• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok değersiz hissediyorum

Yan yana olmamız yetiyordu çünkü çok seviyordum. S

Biz ilk tanıştığımızda beni dönerciye falan götürmüştü sonra çay içmiştik(

Iliskinin bilmem kacinci yili olsa tamam da yeni tanismişken yemek yemeye dönerciye gidilmez. Siz de yani yan yana olsak yeter seviyesine gelmeyin daha yeni iliskide. Hic bir erkek (durumu olmasa dahi) özendigi bir kizi ilk tanismada bulusmalarda dönerciye goturmez bence. O kadar mi parasizdi gercekten?

Benim erkek arkadasim beni ilk bulusmaya dönerciye götürseydi suan iliski yasıyor olmazdım . İlk zamanlar bile deger vermeyen ilerde hic vermez sen standardını belli etmissin zaten kendine deger vermezsen baskası neden deger versin? Yok öyle bi simiti bölüsürüz fantezileri. seni güzel bi yere yemege götürmeyecek adama cöp bile verme. Bugün simiti bölüsen yarın parası olunca simiti bölüsenle degil lüks restorana gitmek isteyenle yer o parayı. Anlatabiliyormuyum?

Iliskinin bilmem kacinci yili olsa tamam da yeni tanismişken yemek yemeye dönerciye gidilmez. Siz de yani yan yana olsak yeter seviyesine gelmeyin daha yeni iliskide. Hic bir erkek (durumu olmasa dahi) özendigi bir kizi ilk tanismada bulusmalarda dönerciye goturmez bence. O kadar mi parasizdi gercekten?
Döner ucuz mu ki? Biz geçen gün eşimle dönerciye gittik, 800 lira harcadık. İlk buluşma için az mı?
En son 15 sene önce falan ilk buluşmaya gittim, unutmuşum bu işleri 🙂

porsche kiraladi diye etkilenecek kiz diger gunler metrobuse akbil basinca itip gecmeyecek mi adami😅 gereksiz bir sey yapmis bence.
sevgilim hep şey iddia eder; avrupada yaygin olan ilk bulusmada kimsenin hic para harcamayacagi bir etkinlik tercih edilmesiymiş. yürüyüş yapmak / evde film izlemek gibi secenekler uygun olurmuş. ilk bulusmada şık bir yere yemege götüren - hele ki hesabin tamamini ödeyen erkekler cok cringe bulunurmus, "iyy maço!!" falan modunda olurlarmis kizlar. hatta yakin bir arkadasi ilk andan "sana karsi hislerim var, senden cok hoslandim" modunda romantik hislere bürünen biriymis adam 30unu gecti daha bir sevgilisi bile olmamis. böyle yaparak, ilk bulusmada bir sey ismarlayarak falan kadinlari kendinden uzaklaştiriyormus 😅😅😅
kulturden kulture degisiyor iste bizde de donerciye götürse elestiriyoruz :)

Merhaba
Daha önceden konuştuğum biri vardı hatta anlatmıştım burda iletişim kötü bitti diye.
Biz ilk tanıştığımızda beni dönerciye falan götürmüştü sonra çay içmiştik(gayet normal bence) buluşmalarda da genelde zincir kahvecide falan olurdu. Bunlar benim için normal. Yan yana olmamız yetiyordu çünkü çok seviyordum. Sevdiğim için de biraz utangaçtım ona karşı. Kendiliğimden sarılamıyordum çünkü bana karşı ne hissettiğini bile bilmiyordum.
Şimdi bir uygulamada karşıma çıktı. Sevgilisi için porcshe kiralamış kızı gezdirmiş bir sürü çiçek ve hediye almış. Kız çok mutlu. Bildiğim kadarıyla bu çocuğun maddi durumu ortalama. Memur çocuğu yani.
Allah mutlu etsin ama bi üzüldüm ya. Böyle hafif utangaç ve biraz anaç olduğumdan sanırım erkeklerden pek değer göremiyorum. Gururlu biriyim aslında. Bu yüzden hep kaybettim. Kendimi değersiz hissediyorum. Görsel ya da kültürel bir sıkıntım yok. Güzel bulurlar genelde ama davranışlarım kötü sanırım. Sadece anlatmak istedim. Ağlamaklıyım.
Ayranı yok içmeye taht-ı revan ile gider s.çmaya 🤣 ya şaka mısınız? Adamın manyak olduğu buradan belli. Yarın o kızla evlenirse bir kamyon borç bulacak kız. Şükredin halinize, o da bulsun belasını. Lütfen böyle şeylerle üzmeyin kendinizi. Doğru insanın karşınıza ne zaman çıkacağı hiç belli olmaz. Böylelerinden çıkmasın zaten o doğru insan. Makul olan sizinle olan ilişkisiydi, bu değil.

Döner ucuz mu ki? Biz geçen gün eşimle dönerciye gittik, 800 lira harcadık. İlk buluşma için az mı?
En son 15 sene önce falan ilk buluşmaya gittim, unutmuşum bu işleri 🙂
Bizim ilk yemeğimiz kebapçıdadır 🤣 o koşullarda bulabildiğimiz en lüks yerdi zaten ama iki genç öğretmen olarak beni nusrete götürmeye kalkışsa müsrif bu adam, bundan bir cacık olmaz der tedbirli davranırdım. Bütçeye göre bakmak lazım bence. Hatta şu hikayede garip olan dönerci değil porche. Ülke koşulları malum, neyin kafası ki bu.

Geçenlerde bir konu vardı. Çıktıkları dönemde adam hem harcamış hem de beklentiyi yükseltmiş, evlenince kül kedisi çıkmış ortaya, kızımız ağlıyordu baba evinde standartlarım daha yüksekti aldığım makyaj malzemesine laf söylüyor, diye. Böyle mi olsun yani.

porsche kiraladi diye etkilenecek kiz diger gunler metrobuse akbil basinca itip gecmeyecek mi adami😅 gereksiz bir sey yapmis bence.

sevgilim hep şey iddia eder; avrupada yaygin olan ilk bulusmada kimsenin hic para harcamayacagi bir etkinlik tercih edilmesiymiş. yürüyüş yapmak / evde film izlemek gibi secenekler uygun olurmuş. ilk bulusmada şık bir yere yemege götüren - hele ki hesabin tamamini ödeyen erkekler cok cringe bulunurmus, "iyy maço!!" falan modunda olurlarmis kizlar. hatta yakin bir arkadasi ilk andan "sana karsi hislerim var, senden cok hoslandim" modunda romantik hislere bürünen biriymis adam 30unu gecti daha bir sevgilisi bile olmamis. böyle yaparak, ilk bulusmada bir sey ismarlayarak falan kadinlari kendinden uzaklaştiriyormus 😅😅😅
kulturden kulture degisiyor iste bizde de donerciye götürse elestiriyoruz :)

Bilmem ben yeterince avrupali değilim pasaportum olsa da. 😄
Bu konuda kendileriyle ayni düşünmüyorum. Evde film falan izleyemem ilk bulusmada aşiri sıkıcı.
Illa pahali restornt olmak zorunda degil ama.dogru durust bir plan bari olmali. Nebileyim eşimle ilk bulusmamizda motosikletle kampa gitmistik mesela bunun da oluru var. Olay lüks olmuyorsa da aklimda kalacak bir sey olmali dönerci neymiş. 😀

sevgili cilekli vanilin
eger hayatınızdaki insanlarin geneli size karsi bonkörlükten cok uzaksa belki de biraz sizinle alakalidir. bazi insanların "bu benim normalim ve ben buna layigim" vibei olur.
theblackswan theblackswan öyle mesela. ben yüzyüze tanismadim ama KKdan bildigim kadarıyla oyle bir enerjisi var ki sanmiyorum zamaninda flört ettigi adamlar "gel köşem bufede döner yiyelim" desinler. diyemezler çünkü kadının standartinin yüksek olduğu belli.
o is biraz da sizinle alakali.

ben mesela ilk bulusmada piknige bile okeyim, keyif alirim firindan ekmek manavdan domates salatalık alip yesillikte kendimiz kesip yemekten😂😂 o yuzden pekala beni doner yemeye goturebilirler, cekinmezler:))) ama degersizlik hissi yasamam çünkü benim gözümde değer para harcamak ile cok da alakali degil, cok baska standartlarim var erkeklere dair.
sevgilim dag bayir orman ates cok sever, t*cell platinium ormanına götürdüm geçenlerde. orada ates tenekeleri var diye. gezdik dolastik hayvanlari sevdik falan, "hadi sıcak cikolata icelim" dedi, siraya girdik bir baktik ki tanesi 350 lira 😂 simdi bunu odemesinin beni sevmesiyle ne alakasi var, yazik günah. aldirmadim "iki sıcak cikolata parasina d*catlonda termos satiliyor, bosver termos alir kendi sicak çikolatamizla geliriz" dedim 😂 yetmedi bir de k* dünyasından bir buyuk kavanoz toz sicak cikolata aldim evine :)))
benim gözümde böyle seylerin hic degeri yok. para dedigin nedir ki?

Dönerci işine çok yorum gelmiş de bu olay kaç yaşlarında oldu o da önemli. 20lerin başında bence gayet normal neden olmasın, çoğumuz hazırlık lisans belki yüksek derken 24 25e kadar tam zamanlı ise giremiyor. 20lerin sonu 30lar itibariyle durum değişebilir tabi ki.

• Beğen
Reactions: Gao
Bizim ilk yemeğimiz kebapçıdadır 🤣 o koşullarda bulabildiğimiz en lüks yerdi zaten ama iki genç öğretmen olarak beni nusrete götürmeye kalkışsa müsrif bu adam, bundan bir cacık olmaz der tedbirli davranırdım. Bütçeye göre bakmak lazım bence. Hatta şu hikayede garip olan dönerci değil porche. Ülke koşulları malum, neyin kafası ki bu.

Geçenlerde bir konu vardı. Çıktıkları dönemde adam hem harcamış hem de beklentiyi yükseltmiş, evlenince kül kedisi çıkmış ortaya, kızımız ağlıyordu baba evinde standartlarım daha yüksekti aldığım makyaj malzemesine laf söylüyor, diye. Böyle mi olsun yani.
Ya ben kebap döner hamburger seviyorum zaten. Bana bunlarla gelsin 😂
Ben babamın evinde porscheye binmedim. Şimdi de binemem yani yakışmaz olmaz. Davul bile dengi dengine.
O konuyu hatırlıyorum. Çok etkileşim almıştı.

Merhaba
Daha önceden konuştuğum biri vardı hatta anlatmıştım burda iletişim kötü bitti diye.
Biz ilk tanıştığımızda beni dönerciye falan götürmüştü sonra çay içmiştik(gayet normal bence) buluşmalarda da genelde zincir kahvecide falan olurdu. Bunlar benim için normal. Yan yana olmamız yetiyordu çünkü çok seviyordum. Sevdiğim için de biraz utangaçtım ona karşı. Kendiliğimden sarılamıyordum çünkü bana karşı ne hissettiğini bile bilmiyordum.
Şimdi bir uygulamada karşıma çıktı. Sevgilisi için porcshe kiralamış kızı gezdirmiş bir sürü çiçek ve hediye almış. Kız çok mutlu. Bildiğim kadarıyla bu çocuğun maddi durumu ortalama. Memur çocuğu yani.
Allah mutlu etsin ama bi üzüldüm ya. Böyle hafif utangaç ve biraz anaç olduğumdan sanırım erkeklerden pek değer göremiyorum. Gururlu biriyim aslında. Bu yüzden hep kaybettim. Kendimi değersiz hissediyorum. Görsel ya da kültürel bir sıkıntım yok. Güzel bulurlar genelde ama davranışlarım kötü sanırım. Sadece anlatmak istedim. Ağlamaklıyım.
Erkekler kendisine insan gibi davranılmasından hoşlanmazlar. Tüm mesele bu.

Ya ben kebap döner hamburger seviyorum zaten. Bana bunlarla gelsin 😂
Ben babamın evinde porscheye binmedim. Şimdi de binemem yani yakışmaz olmaz. Davul bile dengi dengine.
O konuyu hatırlıyorum. Çok etkileşim almıştı.
Ben de severim kebap, döner, kumpir hatta waffl ama ben konuda bahsi geçen adamın da kızımıza dönercide randevu verdiğini sanmıyorum. Bir yerde çay kahve içilip karınlar acıkınca en yakın mekana geçilmiş de olabilir. Ki bu da gayet normal bence (fakir ruhluyum kabul 😅 ama çıktığım her erkek de kıymetimi bildi, hiç kaoslu ilişkim olmadı, kısa da olsalar gayet sınırlarına uyulan bir gençkızdım) ha dönercide buluşulduysa kızımız ne söylese haklı. O zaman usturuplu bir kebapçı tercih edebilirdi yani 🤣

Benim erkek arkadasim beni ilk bulusmaya dönerciye götürseydi suan iliski yasıyor olmazdım . İlk zamanlar bile deger vermeyen ilerde hic vermez sen standardını belli etmissin zaten kendine deger vermezsen baskası neden deger versin? Yok öyle bi simiti bölüsürüz fantezileri. seni güzel bi yere yemege götürmeyecek adama cöp bile verme. Bugün simiti bölüsen yarın parası olunca simiti bölüsenle degil lüks restorana gitmek isteyenle yer o parayı. Anlatabiliyormuyum?

Bilmem ben yeterince avrupali değilim pasaportum olsa da. 😄
Bu konuda kendileriyle ayni düşünmüyorum. Evde film falan izleyemem ilk bulusmada aşiri sıkıcı.
Illa pahali restornt olmak zorunda degil ama.dogru durust bir plan bari olmali. Nebileyim eşimle ilk bulusmamizda motosikletle kampa gitmistik mesela bunun da oluru var. Olay lüks olmuyorsa da aklimda kalacak bir sey olmali dönerci neymiş. 😀
Dönerci deyince akla ne geliyor, merak ediyorum. Avmlerde , çarşıda vb çoğu yerdeki zincir restoranlarda döner vb çeşitleri bulunuyor. Alternatif ne olmalı sizce ?

Menüde fiyat bilgisi bulunmayan bir restoran mı mesela tercihiniz ?

Dönerci deyince akla ne geliyor, merak ediyorum. Avmlerde , çarşıda vb çoğu yerdeki zincir restoranlarda döner vb çeşitleri bulunuyor. Alternatif ne olmalı sizce ?

Sıkıcı ve özensiz geliyor dönerci diyince. Insan dönerciye neden oturur acikir ve doymak icin oturur keyif icin sohbet etmek ortamin verdigi enerji icin dönerciye giden var mi? 🙄
Pahali olmayan keyifli bir mekan bulsaymiş o da olurmus.

Ortalama dönerci, 2 yetişkin 1 çocuk, çorba-iskender-tatlı 2600 tl verdik 2 hafta önce. Söylemeye gerek yok alkol vs yoktu.
Asla hak etmiyordu gözümde.

Üst segment balıkçı, 6 meze, 3 balık, ara sıcak, alkol, tatlı, bakıcı, vale 7200 tl verdik haftasonu. Sonuna kadar hak ediyordu.

İkincisi ilk buluşma için gereksiz abartılı, 20'li yaşlardaki flörte uygun bile değil.

Konuya dönmek gerekirse de bu durumdan keyif almadığın için söylüyorum onu da, standardın olsun. Ben onu tüketmiyorum, ben onu kullanmıyorum diye çevirmeyi bil insanları.

Ayrıca şu da var, memur adamın porsche kiralaması bayağı ezik bir hareket, özenme yani ona.

Valla kusura bakma da dönerciye götürecegine orta segment cafe/ restoranlar var
Bigchefs, cookshop, midpoint gibi. Cogu yerlerde de subesi var. Onu gectim midpointte bi icecek tatlı ısmarlasa ona da okeyim. Ama avm lerin yemek katındaki döner zinciri olurmu allah askina? 5 yıllık evli cift mi bunlar ? Ayda sevgilinizle vakit gecirmeye ayıracagınız para yoksa oturup calisacaksınız sevgili yapmayacaksınız bukadar basit. Kaldı ki herif baska kıza yedirmesini biliyor?

Merhaba
Bu duygu değersizlik olarak mı tanımadınız benim de eşim gelirinin yüzde biriyle bile bana hediye almayı akıl edemez ara ara maddi konularda bana kötü hissettirir ben ondan gelen bir şeyle mutlu olamıyorum artık yolun başında hislerinizi tanımlayıp doğru davranışı bulmanız dileğiyle

Sıkıcı ve özensiz geliyor dönerci diyince. Insan dönerciye neden oturur acikir ve doymak icin oturur keyif icin sohbet etmek ortamin verdigi enerji icin dönerciye giden var mi? 🙄
Pahali olmayan keyifli bir mekan bulsaymiş o da olurmus.

Ben katılıyorum, para değil ama kafa yormak çok önemli. Uygun fiyatlı kafeler var, uygun fiyatlı restoranlar da var. Dönerci ilk buluşma için ultra özensiz, her şeyden önce muhabbet edip 2 çift laf etmek için ambiyans gerek :) O şekilde davranan biriyle asla buluşmazdım.

biz kunefeciye gitmistik ogrenciydik ozaman .yani yaş ve paraya gore gittgin yer degisir bence

Back