Çok feci aldatıldım boşanıyorum

Kadesi evden ayrılırken indirdim hemen Allah muhafaza

Kadesi evden ayrılırken indirdim hemen Allah muhafaza
Anlattıklarınıza göre o tarz hareketlere girecek biri değil gibi ama önlem de fayda var. İnşallah kullanmaya gerek kalmaz.
Msjlarınızı gördüm tokat falan atmışsınız o tarz hareketlerde bulunmayın çekişmeli boşanma olacak sizin aleyhinize hareket bunlar. Sinirlerinize hakim olun.

Çocuk çok mutlu zaten hep anne gidelim bu evden babam sana çok kötü davraniyor derdi. Senin sayende kurtulduk o cehennemden diyorum kendiyle gurur duyuyor
Bir de beğeni yapılmış.yapmayın lütfen sonuçta aldatana kadar o çocuğum babasıydı o adam.Çocuğa bu durumları yansıtmamalıydınız. O adam o çocuģun babası,baba figürü.

Yapılması gereken her şeyi yapmışsınız. Bir alkış da benden olsun.
Bence davanız bitip resmen boşandığınızda işyerine gidin ve o mesajları herkesin içinde (mesajlardaki kişiler de olsun) tek tek yüksek sesle okuyun. Bir işyerinde böyle durumların gizli kalabileceğini sanmıyorum. Bence herkes her şeyin farkındadır. Sizinkinde ve o kadınlarda da ahlak edep bulunmuyor belli ki, yani bunu yapmanızın büyük bir şok etkisi yaratacağını sanmıyorum. Ama olsun en azından içiniz soğur.

Çocuk çok mutlu zaten hep anne gidelim bu evden babam sana çok kötü davraniyor derdi. Senin sayende kurtulduk o cehennemden diyorum kendiyle gurur duyuyor
Sadece şuna takıldım. Eminim çocuğunuz yaşadıklarınızı görmüştür hissetmiştir. O da mutsuzdur o evde. Ama olayın bu kadar iğrenç detaylarını bilmese daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Siz kocanızdan boşanabileceksiniz ama çocuğunuz hiçbir zaman ondan boşanamayacak. İyi gününde kötü gününde mezuniyetinde düğününde hep babası olacak. O yüzden ne kadar az nefret ederse çocuk için o kadar iyi olur.

Yazılımcı ve website geliştiricisiyim. Talep olursa yapayım. (böyle bir site iş portfolyosuna nasıl eklenir onu bilemedim )

pisliğe bak ya?! Hasta ruhlu abaza, doyumsuz tatminsiz..
Daha çok ağlayacak o çok, çok zeki onurlu ve gururlu bir kadınsınız siz. Donuna kadar alın, hakkınızdır, sonra da oğlunuzla çatır çatır yiyin, hakettiğiniz mutluluğu yaşayın.

keske o kocacim diyen kadina diğer kadinlara attigi mesajlari gondersen diyeceğim ama dava sürecinde seni zora sokabilir. eger sana ulaşırsa at bence, mors olsun o da görsün kocam diye üstünde tepindigi adam kimmiş

bu arada oğlunun psikolojisi nasil? yasi kucuk degil insallah birkac sene sonra bir seyleri farkedip "benim yuzumden oldu" triplerine girmez.
bir kiz arkadasim var, cocukken babasi olacak serefsiz annesini aldattigi kadinla kizi yanindayken görüşmüş, "arkadasim" demis falan. kiz tabii ne bilsin. aksam annesine söylemiş, heralde öncesi var olaylarin- kadin supheleniyor muydu bilmiyorum ama annesi bayagi esasli bir kavga etmis falan. en sonunda baba tarafindan evden kovulmuslar, akrabalar istememiş falan filan uzun hikaye. ama kiz hep "benim yuzumden oldu" diye icten ice üzülürdü. cocugunuz da simdi küçük ama biraz daha büyüyünce bazi seyleri farkına varabilir. bence onleminzii simdiden alin bir uzmana danışıp

Ev onun adına ise hemen aile konutu şerhi koydurun tapuya gidip ücretsiz yapılıyor ,satamaz devredemez sizin imzanız olmadan
Bilgilendirme icin cok sagolun ama Evimiz henüz yoktu.kooperatife girmiştik.benim adıma ve ben devam edecegim ödemeye. Avukat Alırız onu dedi ağır kusurlu çünkü

Gönderdim tabiki.. çocuk 10 yaşında şimdilik çok mutlu çünkü babası devamlı huzursuzluk veren kavga çıkaran biriydi. Ama dediğiniz şeyi önemsiyorum. İlerde ne hisseder belli olmaz danisirim mutlaka bunu

Çok teşekkür ederim bu kelimeler hafif kalıyor böyle yaratıklara Allah belalarını versin cuma gecesi

Fikir ve önerileri siz vermişsiniz zaten, başkalarının bir şey yazmasına gerek kalmamış.Yapmanız gereken her şeyi yapmışsınız,helal olsun...Çok saygı duydum size.

Gel valla kutlayalım bende Antalya'da yaşıyorum helal olsun size

Harikasin desem. Kurtulduuun

Çok akıllı bir kadınsınız, kurban psikolojisine girmediğiniz ve konfor alanından çıkıp manipule edilemediğiniz için tebrik ederim sizi , bu dik duruşunuzu bir kadın , bir eğitimci olarak alkışlıyorum, bundan sonraki hayatınız daha güzel geçsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…