- 31 Temmuz 2020
- 19.759
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Biz devam yalnız savaşçı Burcum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Helal sana gram gram gidiyor bende bu 2 hafta çok yedim 1.5 kilo aldım yagdan hemde . Diyetisyen listeyi yapıştırdı elimeYine kimse yok 1 hafta daha ara vericem
Kaç kgsin kanki?
Helal sana gram gram gidiyor bende bu 2 hafta çok yedim 1.5 kilo aldım yagdan hemde . Diyetisyen listeyi yapıştırdı elime
Günaydin ve yumruk geliyor tebrikler kanki, super vallaGünaydın canlarım
Handecim gider ya inşallah koruma döneminde hepimiz başarırız en zoru o
Bozacım 72.2 dün sabah bugün de 72.4
Öğün sayımı 5e düşürcem kızlar
Teşekkürler cnm sen de 60lara inersin bence sana da tebriklerGünaydin ve yumruk geliyor tebrikler kanki, super valla
Ulen kırk yılın basi seni gectim, bırak da arayi acayimben seni zayiflatiyorum resmen enerji kaynagin boza
Sorma canım tatile gittik hataya adamlar gece dondurmalı künefe yiyolar ne yalan söyleyeyim düzgün beslenemedim.Anam yine dağılmış herkes
Sağol. GeçiyorTeşekkürler cnm sen de 60lara inersin bence sana da tebrikler
Dedim burcu,yiyerek veremiceksen verme en azından ilk seviyede ama verdim şükür cnm net 2.1 kg geçen hafta
Bu hafta 5 öğüne geçtim bakalım ne kadar indirebilirsem
Senin planın ne bu hafta
Sağol enerjin için canım benim umarım benden de sana geçiyodur
Canım ben de yedim bayağı ama veriliyor yine de yeter ki bilelim neyde ne var ne yokSorma canım tatile gittik hataya adamlar gece dondurmalı künefe yiyolar ne yalan söyleyeyim düzgün beslenemedim.
Canım belki vererek dönersinSağol. Geçiyor
planim sindilik yok. Bu hafta gecsin, onumuzdeki ay İstanbul a gitme durimumuz var, ara veririm muhtemelen. Tarti da sorun olur orada. İkinci uzun arami verip sabit donerim muhtemelen
Selam canım naberHedef60kgolmak canım günaydın