- 19 Mayıs 2020
- 46.457
- 207.869
Kızım bunun gibileri iyi biliyoruz. O seni psikopat anası ile o telefonda ağlattı, rahata erdi, sancıyı attı sana. Terketmek kolay, terkedilmek zordur. Senin gibiler iyi kaldırmış totosunu. İnan ki koyacak.Beni sevmiyor ki ! Umrunda değilim. Kafayı yemez. O hayatında ona ilgi gösteren ondan hoşlanan biri varken baska kızları umursamıyor. Beni de takmıyor. Özellikle baktım bir kez bile engelimi kaldırmamış bana bakmak için..merak etmiyor yani
Umarım bir gün ona koyar. Her yere ilk benle gitti şimdi o kızla ikincisini yapacak sadece. 2 günde unutulmak zoruma gitti. Her zamanki hallerimiz diyip yaşarken her gece onu düşünürken onun bir başka kızla tanışması onu benim.cektigim resimlerle tavlamaya çalışması, onun için durumlar atması, kalbinin bir başkasına atması Cok ağrıma gittiKızım bunun gibileri iyi biliyoruz. O seni psikopat anası ile o telefonda ağlattı, rahata erdi, sancıyı attı sana. Terketmek kolay, terkedilmek zordur. İnan ki koyacak.
Çok ağır şiddete ugrasam zaten bir daha görüşmezdim herhalde. Ama dedim ya gözüme perde inmiş. Beni sinirlenince itip kaktiginda ay aşkım iyi yaptın demiyordun elbette kavga kıyamet ayrılıyordum. Ama aynı şirkette aynı bölümdeyiz. Ertesi gün bir şekilde yumusuyordum. Annemi ariyordu agliyordu. Çok sinirlendim senin de suçun vardi diyordu. Tamamen aşkın gözü kördür durumuYa anlamıyorum, onu yapmıştı, bunu yapmıştı, onu engellemisti, bunu kaldırmıştı, adam sizi dövmüş dövmüş
İlk senle mi gitti? Sanmıyorum. Senden önce de sevgilisi varmış. O ilklere senin kadar önem vermiyor ki. Bu zaten anlamsız.Umarım bir gün ona koyar. Her yere ilk benle gitti şimdi o kızla ikincisini yapacak sadece. 2 günde unutulmak zoruma gitti. Her zamanki hallerimiz diyip yaşarken her gece onu düşünürken onun bir başka kızla tanışması onu benim.cektigim resimlerle tavlamaya çalışması, onun için durumlar atması, kalbinin bir başkasına atması Cok ağrıma gitti
Vallahi duysan sasirirsin. Hiçbir kızla bir cafede bile oturmamış. Mahallede buluşuyordum dedi. 25 yaşında ve kimseyle cinsel anlamda olmadım hatta bir kızı opmedim bile. El ele bile gezmedim dedi. Ve bu kişi mahalle serserisi olarak gezmiş yıllarca yürümedigi yazmadığı kız kalmamış. Hiç inanmıyordum ama böyle diyorduİlk senle mi gitti? Sanmıyorum. Senden önce de sevgilisi varmış. O ilklere senin kadar önem vermiyor ki. Bu zaten anlamsız.
Ya bunu anlatan temsili bir foto var ama, ban yemeye bile değmez keko.Vallahi duysan sasirirsin. Hiçbir kızla bir cafede bile oturmamış. Mahallede buluşuyordum dedi. 25 yaşında ve kimseyle cinsel anlamda olmadım hatta bir kızı opmedim bile. El ele bile gezmedim dedi. Ve bu kişi mahalle serserisi olarak gezmiş yıllarca yürümedigi yazmadığı kız kalmamış. Hiç inanmıyordum ama böyle diyordu
Bağımlı kişilik bozukluğu.nedense yazdıklarının gerçek olmadığını düşündüm zira tartaklanmaktan, aşağılanmaktan kurtulduğu için bir insan üzülür mü bilemedim.
Keko keko işler. Genellemek istemem lakin biliyoruz insta aşk böcüklerini biz. Bir dokunuyor bin ah işitiyoruz. İnstada herkes aşık, mutluluktan ölecekler.Evet an itibariyle instagram biyografisine söz koymuş. Benleyken de söz koymuştu ama tarih koyamıyor tabi sonra ben anlarım ne zamandır birlikte olduklarını. Artık sosyal medyaya da koyduğuna göre resmilesmisler. Çok guzel. Üzülmedim ki
bende şans yok evlenir mutlu olur ne demek? hala onunla olmak niye istiyorsun gerçekten anlamadım, lütfen biri bunu bana anlatsın. bir de evde kalmak diyorsun. bir kadının bu hayatta evlenmek başka yapabileceği şeyler de var. evlenmek bir meziyet değil, gereklilik değil bunu kavrayın artık. evlenme. kendini geliştir. insanlığa faydalı bir şeyler yap, kafa yapını değiştir lütfen.İlahi adalet tecelli ederse o kızdan çekeceğini çeker ve ayrılır. Ama bende şans yok. Evlenir mutlu olurlar. Ben de evde kalırım. Başka bir kizin gölgesinden bile kıskandığınız birinin başkasını seviyor oluşunu sonradan bu şekilde öğrenmek çok kötü bir his
çok ağır şiddetten kasıt nedir? hastanelik olmak mı? zaten bunu yapan onu da yapar merak etme. aşktan gözün kördür anlarım ama seninki öyle bir şey değil. şu an bile şiddetin dozunu ölçüyorsun. hadi o zaman aşktan gözün kördü, peki ya şimdi? şimdi bile sana kötü bir şey olarak gelmiyor ki bu. ne de olsa çok ağır şiddet değilmiş. sağlıklı bir bakış açısı değil bu.Çok ağır şiddete ugrasam zaten bir daha görüşmezdim herhalde. Ama dedim ya gözüme perde inmiş. Beni sinirlenince itip kaktiginda ay aşkım iyi yaptın demiyordun elbette kavga kıyamet ayrılıyordum. Ama aynı şirkette aynı bölümdeyiz. Ertesi gün bir şekilde yumusuyordum. Annemi ariyordu agliyordu. Çok sinirlendim senin de suçun vardi diyordu. Tamamen aşkın gözü kördür durumu
Yanlış anlamışsınız. Kurtuldugum için değil. Salak yerine konup benleyken de onla olduğuna ve sonunda seni sevmemişim zaten demesine uzuluyorumnedense yazdıklarının gerçek olmadığını düşündüm zira tartaklanmaktan, aşağılanmaktan kurtulduğu için bir insan üzülür mü bilemedim.
Hayır zaten okuyorum evlilik meraklısı değilim. Ama ilk kez birini sevmiş biri olarak son kişinin o kalmasını istemiyorum. O başkasıyla mutlu olabiliyor. Ben de olmak istiyorum. Çünkü başka türlü içimdeki duygu gitmiyor. O sözde çok aşık haliyle bile başkasını bulunca beni unutabildiyse ben de bulmak istiyorumbende şans yok evlenir mutlu olur ne demek? hala onunla olmak niye istiyorsun gerçekten anlamadım, lütfen biri bunu bana anlatsın. bir de evde kalmak diyorsun. bir kadının bu hayatta evlenmek başka yapabileceği şeyler de var. evlenmek bir meziyet değil, gereklilik değil bunu kavrayın artık. evlenme. kendini geliştir. insanlığa faydalı bir şeyler yap, kafa yapını değiştir lütfen.
çok ağır şiddetten kasıt nedir? hastanelik olmak mı? zaten bunu yapan onu da yapar merak etme. aşktan gözün kördür anlarım ama seninki öyle bir şey değil. şu an bile şiddetin dozunu ölçüyorsun. hadi o zaman aşktan gözün kördü, peki ya şimdi? şimdi bile sana kötü bir şey olarak gelmiyor ki bu. ne de olsa çok ağır şiddet değilmiş. sağlıklı bir bakış açısı değil bu.
Artık stalklamasan mı acaba? Sinirlerini bozmaktan başka bir işe yaramaz. Tüm yaşadıklarını tecrübe olarak kabul edip ona göre hayatına devam etmelisin. Bunlar sayesinde artık hayatına yeni birini aldığında daha temkinli olacaksın. Biraz da bu açıdan bakEvet an itibariyle instagram biyografisine söz koymuş. Benleyken de söz koymuştu ama tarih koyamıyor tabi sonra ben anlarım ne zamandır birlikte olduklarını. Artık sosyal medyaya da koyduğuna göre resmilesmisler. Çok guzel. Üzülmedim ki