• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok değersiz hissediyorum

Duygusalım diyen ve gerçekten de duygusal olan erkekler genelde aldatıyor Allah affetsin :KK51: Yani elemanın sadece sana duyguları olmuyor başkalarına da oluyor:halay:Hele ki su burcuysa kaçın su burcu erkeği dimdirekt aldatır.
Yengeç ve balık erkekleri hakkında çok şey duyuyorum ben de. Hatta onedio'da bir anket yapmışlardı en çok can yakan erkek diye, kızların çoğu balık ve yengeci seçmişti şaşırmıştım, demek ki fazla can yakmışlar.

Ha benimki başaktı, fazla duygusal değildi ve aldatmadı da ne oldu. Bu sefer de fazla robotik diye ayrılmak durumunda kaldım. Her şeyin fazlası zarar, duygular dengede olmalı

Duygusalım diyen ve gerçekten de duygusal olan erkekler genelde aldatıyor Allah affetsin :KK51: Yani elemanın sadece sana duyguları olmuyor başkalarına da oluyor:halay:Hele ki su burcuysa kaçın su burcu erkeği dimdirekt aldatır.
Evet adam ota böcege yukseliyor. Boyle tipler cenesiyle karsi tarafi iyi de manipule ediyor. Kadinlar saniyorki beni hayatta kimse bu kadar sevemez. Ama gercek degil. Adamin kendi kendine duygulari kabariyor, cosuyor saniyorsunki o duygulari ben kabartiyorum. Halbuki adam o halde hangi disiyi gorse asik olacak zaten.

Yengeç ve balık erkekleri hakkında çok şey duyuyorum ben de. Hatta onedio'da bir anket yapmışlardı en çok can yakan erkek diye, kızların çoğu balık ve yengeci seçmişti şaşırmıştım, demek ki fazla can yakmışlar.

Ha benimki başaktı, fazla duygusal değildi ve aldatmadı da ne oldu. Bu sefer de fazla robotik diye ayrılmak durumunda kaldım. Her şeyin fazlası zarar, duygular dengede olmalı
Kova ve yay erkeği şerroluğunu geçebilirler mi, sanmam :KK53:

Evet adam ota böcege yukseliyor. Boyle tipler cenesiyle karsi tarafi iyi de manipule ediyor. Kadinlar saniyorki beni hayatta kimse bu kadar sevemez. Ama gercek degil. Adamin kendi kendine duygulari kabariyor, cosuyor saniyorsunki o duygulari ben kabartiyorum. Halbuki adam o halde hangi disiyi gorse asik olacak zaten.
Su grubu erkekleri hiçbir zaman çekici gelmemiştir bana :KK53: Yengeç ve balığı gereksiz duygusal, alıngan, tripli ve yapışkan görüyorum, akrep de nispeten daha çekici olsa da gizemiyle, kafasındaki kurgusuyla, kıskançlığıyla, sabit fikirleriyle çok yorucu :KK53:

Çiçekler börtü böcekler araba kiralamalar falan filan muhtemelen karsidaki kadında karşılığını veriyordur çok şey etmemek lazım.
Ben erkek olsam seni seçerdim eğer ciddi düşünürsem tabi. Üzülme çok

Su grubu erkekleri hiçbir zaman çekici gelmemiştir bana :KK53: Yengeç ve balığı gereksiz duygusal, alıngan, tripli ve yapışkan görüyorum, akrep de nispeten daha çekici olsa da gizemiyle, kafasındaki kurgusuyla, kıskançlığıyla, sabit fikirleriyle çok yorucu :KK53:
Yalnız geriye burç kalmıyor. Benim burca da kötü demişsiniz, yaya demişsiniz, su grubu da komple çekici değil diyorsunuz. E geriye mıymıy kuruntulu takıntılı başak falan kalıyor. Benim ex de başaktı mesela ben de ondan olmaz diyorum. Milyonlarca insanı birkaç sn'de eledik 🤣

Yalnız geriye burç kalmıyor. Benim burca da kötü demişsiniz, yaya demişsiniz, su grubu da komple çekici değil diyorsunuz. E geriye mıymıy kuruntulu takıntılı başak falan kalıyor. Benim ex de başaktı mesela ben de ondan olmaz diyorum. Milyonlarca insanı birkaç sn'de eledik 🤣
Kadınlara laf yok, erkoları kötü dedim, yay kadınları çok eğlenceli mesela, kova eh :KK53:
En yakın arkadaşım yengeç, çok iyi anlaşırız mesela.
Işin şakası tabii, haritaya bakmak lazım, her başak her kova her yay bir değil.

Kadınlara laf yok, erkoları kötü dedim, yay kadınları çok eğlenceli mesela, kova eh :KK53:
En yakın arkadaşım yengeç, çok iyi anlaşırız mesela.
Işin şakası tabii, haritaya bakmak lazım, her başak her kova her yay bir değil.
Şimdi de bize eh dediniz teessüf ederim

Düzeltme: örnekleri düşününce kova kadınları çok eğlenceli ve komik olabiliyor, 3 tane öyle tanıdığım var 🌸

Ben de çok üzülürdüm. Evet love bombing yapıyor, evet sonrasında bunlara gücü yetmeyecek ama sonuçta yapıyor mu yapıyor. Demek ki yapmaya layık görüyor onu. Ben yenGEnC yenGEnC 'e katılıyorum bazı insanlarda o tarz bir vibe var. Giyiminden bakımından kıyafetinden de bence anlaşılır. Casual takılan birine dönere gidelim dersin. Ama sürekli mesela grand tuvalet giyinen her şeyi marka olan birine bunu yapmazsın

Ben 2,5 senedir evliyim eşimle daha geçen dönerciye gittik. Ki kendisi döner çok sever. Onda da aslında dönerciye gitmedik, avmdeydik atıştırmalık şundan yiyelim bari diyip yedik. Dışarı çıkınca şık mekanlara gitmeyi tercih ederiz genelde. Diğer türlü eve söyleriz evde yeriz dışarı çıkıyorsak değmeli açıkçası.
Bence de ilk buluşma için döner yemek şık bir davranış değil. Parası yoksa evde karnını doyursun kahve içmeye gitsinler güzel bir yere. Cileklivanilinn Cileklivanilinn sen de bu tarz şeylere okay olma bundan sonra. Her şeye tamam tamam diyen kızlar değer görmezler
Ben normalde erkeğe hesap ödetmekten hiç hoşlanmam ama ilk buluşmamızda eşime bilerek ödetmiştim bazı erkekler bunu istiyor bundan anlıyor çünkü

Benim herif kova, kızım balık, oglum terazi ben boğa, hele azcik yorum yap lütfen 🤲
Valla işin mizah ve magazin boyutu bunlar, haritanın tamamına bakmak lazım, 12 burç var, milyarlarca insan var, örneğin her boğa aynı diyemeyiz, o yüzden karıştırmayayım ben 🤭

Valla işin mizah ve magazin boyutu bunlar, haritanın tamamına bakmak lazım, 12 burç var, milyarlarca insan var, örneğin her boğa aynı diyemeyiz, o yüzden karıştırmayayım ben 🤭
Anladım hani bazen burçları yan yana görünce ooo sizden olmaz falan diyolar ya öyle bişey sandım pek anlamam burçlardan ben. ☺️

Bu senin karakterin. Sen böylesin. İstesen de farklı biri gibi davranamazsın ki...Böyle gösteriş budalalıklarına aldanma. Çağımızın hastalığı malesef bu. İnsanlar neden böyle ki? Mütevazı, utangaç, efendi kişiler yerine havalı, kaprisli, sürekli ilgi ve pohpohlama isteyenleri tercih eder? Senin kendini kötü hissedeceğim bir durum yok velhasıl güzel kardeşim. Kendi yoluna bak. Erkekler biraz şeydir. Şahsen ben erkek olsam öyle tiplerle hiç işim olmazdı.

Back