan olsa gelip sana bişey söylemesi ayıp olmuş bence kuzenle aranı bozma ama biraz daha geri dur
Haklisiniz. Hakki bu demekki dokunmamak lazimEver büyük ihtimalle onu harekete gecirmek istedi ama adamin bana yazmasi babamla ilgili beni rahatsiz etti.
Kim kimi zorla evlendiriyor hanimefendi? Burda bile evlenemiyorum cok üzülüyorum yazan üyelere benim tanidigim var tanisin istersen yazanlar oluyor. Tanismak hemen evlenmek anlamina mi geliyor? Biri seni görmüs begenmis demek zorla evlendirmek mi oluyor?Babanız böyle her hıyarım var diyene (hoş burada diyen de yok da) tuz alıp koşar mı?
Hadi diyelim ki kuzen bu foto gören adamla evlendi ve belli ki mutsuz, aklı hayırsız sevgilide kalmış.
Babanız yine Donkişot misali ortaya çıkıp "anlaşamadınız hadi boşanın" şeklinde bir dayılık yapar mı?
Hani maksat yeğen mutluluğu ya.. Hiç sanmam.
Şaşıra şaşıra okudum sayfaları, yaşı varsa yaşı kadar aklı da vardır o kuzenin, size mi kaldı yahu?
Ne biçim işgüzarlıktır..
O tanıdığın oğlunu da Allah korumuş, "evlendim ama aklım eski sevgilimde" konularına meze olurdu yok yere.
Fikrinde başkası olan biriyle evlendiğinizi hayal eder misiniz?