Çok düşündüm, 4.5 yıllık sevgilimden bugün ayrılacağım

Kardeşine bakıyor demem aslında sadece manevi anlamda babalık maddi anlamda yaşları ufak değil. Mesela kardeşi nişanlandı her şeye koştu bir baba gibi. Söyledim ailemi anlattım ben ona benim ailem gezmeye tozmaya karşı dedim. Sevgililikten anlamaz onlar dedim, adı konsun isterler dedim.

Çocuk daha rahat ailede buyuduyse ki bence öyle sizin aile ona cok kurallı geldi ve bunaldı.
O yuzden çekimser kaldı.
Evet hep böyleydi hatta ona biz çok farklıyız demiştim ama o kabullenmek istemiyordu bunu. Benim ailem daha muhafazakar kalıyordu her zaman sonrada patladı zaten.

Erkek arkadaşınız bir heves gelip, iş ciddiye binince yan çizmeye başlamış.
Sizin yerinizde olsam çok seviyorsam ve sevildiğimden de eminsem korkularının üstüne gitmeyip dediği gibi sene sonuna kadar beklemek.
Ailenize de bunu belirtin, sene sonu diye.
Sene sonu da olmaz ise işte o zaman iş değişir.
Ama baskı ile ayrılma tehditi ile takacağınız yüzük ikinizi de güldürmez.

Ben her şeyi alttan aldım bana dedi ki maddiyat konusunda korkuyorum. Peynir ekmek yeriz ne olcak dedim yani bu kafaya da giren bir insandım. Asıl o beni ailemin karşısına çıkarak ortada bıraktı.
Siz hayal aleminde yaşıyorsunuz. İki gönül bir olunca samanlık seyran falan olmuyor artık. Adam mantıklı davranmış maddiyatı düşünerek.

Benim ayrılma nedenim beklemesi de değil inanın. Beni seni seviyorum ağlama diye telkin edip 3 haftadır aramaması. Ben bu dengesizlikte boğuluyorum.

Gezmeye tozmaya karşılar ama 4,5 yıldır ilişkiniz var. Çokta ciddiye almamış olabilir söylediklerinizi. Ne olursa olsun düzgünce konuşması lazımdı böyle kaçması değil. O konuda sonuna kadar haklısınız. Diğer konularda hala erkek arkadaşınızı haklı buluyorum, bu kadar ısrar, baskı herkesi kaçırır. Ben neyin içine çekiliyorum böyle hissi uyandırır.

Babam bilmiyordu tanışınca öğrendi sadece. Annem biliyordu ama kimseye görünme diyordu. Adım çıkardı onlara göre biriyle geziyor diye.

ya senin ailen belli çocuğun durumu belli
bence gidin peynir ekmekle idare edecek birini bulmak yerine işinde gücünde size emek verecek birini bulun.
O da kendini kurtaracak para kazanınca, kendini hazır hissedince kendine uygun biriyle evlensin.
Kimse kimseyi zorlamasın. Çünkü evlenince de sorunlar oh evlendik bitti olmuyor.
bence çocuk gerçekten haklı kendince sizin de kendinize ait bir hayatınız var.
Olmamış uymamış demek ki
kimseyi bu kadar zorlamanın, sinir krizleri geçirmenin bir manası ve faydası yok.
buna da razıyım şuna da razıyım demek gerçekçi gelmiyor bana zaten.

Ona rağmen 4 yildir adamka berabersin. Hem aileni, hem kendini küçük düsürdün.

Kardeşinin nişaninsa koşturmasini bile kiskandin. Adama çok hak verdim. Bu kadar beklentili ve cahil aile ve kiz ile bende oğraşamazdim.

Niye kıskanayım bu ona fazladan yorgunluk kattı bu görev ben bunu söyledim. Ben sevdiğim için beraberdim bu adamla ama aileler işin işine girince aynı olmadı.

Sorun maddiyat olsa daha mantıklı da düşünebilirdim ama değil aslında. Ben hazırım dedi. Tanışmadan önce ben söze de nişana da hazırım dedi.

Sizi üzmek istemem ama siz baştan konuşmadınız mı arkadaşınızla bizde tanışma olduktan sonra adım atılır diye.
Eğer bunları konuşmadıysanız haksızsınız çünkü erkek arkadaşınız tanışmaya gelmiş hemen adını koyacaz dememiş sene sonunda demiş zaten ailenize.
Açmaması da telefonu galiba baya üstelemişsiniz oda daha fazla ilişkiniz yıpranmasın diye açmamıştır. Belirsizlik tabi ki kötü ama önce siz bir toparlanın ne istediğinize karar verin sonra sürekli yazarak olmaz kırıcı şeyler söylemeyin sonra tamiri zor olur. Bir açıklaması vardır yazmamasının.

Sorun maddiyat olsa daha mantıklı da düşünebilirdim ama değil aslında. Ben hazırım dedi. Tanışmadan önce ben söze de nişana da hazırım dedi.

hazır değilmiş demek ki
baksana sorumsuz, sözünün arkasında durmayan adam ben senin ailenle yapamayacağım deyip 3 haftadır arayamayabiliyor
demek ki gayet sözünün arkasında durabiliyormuş isteyince.
Ben olsam ayrılık konuşması yapmaya bile tenezzül etmezdim.

Kendi kendinize gelin güvey oldunuz denemez ama sabırsız davranmışsınız denebilir.

Sene sonuna kadar bekleyip baskı kurmasaydınız keşke hem ne kaldı ki sene sonuna?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…