• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Dardayım. Başım Belada!

cowgirlx1

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, ben 23 yaşında bir üniversite öğrencisiyim.benim 2015 şubat gibi bir internet üzerinden ilişkim olmuştu iki kez yüz yüze görüştük ve toplamda 6 ay sürdü.bu kişiye x diyelim. bu kişi tutarsızdı ve okb hastasıydı. sürekli ona hastalık bulaştırdığım hasta ettğim takıntısı vardı. bana hakaretler ederdi. en sonunda altı ay dayandım ve bitti. bu ilişkiden sonra 2016 başında biriyle tanıştım okuduğum şehirden bir yıl ilişkimiz oldu. bu x sürekli rahatsız eder yalan dolan şeyler yazardı erkek arkadaşıma çok uğraştık ama zamanla çocuk eski sevgilime benzemeye başlaı en ufak olayda onun anlattığı yazdığı şeylerı yüzüme vurmaya başladı vs. yalan olsa bile fark etmiyordu onun için.

ondan da ayrıldım ilişki bitmişti ama o kabullenemiyordu ona defalarca istediği kızın ben olmadığımı daha mütevazı daha ne biliyim türbana girmemi filan istiyordu ben hayır demiştim. o kapalı asla onun sözünden çıkmayacak bir kız istiyordu ben dövmeli filanım. bu ilişkinin olmayacağını anlattım ama o asla kabullenmedi ve bende umursamadım kendi hayatımı yaşamaya başladım. onla olan ilişkimde aşırı bunalmıştım çevremde kimse kalmamıştı hapis gibiydi özgürdüm mutluydum. en ufak arkadaşlarımla bile buluşamıyordum surat yapıyordu facebookta beğendiğim gönderiye bile karışıyordu. ama sürekli yazıyordu berabermişiz gibi davranıyordu. tehdit ediyordu bende alttan alıp başımdan savmaya bakıyordum istediği camlaşma isteklerini filan reddediyordum biriyle tanıştım sonra konuşuyorduk vs çok ciddi bişey yoktu.

olay burdan patladı. birinden benim hakkımda haber alıyormuş biri beni gammazlamış arkadaşlarımdan yani. benim hesaplarımdan ekran görüntüleri atıyormuş ona beana söylediği o okonuştuğum çocuğu da öğrenmiş sen beni aldattın diye başıma geldi dün gece üçte uyandırdı telefonla. ne olduğunu şaşırıdm bağırdım olmadı alttan aldım olmadı yok diyor ki ailene herkese seni rezil edicem sen beni aldattın kaç aydır ( 5 ) aramızda sevgili ilişkisi yok diyorum hayır sen beni aldattın diyor. olmadı sabaha kadar dört döndüm sabah olay konuştuğum kişiye sıçradı çocuğa ne küfürler etmiş neler demiş.

Sonra gitti dedi ki ailene mesaj atıcam ne yaşadıysak anlatıcam tutuştum açık açık tutuştum çünkü ne yazacağını bilmiyordum. neyse evet annemin facebookundan gördüm resmen 6 7 sayfalık bi pdf dosyası göndermiş. açtım okudum işte neler neler ya. yalan dolan tüm ne varsa doldurmuş aynı zamanda en yakın arkadaşlarımdan birine yine aynı şekilde ve konuştuğum kişiye de aynı şekilde yazmış. annemden sildim mesajı ama babamdan silemedim. yazının sonuna telefon numarasını da yazmış. neyse babam görmüş ve aramış onu zaten rahatsız ettiğini gün içinde söylemiştim. işte telefonda cowgirl benim 3 4 ay kız arkadaşımdı bana da yalan söyledi beni aldattı hiç olmadı onla evlenirim vs diyormuş saçma sapan babam demiş dava açıcaz sana da x e de sende şahit olacaksın x hakkında. akşam arkadaşıma yazıyor diyor ki şahit olmam kafama sıkarım ölürüm nolcak, ben söyledim söyleceğimi dahasını yapmayacağım diyor arkadaşıma. bugün kalktım çok kötüyüm zaten telefon çaldı açtım bu arıyor anlayınca arama beni dedim kapadım hemen. sonra tekrar tkerar tekrar aradı en sonunda açtım arama arıtk arama diye nasıl bağırıyorum evde. ve benn ailemden uzakta yaşıyorum okuduğum için babannem ve dedemle. bana diyor ki ben babanı arayıp abi dün akşam dediklerimi yanlış anladın diyeceğim sana zarar gelsin istemiyorum uzak dur benden ne ailemi ne beni ara dedim birazda küfrettim sinirden kapadım. anneme haber verdim. babam arayacakmış aramayın bulaştırmayın daha fazla diyorum sen bulaştırdın bu kadar erkek meraklısıysan söyleseydin evlendirirdik diyor. ailemin gözünden düştüm 2 gün sonra final sınabım var kafam bi dünya çok kötüyüm dava açsak daha çok kötü olur mu uzun oldu kusura bakmayın :(

cnm çok uzun yazmışsın neyse ki baban çok sert tepki vermemiş bundan sonra iyi tanımadığın insanlarla tanışma derim nacizane tavsiyem
Aynı evde değiliz nasıl tepki vericek bilmiyorum bana anneme çok kötü şeyler demiş benim yüzümden gerçekten bilmiyorum hiç bişey

Ailen cok duzgun insanlarmıs cocuga dıyeceklerını demısler senın daha fazla zarar gormenı engellemısler

Derslerıne cok asıl cok yuksek notlar al aılenı ozaman kazanırsın
neyseki notlarım çok yüksek ama git okuma ailenin yanında ol diyor babannemler okuyup nolcak bela dolu diyor

Dava açın neden kötü olsun ? Yazılan mesajlar tehditler vs duruyorsa açın davayı akılları başlarına gelsin... Şimdi böyle ise bu işin ucu bucağı yok. Bir daha da insiz sapsız insanları internet ortamından tanımaya çalışmayın... Her insan güvenilir değil. Siz iyi niyetli olabilirsiniz ama karşı taraf için aynı şeyler söylenemez ki kendiniz de görmüşsünüz zaten ...

Merhaba arkadaşlar, ben 23 yaşında bir üniversite öğrencisiyim.benim 2015 şubat gibi bir internet üzerinden ilişkim olmuştu iki kez yüz yüze görüştük ve toplamda 6 ay sürdü.bu kişiye x diyelim. bu kişi tutarsızdı ve okb hastasıydı. sürekli ona hastalık bulaştırdığım hasta ettğim takıntısı vardı. bana hakaretler ederdi. en sonunda altı ay dayandım ve bitti. bu ilişkiden sonra 2016 başında biriyle tanıştım okuduğum şehirden bir yıl ilişkimiz oldu. bu x sürekli rahatsız eder yalan dolan şeyler yazardı erkek arkadaşıma çok uğraştık ama zamanla çocuk eski sevgilime benzemeye başlaı en ufak olayda onun anlattığı yazdığı şeylerı yüzüme vurmaya başladı vs. yalan olsa bile fark etmiyordu onun için.

ondan da ayrıldım ilişki bitmişti ama o kabullenemiyordu ona defalarca istediği kızın ben olmadığımı daha mütevazı daha ne biliyim türbana girmemi filan istiyordu ben hayır demiştim. o kapalı asla onun sözünden çıkmayacak bir kız istiyordu ben dövmeli filanım. bu ilişkinin olmayacağını anlattım ama o asla kabullenmedi ve bende umursamadım kendi hayatımı yaşamaya başladım. onla olan ilişkimde aşırı bunalmıştım çevremde kimse kalmamıştı hapis gibiydi özgürdüm mutluydum. en ufak arkadaşlarımla bile buluşamıyordum surat yapıyordu facebookta beğendiğim gönderiye bile karışıyordu. ama sürekli yazıyordu berabermişiz gibi davranıyordu. tehdit ediyordu bende alttan alıp başımdan savmaya bakıyordum istediği camlaşma isteklerini filan reddediyordum biriyle tanıştım sonra konuşuyorduk vs çok ciddi bişey yoktu.

olay burdan patladı. birinden benim hakkımda haber alıyormuş biri beni gammazlamış arkadaşlarımdan yani. benim hesaplarımdan ekran görüntüleri atıyormuş ona beana söylediği o okonuştuğum çocuğu da öğrenmiş sen beni aldattın diye başıma geldi dün gece üçte uyandırdı telefonla. ne olduğunu şaşırıdm bağırdım olmadı alttan aldım olmadı yok diyor ki ailene herkese seni rezil edicem sen beni aldattın kaç aydır ( 5 ) aramızda sevgili ilişkisi yok diyorum hayır sen beni aldattın diyor. olmadı sabaha kadar dört döndüm sabah olay konuştuğum kişiye sıçradı çocuğa ne küfürler etmiş neler demiş.

Sonra gitti dedi ki ailene mesaj atıcam ne yaşadıysak anlatıcam tutuştum açık açık tutuştum çünkü ne yazacağını bilmiyordum. neyse evet annemin facebookundan gördüm resmen 6 7 sayfalık bi pdf dosyası göndermiş. açtım okudum işte neler neler ya. yalan dolan tüm ne varsa doldurmuş aynı zamanda en yakın arkadaşlarımdan birine yine aynı şekilde ve konuştuğum kişiye de aynı şekilde yazmış. annemden sildim mesajı ama babamdan silemedim. yazının sonuna telefon numarasını da yazmış. neyse babam görmüş ve aramış onu zaten rahatsız ettiğini gün içinde söylemiştim. işte telefonda cowgirl benim 3 4 ay kız arkadaşımdı bana da yalan söyledi beni aldattı hiç olmadı onla evlenirim vs diyormuş saçma sapan babam demiş dava açıcaz sana da x e de sende şahit olacaksın x hakkında. akşam arkadaşıma yazıyor diyor ki şahit olmam kafama sıkarım ölürüm nolcak, ben söyledim söyleceğimi dahasını yapmayacağım diyor arkadaşıma. bugün kalktım çok kötüyüm zaten telefon çaldı açtım bu arıyor anlayınca arama beni dedim kapadım hemen. sonra tekrar tkerar tekrar aradı en sonunda açtım arama arıtk arama diye nasıl bağırıyorum evde. ve benn ailemden uzakta yaşıyorum okuduğum için babannem ve dedemle. bana diyor ki ben babanı arayıp abi dün akşam dediklerimi yanlış anladın diyeceğim sana zarar gelsin istemiyorum uzak dur benden ne ailemi ne beni ara dedim birazda küfrettim sinirden kapadım. anneme haber verdim. babam arayacakmış aramayın bulaştırmayın daha fazla diyorum sen bulaştırdın bu kadar erkek meraklısıysan söyleseydin evlendirirdik diyor. ailemin gözünden düştüm 2 gün sonra final sınabım var kafam bi dünya çok kötüyüm dava açsak daha çok kötü olur mu uzun oldu kusura bakmayın :KK43:
bunu yapan tehtid eden cocugun burcu boga mi acaba ?

bunu yapan tehtid eden cocugun burcu boga mi acaba ?
bilmiyorum burçlardan hiç anlamam

ve evet ailem dava açılacak bugün susar yarın gidip başka bişey yaparsa nolcak garantisi var mı diyor. rezillik çıkacak diye ödleri kopuyor benimde

bak tatlım sana sunu diyim kulagını kapat ohhh cek annen baban ögrendiyse ögrendi

ben biriyle görüstüğümü söylediğimde annem babama hemen söz nişaan oldu . kısa sürede aman kız diye evlendik .

sindi kardesim biriyle görüsüyomus babamın hiç onaylamayacagı zihniyette babam görmüş birsey dmeemiş karısmamıs daha kardesimin evlenmesine 3 yıl var birsey dmemeişler

yani kız yapamaz yapsa erkek meraklısı oluyor töbe töbe.anne babanın oglan cocugu varmı bilmiyomfa ona da böyle derlermiydi yapmıssın bir hata yanlıs kişilerle gecti
sen bosver . üzme kendini calıs finaline

Ailemi böyle bir duruma soktuğum için kendimden utanıyorum annem sinir ilaçları alıyor vs. gerçekten çok üzgünüm.

Ailemi böyle bir duruma soktuğum için kendimden utanıyorum annem sinir ilaçları alıyor vs. gerçekten çok üzgünüm.

üzülme zaten şerefsizin teki olduğunu annenler de anlamış
davaya gerek yok çok uğraşırsınız gibime geliyor
daha da rahatsız etmeye devam ederse açın
şimdi bi de farklı şehirdesin diye sana zarar vermeye kalkmasın
bi süre herkesle ilişiğini kes.görünmez ol
facebook falan ne varsa kapat bence
telefonları da değiştirin

Ne biçim insan bunlar ya :kızgın:
Kimsin ki sen kalkıp kızın babasına yazıyosun. Hangi cürrerle :oha:
Baban çok güzel davranmış, eli öpülesi adam.
Devam ederse dava açın irtibatı kesin!
Ailene de kendini affettirsin:KK50:
Üzme kendini bukadaro_O
Ama bir daha birinle konuşurken 2 kere düşün.
Sosyal medyadan insanlara güvenmeyin nolur :(

biliyorum ki ciddi anlamda hayatımı değiştirecek bu olay. çok zor olucak. ama kimseye güven olmuyor haklısınız. ailem dava konusunda ısrarcı ama bakalım konuşulacak işte.

Aaaa nasıl bir mesaj bu! Sen gençsin tabiki seveceksin tabiki sevgilin olacak. Ailen senin arkanda durmak zorunda yap çocuğu sokağa at kapanın elinde kalsın diye mi doğurdu annen seni. Başına bir şey gelmesinden korkmuşlardır tepkileri ondandır. Hiç sıkma canını çalış dersini. Tavsiyem Birini çok iyi tanımadan da flört etme etraf psikopat dolu.

Back
X