- 2 Nisan 2024
- 2.027
- 2.044
- 48
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Senin için doğru olan, sana uygun olan kişi denk geldiğinde hiçbir taktiğe, tekniğe gerek duymadan hem değer görecek hem de verdiğin değeri rahatlıkla göstereceksin, emin ol.Merhaba
Daha önceden konuştuğum biri vardı hatta anlatmıştım burda iletişim kötü bitti diye.
Biz ilk tanıştığımızda beni dönerciye falan götürmüştü sonra çay içmiştik(gayet normal bence) buluşmalarda da genelde zincir kahvecide falan olurdu. Bunlar benim için normal. Yan yana olmamız yetiyordu çünkü çok seviyordum. Sevdiğim için de biraz utangaçtım ona karşı. Kendiliğimden sarılamıyordum çünkü bana karşı ne hissettiğini bile bilmiyordum.
Şimdi bir uygulamada karşıma çıktı. Sevgilisi için porcshe kiralamış kızı gezdirmiş bir sürü çiçek ve hediye almış. Kız çok mutlu. Bildiğim kadarıyla bu çocuğun maddi durumu ortalama. Memur çocuğu yani.
Allah mutlu etsin ama bi üzüldüm ya. Böyle hafif utangaç ve biraz anaç olduğumdan sanırım erkeklerden pek değer göremiyorum. Gururlu biriyim aslında. Bu yüzden hep kaybettim. Kendimi değersiz hissediyorum. Görsel ya da kültürel bir sıkıntım yok. Güzel bulurlar genelde ama davranışlarım kötü sanırım. Sadece anlatmak istedim. Ağlamaklıyım.
Şimdi dönerci var dönerci var..Iliskinin bilmem kacinci yili olsa tamam da yeni tanismişken yemek yemeye dönerciye gidilmez. Siz de yani yan yana olsak yeter seviyesine gelmeyin daha yeni iliskide. Hic bir erkek (durumu olmasa dahi) özendigi bir kizi ilk tanismada bulusmalarda dönerciye goturmez bence. O kadar mi parasizdi gercekten?
Ben bu mesajda sunu begenmedim; cinsellik yasayan kadinlarin istediklerini yaptirdiklarina katilmiyorum. Yani deger gormek icin cinsellik yasiyorlarmis gibi ya da erkekler kendileriyle cinsellik yasadiklari icin daha cok deger veriyormus gibi bir anlam cikiyor. Buna katilmiyorum.Konu sahibi inan bu işlerin taktiği yok.
Hayatta şanslı olacaksınız, her konuda şanslı olacaksınız..
Bir de şöyle bir istisna var verici olan kızlar özellikle Cinsellikte utangaç olmayanlar saf, aklı cinsellikte olan , azıcıkta parası olan adamlara isteklerini yaptırırlar.
+ Biraz nazlı, beceriksiz, bir su şişesini bile açamayın bardağınıza suyu dolduramayın bakın erkekler nasıl etrafınızda dönüyor
Dediklerinizin olmasını çok isterdim..Ben bu mesajda sunu begenmedim; cinsellik yasayan kadinlarin istediklerini yaptirdiklarina katilmiyorum. Yani deger gormek icin cinsellik yasiyorlarmis gibi ya da erkekler kendileriyle cinsellik yasadiklari icin daha cok deger veriyormus gibi bir anlam cikiyor. Buna katilmiyorum.
Konu sahibinin de guclu biri oldugunu dusunuyorum, asla konu sahibinin degeriyle ilgisi yok olayin. Zaten bir adamin bize karsi olan tavirlari bizim degerimizi belirlemez. Sadece cocugun vizyonsuzlugu bence. Porche kiralamasi da sacma, donerciye gitmeleri de.
Yaa neden bogaziniz dugunleniyorki. Kendinizi kiyaslamayin. Sizin sevgiliniz de baska bir sekilde gosteriyordur sevgisini?Kırıldığınız noktaları çok iyi anladım çünkü ben de aynı duyguları hissettim.. Bana niye elle tutulur güzel hediyeler alınmadı, bana niye jestler yapılmadı gibisinden. Maalesef bizim meşrebimizde yok bir erkeği istediğimiz yola getirmek. Bu beyin konuştuğu hanımefendi onu kullanma amacında da olabilir, ya da kandırılan bir hanım da olabilir. Orasını bir Allah bir de o beyefendi bilir. Siz ya beklentilerinizi düşük tutacaksınız ya da isteklerinizi hiç çekinmeden söyleyeceksiniz. Ama utangaçlığı bir kenara atamam derseniz elden bir şey gelmez.
Ben de misal İnstagram'a bir giriyorum storyleri çeviriyorum görüyorum ki arkadaşıma sevgilisi çiçekler almış. Çok güzel diyorum belki o story de yarım saat takılı kalıyorum sonra da boğazım düğümleniyor resmen, ben niye hiç sevdiğim adamdan çiçek almadım diye hatta benim en çok papatyaları sevdiğimden bile haberi yoktur. O sormadı ben de söylemedim!
Hoşuma giden cici bici şeyler görüyorum pahalı asla değil fakat ona atmadan geçiyorum. Ya söyleyecem ya kendi kendime üzülecem.
Kısacası kendine neyi reva görürsen onu yaşarsın.
Yaa neden bogaziniz dugunleniyorki. Kendinizi kiyaslamayin. Sizin sevgiliniz de baska bir sekilde gosteriyordur sevgisini?
Bu arada iliskiniz ilerledikce isteklerinizi belli edebilirsiniz. Bunda yanlis bisey yok. Cicek seviyorsaniz, ozel gunlerde cicek almak cok hosuma giderdi demek anormal degil bence. Kendileri dusunemiyorlar demek. Instadan bu kadar etkileniyorsaniz da bu kadar cok takilmayin.
Bana da tuhaf geldi. Hatta o kadar salağım ki acaba kullanılıyor mu diyip üzülüyorum.Söylediğin şey de uç nokta gibi geldi bana.diger ekekler kimseye yapmıyor bunu.
karşı taraf adına çok düşünüyorum hep.Aslında duygusallığım beni mahvediyor diyebilirim instagram'a bu yüzden nadiren giriyorum. Girmeyince kendisi instagram'a bak diyor çünkü 20-25 reels birikmiş oluyor, onları izliyorum. Reels ler bile tam ona göre işte çiftler var ama ağırlıklı olarak kadın sevgi gösteriyor, sarılıyor falan.
O zaman daha sert bir şekilde çarpıyor gerçek. Adam bana sevgi göstermek için yok ki. Sadece kendisi sevgi görmek için var.
Ya bunlar da işte benim bakış açımdan benim kendi iç dünyam da çokça yaşadığım fırtınalar.
En son yedi ay küs kalmıştık. İki aydır tekrar konuşuyoruz ilk 2 hafta erkek gibi davranıyor (tabi ben gene isteklerimi söylemiyorum çünkü çok çekingenim o konuda, sadece sanırım geçen yıldı şu kalpli yüzükten istediğimi belli ettim, alırım yollarım dedi almadı tabi.) Sonra yine aynı tas aynı hamam işte. Ne yapalım ona da kızmıyorum başkasıyla da kendimi kıyaslamıyorum. Kendi seçimimin sonucuyla kendimi yıpratarak akıp gidiyorum bu hayatta işte.
İnşallah konu sahibi kız, başka kızlar istedikleri gibi bir davranış görebilirler.
karşı taraf adına çok düşünüyorum hep.
mesela ilk tanıştığımızda yaa fakirlik işte falan demişti. vicdanım devreye girdi cidden çok fakir falan sanıverdim. birkaç hesabı ben ödedim. erkekler yanlış anlıyor sanırım küçümsediğimi düşünüyorlar. bi de ben aşık olunca pek yakınlaşamıyorum işte..
Genellikle erkek hoşlanıyorsa harbiden fakir olsa bile söylemez çünkü kızın gözünde kendini eziklemek istemez.. Bu konu da kullanılmış olabileceğinizi düşünüyorum.
İsterseniz bahsettiğiniz adamı aklınızdan çıkarın çünkü zaten sevgilisi var. Başka bir ilişki yaptığınız da o an burda aktarıp fikir alarak ilerleyin. Onları uygulamaya çalışın olur mu :)
Olanla ölmüşe çare yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?