Çok düşündüm, 4.5 yıllık sevgilimden bugün ayrılacağım

Evlenmek istedi ama erteledi her şeyi. Bilmiyorum tuhaf bir karakter aslında ikizler burcu desem daha açıklayıcı olur sanırım.
Burçlardan anlamam, ben de ikizler burcuyum. İlgisi var mı bilmiyorum ama bir şeye zorlanırsam bir başkası tarafından yapacağım varsa da yapmam. Baskı sevmiyorum. Ve evet her şeyi zamana yayarak yapmak isterim. Her konuda yavaş ve sağlam adımlarla ilerlerim.

İlişkinizin öncesini bilmiyorum. Ne sorunlar yaşadınız, bu kadar yılda buraya nasıl geldiniz bir fikrimiz yok doğal olarak. Ama bu konuda sevgilinizi haklı buldum ben.

Aşırı değersiz hissediyorum zaten bu bana doğuştan yapışan bir şeydi. Sevdiğim adam da böyle yapınca ne yapacağımı bilmiyorum.

yani siz de kendinizi acımaya yer arıyorsunuz
hepimiz sevdiğimizden ayrıldık, o zaman hepimizin öz güveni yerle bir olsaydı.
Hatta dünyadaki herkes sevdiğinden ayrıldı, adriana lima aldatıldı
bu şekilde olsaydı kendine güvenen insan dünyada kalmazdı...

Ben her şeyi alttan aldım bana dedi ki maddiyat konusunda korkuyorum. Peynir ekmek yeriz ne olcak dedim yani bu kafaya da giren bir insandım. Asıl o beni ailemin karşısına çıkarak ortada bıraktı.

Bana mi tuhaf geliyor kiz tarafinin bu kadar israrci olmasi.. yani herkese yaymasi vs cok cirkin bence.. sanki sen degersizsin ve seni kakalamaya calisir gibi bir hava veriyor.. -ki erkek nasil kismet ariyorsa kadinda arayabilir ama Turk aile yapisi buna musait degil.. bencede ayrilin cunku suyu cikmis

Bu acele, adını koyalım, bir adım atalım, ailemle tanış, aileler tanışsın, tanışıldı yüzük takılsın, yüzük takıldı nikah yapılsın, istemeye gelin talep talep talep. Kızlardaki ve kız ailelerindeki “adamı kaçırmayalım” davranışlarına bir anlam veremiyorum. Ailenle konuşmuş yıl sonuna kadar demişsiniz zaten. 3 ay 5 ay hatta 1 yıl geç olunca ne oluyor. Ne oluyor gerçekten merak ediyorum. Bir an önce evlenince kazancınız ne olacak işte sadece böyle antipatik olmuşsunuz.

Belki o da senin ailenle tanışınca senin aileni sevmemiştir, tavırları, konuşmaları, beklentileri irrite etmiştir. Bu yüzden evlenme konusunu bilerek erteliyor olabilir mi? Bu kadar ısrar etmeyin belki gerçekten istemiyordur

Bence adamı boğmuşsunuz ve o da kaçmış. Zaten erkekler evlilikten korkar ailenizin tavrı da adamı uzaklaştırmış. Anne baba ayrı olmasına da ailenizin beğenmedim ailesini demesi enteresan benim de annem babam ayrı görüşmüyorlar kesinlikle ama bu evlenirken hiç problem olmadı annemizi babamızı seçme şansımız yok malesef nasıl bir çirkin bakış açısı bu.
3 hafta konuşmadıysanız sizde aramadınız demek ki. Belki o da sizin gibi kendini değersiz hissetmiştir. Kavga etmeden konuşarak olayı çözmelisiniz. Sonu iyi ya da kötü olabilir ama en azından ayrılırken karşı tarafında ne hissettiğini düşündüğünü bilirsiniz

Amin çok teşekkürler, aslında beni böyle olması korkuttu ileri de daha da hayal kırıklığı yaşarım diye düşündüm. Seneye mayıs da evleniriz gibi koşuyordu ama bu kadar erteleyen adam ee ben söz vermedim ki diyerek onu da yapmayacaktı.

Ben her şeyi alttan aldım bana dedi ki maddiyat konusunda korkuyorum. Peynir ekmek yeriz ne olcak dedim yani bu kafaya da giren bir insandım. Asıl o beni ailemin karşısına çıkarak ortada bıraktı.
Güzel kardeşim sen benimle evlen nooolur evlen diye diye kaçırmışsın adamı. Kim olsa tedirgin olur korkar. Çözüm aramak yerine peynir ekmek yeriz demek ne?

Aşırı değersiz hissediyorum zaten bu bana doğuştan yapışan bir şeydi. Sevdiğim adam da böyle yapınca ne yapacağımı bilmiyorum.
Öncelikle siz kendınızı degerli kılacaksınız. Karsıdan beklemeyı bırakın. Bir de böyle düşün düşün kendini gerçekleştiren kehanet gerçekleşir, olumsuz düşüncelerini pekiştirecek durumlar yaratırsın.Önce siz kendinizi sevin ve kendinize deger verin, vakit ayırın bakın o zman karsıdakıleri hem umursamayacaksınız.

Ben size hak verdim. Adam aile yapınızı bile isteye tanışmak istemiş , madem öyleydi şartlarını buna uygun hale getirecekti. Tanışmaya gelmeden önce kendi ailesini ayarlamalıydı. Tanışma esnasında da ailene tarih verip bu tarihte ailem tanışmak istiyor veya ailemin bu bu problemleri yüzünden tanışmasız isteme yapsak uygun olur mu diye sormalıydı. Seni ailene karşı mahcup etmeye hakkı yok. O yüzden salla bu herifi bence.

Sordum çok sevdim aileni çok samimiler dedi. Olumsuz tek laf etmedi. Sen de ailemle tanış dedi. Ben evet isteyen tarafım ve hayır olmaz demedim tamam tabi tanışırım dedim. İstese yapardı her şeyi.

Bugün yapacağım her şeyi açığa kavuşturup yoluma bakarım en azından.

Maalesef bu benim en büyük yaram kendimi değersiz hissediyorum. O yüzden bana ilgi gösterene de aşırı değer veriyorum.

İş ciddiye binince etmek arkadaşınız korkmuş bence.

Evet beni attı ailemin önüne ve kayboldu şimdi. Aslında birikmiş yorgunluk var içimde.

Ben ailemle sevgilim, arkadaşım herkesi tanıştıran biriydim. Eşim taa üniversitedeyken bir kız arkadaşı olduğunu söylemiş annesine, kadının dilinden düşmemiş. Sürekli sormuşta sormuş. O yüzden biz evleniyoruz diye karar verdikten sonra ailesiyle tanıştırdı beni. Kendi ailesini bildiği için ona göre adım attı. Benim annem aileler tanıştıktan sonra ay bunlar ciddiymiş diyebildi, zor kabullendi

siz bunları net ve açıkça konuşmadınız mı? Tanışmak istiyorsun ama hemen aksiyon bekler bizimkiler, ne zaman olacağını biz netleştirelim o zaman tanışırsın demediniz mi? 5 kardeşine babalık yapıyor diyorsunuz, çok zor bir durumda olmalı şuanda. Bir yandan aileniz ve sizin beklentileriniz bir yandan kök ailesi hala ona muhtaç. Adam kafayı yemesinde ne yapsın. İşi, geliri ne durumda. Siz çalışıyor musunuz, ona destek olabilir misiniz? Aramaması, sormaması çok yanlış ama çok çaresiz hissediyor olmalı şuan.

Sordum çok sevdim aileni çok samimiler dedi. Olumsuz tek laf etmedi. Sen de ailemle tanış dedi. Ben evet isteyen tarafım ve hayır olmaz demedim tamam tabi tanışırım dedim. İstese yapardı her şeyi.
Ben de ilk tanışmada eski eşimin ailesi hakkında olumsuz şeyler söylemedim ama görgüsüz ayı gibi bir aileydi. Bazen her şey açıkça söylenemiyor. Ama bu ısrarınız, “illa beni al, illa evlen, nooolur evlen, koca, düğün, gelinlik.” diye histeri krizlerine girmişcesine gözünüzün bir şey görmemesi yanlış anlamayın ama “kendini yamayan” kızların davranışı olarak görülür. Onayladığım için değil, dışarıdan görünen bu olduğu için söylüyorum. Zamana bırakın. Israrınız çok çirkin görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…