• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok değersiz hissediyorum

Bence de dönerciye götürmesi verdiği değerle alakalı. Erkek arkadaşınla oturursun orda, ilk defa buluştuğun, tanımaya çalıştığın kızla dönercide oturmazsın belli bir yaşın üstündeysen. Porsche de kiralamazsın tabi. Bana olmaz ikisi de.

Yani porsche kiraladığı kıza yazık olmuş. Eninde sonunda görecek adamı zaten. Üzülecek bir şey yok sizin açınızdan. Doğru insan değilmiş, hepsi bu.

Bunun degerle, vibe la, parayla ilgisi yok. Ilk bulusmada donerci cok sacma. Universitede ogrenciyken olabilir belki. Donercide bulusmak ne ya? Butcesi el vermiyorsa oturmasi kefiyli bir cafe secebilir. Yani deliler gibi para harcamasina gerek yok kimsenin.
Ilk bulusma icin donerci secen biriyle de bulusmazdim galiba. Asiri hoslandigim ve merak ettigim biriyse bulusma yerini degistirirdim.

Bu arada ben hala bozuk atarim. Esim beni hosuma gitmeyen bir yere yemege goturdugunde ben acik acik diyorum valla; burda yemek yemek istiyorsan kendi arkadaslarinla gel, ben hoslanmiyorum diye.

Merhaba
Daha önceden konuştuğum biri vardı hatta anlatmıştım burda iletişim kötü bitti diye.
Biz ilk tanıştığımızda beni dönerciye falan götürmüştü sonra çay içmiştik(gayet normal bence) buluşmalarda da genelde zincir kahvecide falan olurdu. Bunlar benim için normal. Yan yana olmamız yetiyordu çünkü çok seviyordum. Sevdiğim için de biraz utangaçtım ona karşı. Kendiliğimden sarılamıyordum çünkü bana karşı ne hissettiğini bile bilmiyordum.
Şimdi bir uygulamada karşıma çıktı. Sevgilisi için porcshe kiralamış kızı gezdirmiş bir sürü çiçek ve hediye almış. Kız çok mutlu. Bildiğim kadarıyla bu çocuğun maddi durumu ortalama. Memur çocuğu yani.
Allah mutlu etsin ama bi üzüldüm ya. Böyle hafif utangaç ve biraz anaç olduğumdan sanırım erkeklerden pek değer göremiyorum. Gururlu biriyim aslında. Bu yüzden hep kaybettim. Kendimi değersiz hissediyorum. Görsel ya da kültürel bir sıkıntım yok. Güzel bulurlar genelde ama davranışlarım kötü sanırım. Sadece anlatmak istedim. Ağlamaklıyım.
Senin için doğru olan, sana uygun olan kişi denk geldiğinde hiçbir taktiğe, tekniğe gerek duymadan hem değer görecek hem de verdiğin değeri rahatlıkla göstereceksin, emin ol.
Senin değersizliğin değil bu, diğer kız ile birbirilerine daha uygunlarmış ki daha mutlu görünüyorlar, en donanımlı kadın bile herkes için ideal partner değildir, olamaz. Kişisel algılama bence. Karşına senin için doğru olan insan çıkmamış, henüz denk gelmemişsiniz, hepsi bu.
Dilerim çok mutlu olursun 🌸

Iliskinin bilmem kacinci yili olsa tamam da yeni tanismişken yemek yemeye dönerciye gidilmez. Siz de yani yan yana olsak yeter seviyesine gelmeyin daha yeni iliskide. Hic bir erkek (durumu olmasa dahi) özendigi bir kizi ilk tanismada bulusmalarda dönerciye goturmez bence. O kadar mi parasizdi gercekten?
Şimdi dönerci var dönerci var..

Dönerci Celal Ustanın fiyatlarını bilmiyorsunuz herhalde😅 geçenlerde biz ailece gittik hatırı sayılır bir ücret ödedik..

İlk buluşma için dönerci pek romantik değil ama oluru var..

Konu sahibi inan bu işlerin taktiği yok.

Hayatta şanslı olacaksınız, her konuda şanslı olacaksınız..

Bir de şöyle bir istisna var verici olan kızlar özellikle Cinsellikte utangaç olmayanlar saf, aklı cinsellikte olan , azıcıkta parası olan adamlara isteklerini yaptırırlar.

+ Biraz nazlı, beceriksiz, bir su şişesini bile açamayın bardağınıza suyu dolduramayın bakın erkekler nasıl etrafınızda dönüyor;)

Azla yetinmeyin bide ağlamaklı olmayın kendi kurallariniz olacak bam bam bam yoksa böyle gider.Nasil anlatayım uzun uzun kendini seven sayan kıymetini bilen çok seviliyor naz trip değil zeka .Sizde yok demiyorum sakın yanlış anlamayin biraz duygularınızı yönetmeyi öğrenin .Hem matah bişey yok kaçan golde de bu maçta da önünüze bakın fikrim bu .

MissCherryBlossom MissCherryBlossom
White Mocha White Mocha
kikelomo kikelomo
Kızlar yorumuma neden beğenmedim atınız?

Güçlü duran kadınlar, her şeyin üstesinden gelen, erkeğin bütçesini, kesesini düşünen, kuralları olan kadınlar hep şansız olur değer görmezler bu bir gerçek . İstisnalar olabilir tabi o ayrı konu.

Konu sahibi inan bu işlerin taktiği yok.

Hayatta şanslı olacaksınız, her konuda şanslı olacaksınız..

Bir de şöyle bir istisna var verici olan kızlar özellikle Cinsellikte utangaç olmayanlar saf, aklı cinsellikte olan , azıcıkta parası olan adamlara isteklerini yaptırırlar.

+ Biraz nazlı, beceriksiz, bir su şişesini bile açamayın bardağınıza suyu dolduramayın bakın erkekler nasıl etrafınızda dönüyor;)
Ben bu mesajda sunu begenmedim; cinsellik yasayan kadinlarin istediklerini yaptirdiklarina katilmiyorum. Yani deger gormek icin cinsellik yasiyorlarmis gibi ya da erkekler kendileriyle cinsellik yasadiklari icin daha cok deger veriyormus gibi bir anlam cikiyor. Buna katilmiyorum.

Konu sahibinin de guclu biri oldugunu dusunuyorum, asla konu sahibinin degeriyle ilgisi yok olayin. Zaten bir adamin bize karsi olan tavirlari bizim degerimizi belirlemez. Sadece cocugun vizyonsuzlugu bence. Porche kiralamasi da sacma, donerciye gitmeleri de.

Ben bu mesajda sunu begenmedim; cinsellik yasayan kadinlarin istediklerini yaptirdiklarina katilmiyorum. Yani deger gormek icin cinsellik yasiyorlarmis gibi ya da erkekler kendileriyle cinsellik yasadiklari icin daha cok deger veriyormus gibi bir anlam cikiyor. Buna katilmiyorum.

Konu sahibinin de guclu biri oldugunu dusunuyorum, asla konu sahibinin degeriyle ilgisi yok olayin. Zaten bir adamin bize karsi olan tavirlari bizim degerimizi belirlemez. Sadece cocugun vizyonsuzlugu bence. Porche kiralamasi da sacma, donerciye gitmeleri de.
Dediklerinizin olmasını çok isterdim..

Eğri oturalım doğru konuşalım. Diğer mesajlarımda da belirttim istisnalar mutlaka vardır..

Fakat ben bizim Ülkemizin erkeklerinden bahsediyorum.Genellemiyorum ama çoğunluk için öyle düşünüyorum. Cinselliğe açlar Cinselliği yaşadıkları kadınlara daha farklı bakıyorlar. Tabi bunda da iki uç var kimisi bu benimle bunları yaşadı kesin yol.udur deyip değer vermez kimiside tam tersi her istediğini yapmaya çalışır yada onu elde tutmak için para harcamaktan kaçmaz.

Bunlar tabi ki Konu sahibini asla değersiz kılmıyor bu onunla ilgili değil saçma sapan erkek zihniyetinden bahsediyorum.

Çok yakından tanıdığım biri vardı onun ilk kız arkadaşına gösterdiği özeni ve şimdi evli olduğu kadına göstermediği özeni anlatamam.

İlk kız arkadaşıyla pizza yemeye gitmiştik üçümüz. Kız şu şişesini, içtiği asitli içeceğin kutusunu oyy aşkımmm açabilir misin parmaklarım açıyor açamıyorum diye artırmıştı. Oğlanı görseniz nerdeyse orda kızı yiyecekti.

Seneler sonra başka bir kadınla evlendi. Kadın çalışkan, güçlü her şeyin üstesinden gelen, çocukların her şeyiyle ilgilenen bir hatun ama kocası yönünden şansı yok. Kocası kadını her şeye koşturur. Değer vermez ve bunu hiç çekinmeden yapıyor kadın da sindirmiş sesini çıkarmıyor.

Toplumumuzda erkekler iki yüzlü, adamına göre değer verip ilgileniyorlar.

Back