- 26 Temmuz 2021
- 662
- 652
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
kızlar nasıl geçti haftanın ilk günü ben sadece öğlen yediğimle duruyorum akşam ne yerim belli değil canım pek bi şey istemiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim orta canım normal doyduğum gün oluyor karnım birazcık daha indi ☺kızlar nasıl geçti haftanın ilk günü ben sadece öğlen yediğimle duruyorum akşam ne yerim belli değil canım pek bi şey istemiyor
Ama o su orucunu ben yapıyorumtabikide 1 ayda boyle birsey olmasi imkansiz, zaten olmasinda 1 ayda almadikki bu kilolari biz, sacma sapan su oruclari yapip evet bir ayda erinir ama o zamanda sagliktan olunur. Bir ay diye kucumsemek sacma hic sikmayin siz caninizi istanbulda bir gunde feth edilmedi :) zaman alicak ama olucak siz lutfen moralinizi motivasyonunuzu bozmayin :) biz bburdayiz yapariz
Ama ayran meyve vs de tüketiyorsun cnmAma o su orucunu ben yapıyorum
Normalde meyve yok ama ben çok kötü oluyorum tabiki erik yarım şeftali karpuz yada salatalık yiyorum ama 1 tane gerisi kahve su soda sütlü kahve Buzlu ayran bitki çayıAma ayran meyve vs de tüketiyorsun cnm
Tabi canım enerji verir hemNormalde meyve yok ama ben çok kötü oluyorum tabiki erik yarım şeftali karpuz yada salatalık yiyorum ama 1 tane gerisi kahve su soda sütlü kahve Buzlu ayran bitki çayı
Nasıl hissediyorsun cnmŞuan oruç tutuyorum niyetliyim yanı izmirin sıcağında bide sadece sıvı şeyler içtim dün akşam bide 1 dilim karpuz
Berbat derecede susadım hiç ama hiç acıkmadım ama çok felaket susadım yani artık nasıl anlatayım sizeNasıl hissediyorsun cnm
Allah kabul etsinBerbat derecede susadım hiç ama hiç acıkmadım ama çok felaket susadım yani artık nasıl anlatayım size
Sahur yapmıyorum ki uyumadan önce içmeyi bırakıyorumAllah kabul etsin
Sahurda mı ayran içsen tuzsuz
Ama yine susarsın tabi kışın bile oruçta susanıyor canım
İyiyim cnm kahve keyfi yaptım ilk öğüngunaydin kizceler nasilsiniz?
ohh afiyet olsun miss canim :) bende tartildim bu sabah sonunda sukur yabbime 59.8 gordum, 60 i kirdigim icin mutluyum ama bu sayi bir yandanda 60 a cok yakin cok tedirgin edici ahah bende soyle bir durum var sayi.5 ve altiysa o sayi benim icin ama sayi.5 ve ustu ise bir ustu sayiya yakin hava asiri sicak pek yiyesim de yok birseyİyiyim cnm kahve keyfi yaptım ilk öğün
Sen nasılsın