inşallah,bu şekilde hep huzursuz olacaktır..ve kurtaran tanıdığı arkadaşlar var kk de..allah razı olsun hepsinden..
Soruları cevaplamam diyor, uzun uzadıya anlattığı çocukluğunu mutlu günlerim olarak tanımlıyor, derdiniyse 2 cümleyle özetliyor. annenle baban niye kavga ediyorlar sorusuna verdiği cevapta babasının annesini aldattığını çok fazla soru yanıtlamak istemediğini söylüyor. ne derdinden bahsediyorsunuz siz acaba? Dertleşmek istemiyor demek ki derdini anlatmıyor. siz nasıl dertleşiyorsunuz bilmiyorum ama derdini anlatıp da telkin edilmek ve sorunun özüne inip çözüme ulaştırmaktır dertleşmek benim bildiğim. şayet dertleşmek istemiyor, sorulara cevap vermiyorsa bu konuyu açmasının amacı nedir? Kendine övgü almak mı ? Ne kadar iyisiniz parasız da mutlu olabiliyorsunuz gibi cümleler duymak mı ? Eğer derdine çözüm aramıyorsa sadece dert yanıp susmak istiyorsa bunu özelden mesajlaşarak yapsın hanımefendi keza burada yardım edilebilecek bi başka mesajı cevaplayabilirdim kpnuyu okuyacağıma.
içini dökmekle iyi yapmışsın benimde böyleydi eski günlerim geldi aklıma ya=((ama her şey geçiyor geride kalıyor insanın imtihanı da değişiyor şimdide sana bu gelmiş oda geçer allahın izniyle dua et canımbenim çocukluğum sefillikle geçti annem sobada yakacak odun bulamazdı yataklardan yün çıkarıp yakardı ev sahibi her ay kapıda annemi rencide ederdi gece hasta olurduk hastaneye gitmeye araba yoktu arabayı geç hastaneye ilaçlara ödeyecek paramız yoktu okulda arkadaslarımın çantalarına giysilerine çok özenirdim ama asla isyan etmezdim çocuktum belki ama şükür etmesini bilirdim hiçbir zaman fazlasını istemedim simitçinin yanından geçerdik canım çok isterdi ama asla istemezdim çünkü bilirdim ki ancak ekmek paramız vardı... kuzenlerim vardı çeşit çeşit kıyafet giyerlerdi kendilerine ait odaları vardı ojeleri parfümleri bebekli yatak örtüleri daha neler neler kız çocuğusun ister istemez gözün düşüyo içimden dua ederdim bu kıyafetini bana verir inşallah diye çünkü ben onların eskilerini giyerek büyüdüm hep ama hiç gocunmadım çok mutlu olurdum onlar eski kıyafetlerini getirdiği zaman bayramlarda belki alırdık belki alamazdık ama her bayram sabahına mutlu heyecanlı uyanırdım hiçbir zaman gocunmadım çünkü rabbim bana onları verdi çok şükür ya hiç vermeseydi... dediğim gibi hiçbir zaman fazlasını istemedim elimdekiyle yetindim ve mutlu oldum çok mutluydum gerçekten çünkü annem babam kardeşlerim hep birlikteydik sadece çok üzülürdüm annemin her ay rencide oluşuna ezilişine bazen ağlardım tuvalete girip gizli gizli... babama da üzülürdüm kendini parçalardı o da, işte ben böyle bi çocukluk geçirdim ama çok mutluyduk biz.... şimdi derdin ne derseniz ben büyüdüm evlendim herşeyim var arabam evim mutluluğum çok şükür... ama annemle babam sürekli kavga ediyo ve ben hala onlara üzülüyorum..... sadece paylaşıp rahatlamak istedim
söylemeye utanıyorum babam annemi aldatıyo
benim çocukluğum sefillikle geçti annem sobada yakacak odun bulamazdı yataklardan yün çıkarıp yakardı ev sahibi her ay kapıda annemi rencide ederdi gece hasta olurduk hastaneye gitmeye araba yoktu arabayı geç hastaneye ilaçlara ödeyecek paramız yoktu okulda arkadaslarımın çantalarına giysilerine çok özenirdim ama asla isyan etmezdim çocuktum belki ama şükür etmesini bilirdim hiçbir zaman fazlasını istemedim simitçinin yanından geçerdik canım çok isterdi ama asla istemezdim çünkü bilirdim ki ancak ekmek paramız vardı... kuzenlerim vardı çeşit çeşit kıyafet giyerlerdi kendilerine ait odaları vardı ojeleri parfümleri bebekli yatak örtüleri daha neler neler kız çocuğusun ister istemez gözün düşüyo içimden dua ederdim bu kıyafetini bana verir inşallah diye çünkü ben onların eskilerini giyerek büyüdüm hep ama hiç gocunmadım çok mutlu olurdum onlar eski kıyafetlerini getirdiği zaman bayramlarda belki alırdık belki alamazdık ama her bayram sabahına mutlu heyecanlı uyanırdım hiçbir zaman gocunmadım çünkü rabbim bana onları verdi çok şükür ya hiç vermeseydi... dediğim gibi hiçbir zaman fazlasını istemedim elimdekiyle yetindim ve mutlu oldum çok mutluydum gerçekten çünkü annem babam kardeşlerim hep birlikteydik sadece çok üzülürdüm annemin her ay rencide oluşuna ezilişine bazen ağlardım tuvalete girip gizli gizli... babama da üzülürdüm kendini parçalardı o da, işte ben böyle bi çocukluk geçirdim ama çok mutluyduk biz.... şimdi derdin ne derseniz ben büyüdüm evlendim herşeyim var arabam evim mutluluğum çok şükür... ama annemle babam sürekli kavga ediyo ve ben hala onlara üzülüyorum..... sadece paylaşıp rahatlamak istedim
Yazıp rahatlamak istediğini belirtmiş ya bu kadar üstelemek niye?Soruları cevaplamam diyor, uzun uzadıya anlattığı çocukluğunu mutlu günlerim olarak tanımlıyor, derdiniyse 2 cümleyle özetliyor. annenle baban niye kavga ediyorlar sorusuna verdiği cevapta babasının annesini aldattığını çok fazla soru yanıtlamak istemediğini söylüyor. ne derdinden bahsediyorsunuz siz acaba? Dertleşmek istemiyor demek ki derdini anlatmıyor. siz nasıl dertleşiyorsunuz bilmiyorum ama derdini anlatıp da telkin edilmek ve sorunun özüne inip çözüme ulaştırmaktır dertleşmek benim bildiğim. şayet dertleşmek istemiyor, sorulara cevap vermiyorsa bu konuyu açmasının amacı nedir? Kendine övgü almak mı ? Ne kadar iyisiniz parasız da mutlu olabiliyorsunuz gibi cümleler duymak mı ? Eğer derdine çözüm aramıyorsa sadece dert yanıp susmak istiyorsa bunu özelden mesajlaşarak yapsın hanımefendi keza burada yardım edilebilecek bi başka mesajı cevaplayabilirdim kpnuyu okuyacağıma.
mutluluk bunun neresinde?sen sadece kendini kandırmışsın,çaresizlikten..pollyanna yı oynamışsın..fakirliğin ona buna imrenmenin ne şükredilecek tarafı var nede mutlu olunacak..benim çocukluğum sefillikle geçti annem sobada yakacak odun bulamazdı yataklardan yün çıkarıp yakardı ev sahibi her ay kapıda annemi rencide ederdi gece hasta olurduk hastaneye gitmeye araba yoktu arabayı geç hastaneye ilaçlara ödeyecek paramız yoktu okulda arkadaslarımın çantalarına giysilerine çok özenirdim ama asla isyan etmezdim çocuktum belki ama şükür etmesini bilirdim hiçbir zaman fazlasını istemedim simitçinin yanından geçerdik canım çok isterdi ama asla istemezdim çünkü bilirdim ki ancak ekmek paramız vardı... kuzenlerim vardı çeşit çeşit kıyafet giyerlerdi kendilerine ait odaları vardı ojeleri parfümleri bebekli yatak örtüleri daha neler neler kız çocuğusun ister istemez gözün düşüyo içimden dua ederdim bu kıyafetini bana verir inşallah diye çünkü ben onların eskilerini giyerek büyüdüm hep ama hiç gocunmadım çok mutlu olurdum onlar eski kıyafetlerini getirdiği zaman bayramlarda belki alırdık belki alamazdık ama her bayram sabahına mutlu heyecanlı uyanırdım hiçbir zaman gocunmadım çünkü rabbim bana onları verdi çok şükür ya hiç vermeseydi... dediğim gibi hiçbir zaman fazlasını istemedim elimdekiyle yetindim ve mutlu oldum çok mutluydum gerçekten çünkü annem babam kardeşlerim hep birlikteydik sadece çok üzülürdüm annemin her ay rencide oluşuna ezilişine bazen ağlardım tuvalete girip gizli gizli... babama da üzülürdüm kendini parçalardı o da, işte ben böyle bi çocukluk geçirdim ama çok mutluyduk biz.... şimdi derdin ne derseniz ben büyüdüm evlendim herşeyim var arabam evim mutluluğum çok şükür... ama annemle babam sürekli kavga ediyo ve ben hala onlara üzülüyorum..... sadece paylaşıp rahatlamak istedim
anneniz biliyor mu peki?söylemeye utanıyorum babam annemi aldatıyo