çok fakirdik ama çok mutluyduk?

" Yazmazsan nasıl yardımcı olabiliriz , vaktimizi çalma " v.s şeklinde yazılan mesajlar çok itici duruyor.

Kendimizi bu forumda çok mu önemsiyoruz ne ? Herkes psikolog, psiktr. rolüne girer olmuş.

Okuyoruz işte. İstemediklerimizi cevaplamayıp geçeriz. Bir kişinin yorumu o kişiyi ipten almaz.

Yazmış, canı sıkkınmış. Çocukluğuna inmiş , dertleşmiş. Dertleşmek illaki cevap aramak değildir.

Gece gece yüreğime dokundun nazarnur Dilerim hayat sana hep gülen yüzünü göstersin ve hep mutlu olursun. Annen için üzüldüm, soru sormayacağım... inşallah bir yolunu bulur onun da hakettiği hayatı yaşamasına vesile olursun canım

Paran yoktu açtın açıktaydın mutluydun bu bukadar kısayken uzunn uzunn ogünlere dönerek anlatıyosun

Eee şimdi problem var onu nie yüzelsel geçiyosun?

içini dökmekle iyi yapmışsın benimde böyleydi eski günlerim geldi aklıma ya=((ama her şey geçiyor geride kalıyor insanın imtihanı da değişiyor şimdide sana bu gelmiş oda geçer allahın izniyle dua et canım

söylemeye utanıyorum babam annemi aldatıyo

sizin bu güzel sabrınız takdir edilecek durumda.ama bakın ki sabrınızın sonu selamet olmuş çokşükür ne güzel.Gelelim fedekar anneye babanız nasıl yapar onu bu anneye ama yapmış allah yardımcısı olsun yani bu kadar sefalette aldatacak fırsatta bulmuş ve kadını ayakta uyutmuş.Allah hidayet etsin ne diyeyim gerçekten üzücü allah kimseye yaşatmasın

ufffff bittim ya okuyunca.. bende hep yalnızdım kendi başıma bişeyleri başarmak zorunda kaldım, annesiz babasız yurtlarda sokaklarda büyüdüm hep sizin gibiydim "olsun ne olacak" derdim, her kötülüğün içinde en güzel olayları görürdüm, ama şöyle de bişey var annem 10 yıl sonra yanıma gelebildi beraberiz ama bizde eskiden çok dert çektik ozaman mutluyduk şimdi değilim. hala sefalet hala nereden para bulucam derdi, hem memurum hemde ek işler yapıyorum(eski eşim borçları taktı gitti) boşandım küçük çocuğum var çok zor yaşıyorum ve biz annemle en iyi anlaşan biz kavga etmeye başladık sürekli, çünkü geçmiş geleceğimizin önüne geçiyor bir süreden sonra, ha ne o ne ben birbirimizi atsak atamayız satsak satamayız ama böyle ama şöyle devam ediyor herşey, bunca yıl çekilen dertler var sizin ailede de, sabır gösterilen onca yıl, taşmıştır iki tarafında sabrı e artık çocuklarda yok, bi süreden sonra çabalamak için çabalamak zorunda kalıyor insanlar ve inanın beziyorlar canından.. bunların acısını birbirlerinden çıkarır oldular demekki, ha bu bir anda geçmez ama bir süre sonra mutlaka durulur emin ol..

Yazıp rahatlamak istediğini belirtmiş ya bu kadar üstelemek niye?

mutluluk bunun neresinde?sen sadece kendini kandırmışsın,çaresizlikten..pollyanna yı oynamışsın..fakirliğin ona buna imrenmenin ne şükredilecek tarafı var nede mutlu olunacak..

aynılarını yasamadım ama sahıt oldum kucukkende ve halende
allah babanıza akıl fıkır versın
gozlerım doldu

alın annenizi yanınıza. madem herşeyiniz var. annenizi ezdirmeyin.

bu masalsı ve şiiirsel anlatımlarda kk'da moda oldu ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…