- 10 Ekim 2014
- 31.915
- 143.034
- 798
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Yan yana olmamız yetiyordu çünkü çok seviyordum. S
Biz ilk tanıştığımızda beni dönerciye falan götürmüştü sonra çay içmiştik(
Döner ucuz mu ki? Biz geçen gün eşimle dönerciye gittik, 800 lira harcadık. İlk buluşma için az mı?Iliskinin bilmem kacinci yili olsa tamam da yeni tanismişken yemek yemeye dönerciye gidilmez. Siz de yani yan yana olsak yeter seviyesine gelmeyin daha yeni iliskide. Hic bir erkek (durumu olmasa dahi) özendigi bir kizi ilk tanismada bulusmalarda dönerciye goturmez bence. O kadar mi parasizdi gercekten?
sevgilim hep şey iddia eder; avrupada yaygin olan ilk bulusmada kimsenin hic para harcamayacagi bir etkinlik tercih edilmesiymiş. yürüyüş yapmak / evde film izlemek gibi secenekler uygun olurmuş. ilk bulusmada şık bir yere yemege götüren - hele ki hesabin tamamini ödeyen erkekler cok cringe bulunurmus, "iyy maço!!" falan modunda olurlarmis kizlar. hatta yakin bir arkadasi ilk andan "sana karsi hislerim var, senden cok hoslandim" modunda romantik hislere bürünen biriymis adam 30unu gecti daha bir sevgilisi bile olmamis. böyle yaparak, ilk bulusmada bir sey ismarlayarak falan kadinlari kendinden uzaklaştiriyormusIliskinin bilmem kacinci yili olsa tamam da yeni tanismişken yemek yemeye dönerciye gidilmez. Siz de yani yan yana olsak yeter seviyesine gelmeyin daha yeni iliskide. Hic bir erkek (durumu olmasa dahi) özendigi bir kizi ilk tanismada bulusmalarda dönerciye goturmez bence. O kadar mi parasizdi gercekten?
Ayranı yok içmeye taht-ı revan ile gider s.çmayaMerhaba
Daha önceden konuştuğum biri vardı hatta anlatmıştım burda iletişim kötü bitti diye.
Biz ilk tanıştığımızda beni dönerciye falan götürmüştü sonra çay içmiştik(gayet normal bence) buluşmalarda da genelde zincir kahvecide falan olurdu. Bunlar benim için normal. Yan yana olmamız yetiyordu çünkü çok seviyordum. Sevdiğim için de biraz utangaçtım ona karşı. Kendiliğimden sarılamıyordum çünkü bana karşı ne hissettiğini bile bilmiyordum.
Şimdi bir uygulamada karşıma çıktı. Sevgilisi için porcshe kiralamış kızı gezdirmiş bir sürü çiçek ve hediye almış. Kız çok mutlu. Bildiğim kadarıyla bu çocuğun maddi durumu ortalama. Memur çocuğu yani.
Allah mutlu etsin ama bi üzüldüm ya. Böyle hafif utangaç ve biraz anaç olduğumdan sanırım erkeklerden pek değer göremiyorum. Gururlu biriyim aslında. Bu yüzden hep kaybettim. Kendimi değersiz hissediyorum. Görsel ya da kültürel bir sıkıntım yok. Güzel bulurlar genelde ama davranışlarım kötü sanırım. Sadece anlatmak istedim. Ağlamaklıyım.
Bizim ilk yemeğimiz kebapçıdadırDöner ucuz mu ki? Biz geçen gün eşimle dönerciye gittik, 800 lira harcadık. İlk buluşma için az mı?
En son 15 sene önce falan ilk buluşmaya gittim, unutmuşum bu işleri
Döner ucuz mu ki? Biz geçen gün eşimle dönerciye gittik, 800 lira harcadık. İlk buluşma için az mı?
En son 15 sene önce falan ilk buluşmaya gittim, unutmuşum bu işleri
porsche kiraladi diye etkilenecek kiz diger gunler metrobuse akbil basinca itip gecmeyecek mi adamigereksiz bir sey yapmis bence.
sevgilim hep şey iddia eder; avrupada yaygin olan ilk bulusmada kimsenin hic para harcamayacagi bir etkinlik tercih edilmesiymiş. yürüyüş yapmak / evde film izlemek gibi secenekler uygun olurmuş. ilk bulusmada şık bir yere yemege götüren - hele ki hesabin tamamini ödeyen erkekler cok cringe bulunurmus, "iyy maço!!" falan modunda olurlarmis kizlar. hatta yakin bir arkadasi ilk andan "sana karsi hislerim var, senden cok hoslandim" modunda romantik hislere bürünen biriymis adam 30unu gecti daha bir sevgilisi bile olmamis. böyle yaparak, ilk bulusmada bir sey ismarlayarak falan kadinlari kendinden uzaklaştiriyormus
kulturden kulture degisiyor iste bizde de donerciye götürse elestiriyoruz :)
Ya ben kebap döner hamburger seviyorum zaten. Bana bunlarla gelsinBizim ilk yemeğimiz kebapçıdadıro koşullarda bulabildiğimiz en lüks yerdi zaten ama iki genç öğretmen olarak beni nusrete götürmeye kalkışsa müsrif bu adam, bundan bir cacık olmaz der tedbirli davranırdım. Bütçeye göre bakmak lazım bence. Hatta şu hikayede garip olan dönerci değil porche. Ülke koşulları malum, neyin kafası ki bu.
Geçenlerde bir konu vardı. Çıktıkları dönemde adam hem harcamış hem de beklentiyi yükseltmiş, evlenince kül kedisi çıkmış ortaya, kızımız ağlıyordu baba evinde standartlarım daha yüksekti aldığım makyaj malzemesine laf söylüyor, diye. Böyle mi olsun yani.
Erkekler kendisine insan gibi davranılmasından hoşlanmazlar. Tüm mesele bu.Merhaba
Daha önceden konuştuğum biri vardı hatta anlatmıştım burda iletişim kötü bitti diye.
Biz ilk tanıştığımızda beni dönerciye falan götürmüştü sonra çay içmiştik(gayet normal bence) buluşmalarda da genelde zincir kahvecide falan olurdu. Bunlar benim için normal. Yan yana olmamız yetiyordu çünkü çok seviyordum. Sevdiğim için de biraz utangaçtım ona karşı. Kendiliğimden sarılamıyordum çünkü bana karşı ne hissettiğini bile bilmiyordum.
Şimdi bir uygulamada karşıma çıktı. Sevgilisi için porcshe kiralamış kızı gezdirmiş bir sürü çiçek ve hediye almış. Kız çok mutlu. Bildiğim kadarıyla bu çocuğun maddi durumu ortalama. Memur çocuğu yani.
Allah mutlu etsin ama bi üzüldüm ya. Böyle hafif utangaç ve biraz anaç olduğumdan sanırım erkeklerden pek değer göremiyorum. Gururlu biriyim aslında. Bu yüzden hep kaybettim. Kendimi değersiz hissediyorum. Görsel ya da kültürel bir sıkıntım yok. Güzel bulurlar genelde ama davranışlarım kötü sanırım. Sadece anlatmak istedim. Ağlamaklıyım.
Ben de severim kebap, döner, kumpir hatta waffl ama ben konuda bahsi geçen adamın da kızımıza dönercide randevu verdiğini sanmıyorum. Bir yerde çay kahve içilip karınlar acıkınca en yakın mekana geçilmiş de olabilir. Ki bu da gayet normal bence (fakir ruhluyum kabulYa ben kebap döner hamburger seviyorum zaten. Bana bunlarla gelsin
Ben babamın evinde porscheye binmedim. Şimdi de binemem yani yakışmaz olmaz. Davul bile dengi dengine.
O konuyu hatırlıyorum. Çok etkileşim almıştı.
Iliskinin bilmem kacinci yili olsa tamam da yeni tanismişken yemek yemeye dönerciye gidilmez. Siz de yani yan yana olsak yeter seviyesine gelmeyin daha yeni iliskide. Hic bir erkek (durumu olmasa dahi) özendigi bir kizi ilk tanismada bulusmalarda dönerciye goturmez bence. O kadar mi parasizdi gercekten?
Benim erkek arkadasim beni ilk bulusmaya dönerciye götürseydi suan iliski yasıyor olmazdım . İlk zamanlar bile deger vermeyen ilerde hic vermez sen standardını belli etmissin zaten kendine deger vermezsen baskası neden deger versin? Yok öyle bi simiti bölüsürüz fantezileri. seni güzel bi yere yemege götürmeyecek adama cöp bile verme. Bugün simiti bölüsen yarın parası olunca simiti bölüsenle degil lüks restorana gitmek isteyenle yer o parayı. Anlatabiliyormuyum?
Dönerci deyince akla ne geliyor, merak ediyorum. Avmlerde , çarşıda vb çoğu yerdeki zincir restoranlarda döner vb çeşitleri bulunuyor. Alternatif ne olmalı sizce ?Bilmem ben yeterince avrupali değilim pasaportum olsa da.
Bu konuda kendileriyle ayni düşünmüyorum. Evde film falan izleyemem ilk bulusmada aşiri sıkıcı.
Illa pahali restornt olmak zorunda degil ama.dogru durust bir plan bari olmali. Nebileyim eşimle ilk bulusmamizda motosikletle kampa gitmistik mesela bunun da oluru var. Olay lüks olmuyorsa da aklimda kalacak bir sey olmali dönerci neymiş.
Dönerci deyince akla ne geliyor, merak ediyorum. Avmlerde , çarşıda vb çoğu yerdeki zincir restoranlarda döner vb çeşitleri bulunuyor. Alternatif ne olmalı sizce ?
Menüde fiyat bilgisi bulunmayan bir restoran mı mesela tercihiniz ?
Dönerci deyince akla ne geliyor, merak ediyorum. Avmlerde , çarşıda vb çoğu yerdeki zincir restoranlarda döner vb çeşitleri bulunuyor. Alternatif ne olmalı sizce ?
Valla kusura bakma da dönerciye götürecegine orta segment cafe/ restoranlar varDönerci deyince akla ne geliyor, merak ediyorum. Avmlerde , çarşıda vb çoğu yerdeki zincir restoranlarda döner vb çeşitleri bulunuyor. Alternatif ne olmalı sizce ?
Bu duygu değersizlik olarak mı tanımadınız benim de eşim gelirinin yüzde biriyle bile bana hediye almayı akıl edemez ara ara maddi konularda bana kötü hissettirir ben ondan gelen bir şeyle mutlu olamıyorum artık yolun başında hislerinizi tanımlayıp doğru davranışı bulmanız dileğiyleMerhaba
Sıkıcı ve özensiz geliyor dönerci diyince. Insan dönerciye neden oturur acikir ve doymak icin oturur keyif icin sohbet etmek ortamin verdigi enerji icin dönerciye giden var mi?
Pahali olmayan keyifli bir mekan bulsaymiş o da olurmus.
biz kunefeciye gitmistik ogrenciydik ozaman .yani yaş ve paraya gore gittgin yer degisir benceBenim erkek arkadasim beni ilk bulusmaya dönerciye götürseydi suan iliski yasıyor olmazdım . İlk zamanlar bile deger vermeyen ilerde hic vermez sen standardını belli etmissin zaten kendine deger vermezsen baskası neden deger versin? Yok öyle bi simiti bölüsürüz fantezileri. seni güzel bi yere yemege götürmeyecek adama cöp bile verme. Bugün simiti bölüsen yarın parası olunca simiti bölüsenle degil lüks restorana gitmek isteyenle yer o parayı. Anlatabiliyormuyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?