- 19 Temmuz 2022
- 349
- 341
- 31
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooooohhh hiç korkma canım sen uzaklaşmaya bakohh afiyet olsun miss canim :) bende tartildim bu sabah sonunda sukur yabbime 59.8 gordum, 60 i kirdigim icin mutluyum ama bu sayi bir yandanda 60 a cok yakin cok tedirgin edici ahah bende soyle bir durum var sayi.5 ve altiysa o sayi benim icin ama sayi.5 ve ustu ise bir ustu sayiya yakin hava asiri sicak pek yiyesim de yok birsey
Afiyet olsun canım iyiii ilk öğünü yaptım yumurta haşlıcam şimdiGünaydın kızlar nasılsınız
gunaydin canim ayni ben gene ofisteyim kole calisiyo :) sen nasilsinGünaydın kızlar nasılsınız
Bizde hastaneden geldik kv ile ona kahvaltı hazırladım o yedi bende cay içiyorum canım sen ne işle meşgul düngunaydin canim ayni ben gene ofisteyim kole calisiyo :) sen nasilsin
Valla bende bugün yine içmeye devamAfiyet olsun canım iyiii ilk öğünü yaptım yumurta haşlıcam şimdi
Sen nasılsın
Ben de avm ye gidicem annemlegunaydin canim ayni ben gene ofisteyim kole calisiyo :) sen nasilsin
canim ben Amazonda calisiyorum hesap sagligi ekibindeyim musterilerle butun gun telefondayim, sen napiyorsun kizlar siz calisiyomusunuz neler yapiyosunuzBizde hastaneden geldik kv ile ona kahvaltı hazırladım o yedi bende cay içiyorum canım sen ne işle meşgul dün
TamamValla bende bugün yine içmeye devam
aaa ankaradamisin, ben hic gitmedim ankaraya esim ankarali bu sene ilk defa gidicemBen de avm ye gidicem annemle
Kolay gelsin canım
Ankara güzel ya hava iyi şükür ☺
Canım ben ev hanımıyım evdeyim çocuklarla öyle işte sen hangi sehirdesincanim ben Amazonda calisiyorum hesap sagligi ekibindeyim musterilerle butun gun telefondayim, sen napiyorsun kizlar siz calisiyomusunuz neler yapiyosunuz
Canım Ankara'nın neresindesinBen de avm ye gidicem annemle
Kolay gelsin canım
Ankara güzel ya hava iyi şükür ☺
Bekleriz canım sen hangi şehiraaa ankaradamisin, ben hic gitmedim ankaraya esim ankarali bu sene ilk defa gidicem
Çankaya cnm sen hangi şehirCanım Ankara'nın neresindesin
Canım ben ev hanımıyım evdeyim çocuklarla öyle işte sen hangi sehirdesin
tr de yasamiyorum canlar ben, barcelonada yasiyorum ben gurbetciyimBekleriz canım sen hangi şehir
Ben izmirdeyim ama Ankara'ya gelmiştim güzel sehirÇankaya cnm sen hangi şehir
Oda guzeltr de yasamiyorum canlar ben, barcelonada yasiyorum ben gurbetciyim
Günaydin. Afiyet olsun.iyiyim şükür sen?Günaydın kızlar nasılsınız
OooÇankaya cnm sen hangi şehir